Hi !

Jag vaknade vid 10 och sedan gick in i vardagsrummet för att se var de va på tv och då säger dom vem som vinner Robinson. Och det var ju jättekul *ironisk* för att jag missade ju det igår för att ja var på laserdome o disco (vilket var jättekul :) ) men jaja jag orkade inte se finalen idag iaf men endå! 
Men idag/just nu känner jag inte alls för personne som jag och nikki pratade om igår utan jag vill gå på stan :P Men det är ju underbart väder också :D Jag funderar på att ringa Tyra o Eve o fråga om dom vill me för vi har inte ses på hela helgen !

Men nu ska jag äta frukost och kolla på sommarkläder på hemsidor !! :D :)
 
Puss & Kram

GOdmorgon !

Eller ja, god eftermiddag =)
Jag vaknade vid ungefär 10 tiden och gick ut och det var fan sommar :P Gud var skönt det va. Sedan vid halv 11 så såg jag att filmen "inte ett pip" (tror jag att den hette) gick på Disney Channel. Jag hade inget att göra så jag kollade på den. Helt okej egentligen =)
Sedan städade jag klart i mitt rum och ringde Nikki, skönt !
Jag och Nikki bestämde att vi skulle ses hemma hos henne vid typ 3 - 4, för sedan vid halv 5 ska vi till tunnelbanan för då ska vi träffa alla i klassen och sedan åka och köra laserdome :D Det ska bli jättekul, och sedan är det disco för alla på Midsommargården :D Det blir kul =)
Men alltså jag ska göra så att efter laserdomet när man är heeelt genomsvettig cyklar jag hem (lämnar cykeln vid t-plan) fort som tusan, tar en snabb dusch, klär på mig nya lite "finare" kläder och sedan så sminkar jag mig lite lätt. Sedan så går jag upp igen och jag hoppas det bara tar en halvtimme :D
Men snart ska jag äta lunch och fixa mig innan jag går (cyklar) till Nikki :)

Puss & Kram


Jag, dagen efter Davids studentmiddag :P

" Ni vet väl att det är tvärtomdagen idag ?" - Isabelle

Tjaba tjena, nu sitter jag här och bloggar från M & P´s dator, jag vet det är skitskönt väder ute men jag har faktiskt varit ute halva dagen idag :P
Det började med en engelskalektion med ett prov :D Jag svarade på alla frågor utom en. Men det var vad snickare hette. FIck total hjärnsläpp. Hur kan dom ta med massor av ord som vi int har jobbat med ? Helt idiotiskt..
efter engelskan var det svenska där vi jobbar med en berättelse. Jag jobbar med Nikki <3 (nikkikristiansson.blogg.se) och det är jävligt kul även om vran blir aslång :)
Sedan blev det rast och efter det var matte (-.-) och sedan geografi :D Efter det blev det lunch (raggmunk <3) och sedan rast :) Sedan efter rasten var det IDROTT ! :D Hehe då körde vi stationer. Det var basket, fotboll och bandy. Och då delade idrottsläraren Kent in oss i killa roch tjejer (lite jobbigt, varför kan man int blanda ?!) och då körde vi först basket. Jasse, Fidde, Ulrica och Dilsah gick bort till den andra korgen så det blev bara jag, Nikki, Lyddan, Erika, Hanna och Isabelle. Och då var jag, nikki o lyddan på lag och dom andra på ett lag :D Och fan vad vi utklassade dom, hela 15 - 2 till oss :D Wihoo :P Och det var då Isabelle sa den skönaste kommentaren: "Men hörni, ni vet väl att det är tvärtomdagen idag ?" och sedan började alla asgarva :D
Hihi, men Erika blev typ assur att hon förlorade och klagade på att vi vann för att jag är lång ! (jag är runt 165 - 168 cm och hon är kanske mellan 145 - 148 cm  )
E inte det en dålig förlorare eller vad ?
Men efter basketen körde vi fotboll. Dåvar alla tjejer med och då var lagen: lag 1; Jag, Nikki, Lyddan, Erika och Isabelle. Lag 2; Jasse, Fidde, Ulrica, Dilsah och Hanna :)
Och gissa vilka som vann med 6 - 2 ??
Joo vii !! :D Jag gjorde 2 mål, Lyddan gjorde 2 mål och erika gjorde 2 mål =)
Sedan var de tbandy och då var det samma lag. Gissa vilka som vann då då ?? :D Jo vi :P Hehe med 4-3 tror jag att det var :P
Sedan slutade vi och jag gick upp och åt mellis och sedan vid typ halv 3 gick vi ut och spelade fotobll och sedan vid halv 5 - 5 så fic kjag skjuts hem av Eves pappa. Najs !

Nu ska jag nog börja städa mitt rum även om jag inte är riktigt taggad på det. Ska egentligen städa imorn men om jag börjar idag kanske jag kan var med kompisarna imorn ?? :D

puss & Kram

Bilder ..

Jag har tagit massor av slumpvis bilder :D
Så här har ni dom :


Tyra idag



Jag och Tyra idag :D



på Personne. Längst bak och frammåt: Vincent, Douglas, Fabbe och
Eve


Vi lekte även lite på slutet i "lekbanan" xD här är jag =)


Fabbe och någon konstig kille på marken ;S


Dogge och
Fabbe


Jag
och bakom är Vincent :)


Gruppfoto på Personne :D Fett kul vi hade <3


Fick hem denna söta klänningen från H&M för någon vecka sedan :D


Lilla Sebbe för några dagar sedan =)


Jag för någon dag sedan :D


Tyra igår :D


Det blev även fotboll igår på rasten :P jag är i blå jacka och tofs =)


Kolla min konstiga "pose" xD jag ser ju int klok ut =)


Tyra har bollen, jävlar vad konstig hennes fot ser ut x)


Jag igår, när glasögonen hade gått sönder, här är jag hemma .. :D Ser nihur smutsig jag var ?! Äckligt :D Och jag tog självklart en dusch xD


Noah, Tyra
och Jag



Och en bild på mig :D

KLART !!!

" Shit, Mallan vad du ser konstig ut ! " - Typ alla i klassen -.-

Hejsan svejsan !

Idag var jag som vanligt i skolan vilket var booring :D Men något roligt var det ju int direkt, jag hade ju inga glasögon.
Det var så jävla jobbigt, att inte kunna se ett piss. Jag satt längst fram vid borden men såg ingenting endå. Lyckat ?! Nej men hur kul är det att typ killarna som Torsten kommer fram och bara : "SHIT, KOLLA Mallan har inge GLASÖGON på sig, Gud du ser ju konstig ut utan glasögon !!! "
Hur jävla kul e det ?! Tänker dom inte på hur JAG känner eller ? Men det var lite fler i klassen som sa typ :" Shit, mallan jag kände knappt igen dig, du ser ju jätteannorlunda ut utan glasögon". Det är väl mindre jobbigt men måste ALLA, verkligen ALLA kommentera det ? Man kan väll fråga vad som hänt istället för att säga att jag ser konstig ut ?! Är det för mycket begärt eller xD? Men förstår ni vad jag menar ?
Men jag fick dom ju efter kortrasten vid kvart i tio för att dom blev klara fort, Yay ! :D Då slutade alla säga att jag såg konstig utan börja säga : " Shit har du fått glasögonen nu ?!" Undrar hur många gånger jag har hört den frågan idag efter rasten xD

Men iaf så efter skolan var vi lite på fritids och sedan gick vi (jag, Noah, Vincent, Tyra och Eve) ut o lirade fotboll. Tyra ville bara köra straffar eftersom hon är skadad i foten och det gör ont när hon springer, så straffar fick det bli =) plus att Eve var med också :D
Men efter det vid halv 5 så kom pappa och vi åkte in till Liljeholmen, till min optiker och tittade på nya bågar att ha så att jag kan ha dom som jag har nu i reserv :D
Men vi såg några bra Gucci och så men köpte inget än :D
Nu ska jag snart äta och sedan kl 8 är det derby. Hammarby (<3) mot AIK och jag hejar på HAMMARBY :D Är stolt bajjare :D
Men mamma o pappa ska dra till puben i midsommarkransen och kolla men jag orkar inte.
Vet inte vad jag ska göra, får se om jag orkar något :D

Puss & Kram


HEllu ..

nu är klockan redan åtta (!) och jag är inte lika ledsen längre :) Braaaaaa :D
Men det är ju pissjobbigt att se ALLT suddigt men det duger till imorgon ( om jag får mina glajjor då).

men över till det roliga.
Idag var det skola (okej, kanske inte så jättekul) men iaf så ar det skola och vi fick reda på vårat prov vi hade i NO sm handlade om Vatten.
 Gissa vem som hade alla rättt ?! Yes, it´s me *stolt* :)<3 Och det var bara 3 i min klass som hade alla rätt :D Det var jag, Krillan och Torsten som hade ALLA rätt ! Yeah go us ! :D Men det var många i min klass som hade mellan 25-30 (30 var maxpoängen) och det är ju jättebra, så jag säger till alla, NI VAR JÄTTEDUKTIGA !! <3 Men Tyra hade också 30/30 :)<3 Och Eve hade 29/30, e vi inte duktiga ? = )
Men sedan gick vi ju ut när vi slutat och ja ni vet vad som hände på slutet, men innan hade vi askul när vi körde fotboll, fast det är tråkigt att Tyra inte kan köra (gammal skada i hälen xD) och Eve vill typ aldrig köra x-D så det är förjävligt men vad ska jag göra åt det ??
Jaja , nu kan jag ju inte titta på tv, eller jag kan men då måsta jag sitta typ 5 cm ifrån x) Vad ska jag göra då ? :D

Puss & Kram

"shit, förlåt, jag är så ledsen, jag lovar jag ska betala, var inte ledsen !! " - Fabbe

Ja rubriken säger ju uppenbart att jag är ledsen, vilket jag är.
Det var så att vi (jag, Noah, och bakom satt krillan, vincent och vincents lillebror Vidar) men jag och Noah satt och prata och rätt var de tär kom en jävligt hård boll - rakt i mitt ansikte. Det gjorde så jävla ont att jag fick lite tårar men jag lixom "gömde" dom men sedan tar jag av mina glasögon och då ser jag att dom har gått sönder. Blev så jävla ledsen för det är det enda paret jag har och dom kostade lixom 2500 :- och det är ganska mycket pengar och vi har inte så mycket inom det "området" för mamma har jäkligt dyra linser, och det har David också. Men dom gick sönder och glaset har en spricka och jag bröt ihop. Och Fabian som skjutit bollen säger liknande som rubriken och jag slutar gråta (alltså snyfta) så tårarna rinner mycket mer istället och Fabian säger att han ska betala skiten och Noah tycker jättesynd om mig (det var de than sa i alla fall) Och så men jag tror faktiskt att det kom en liten tår ur Fabians ögon men alltså jag är inte ledsen för att Fabbe tog sönder dom utan mer för att dom lixom är sönder och jag kan inte se normalt, fattar ni ? Men nu har pappat åkt till Liljeholmen till min optiker och ska föröka laga dom. Så vi får se hur detblir jag hoppas att det går bra i alla fall .
Men nu är jag som sagt ledsen och så.
Men shit pappa kom hem och sa att jag måste vara utan dom hela imorgon !
Faan, dom kunde inte fixa dom till imorgon. Ska jag vara utan glasögon i skolan?! En hel dag, jag som knappt ser vad jag skriver på datorn .. ?! Shit pommes frites.. Hur ska detta gå ?!

Puss & Kram

tjeena :)

Har precis ätit och är jäkligt trött nu =)

Dagen började med skola, sedan efter det så åkte jag, Tyra, Eve, Fabbe, Douglas, Noah och Vincent till Personne för årets första dopp :D Har lite bilder därifrån men jag bloggar nu från M & P´s dator :D
Jag hade iaf jättekul och efteråt så hämtade pappa mig, Tyra o Eve så skjutsade han hem dom och vi åkte hem och jag satte mig vid M & P´s dator och sedan åt vi och nu, är jag här :D

Men ikväll ska jag nog kolla på "morgan pålsson världsreporter" som pappa har spelat in åt mig x'D
Nu ska jag på toa i alla fall x) Fast först ska mamma mäta mig :D

Puss & Kram

"Vadå finns Peanut Butter i sverige ?!"

Den kommentaren sa Fabian idag när han varit hemma o såg att Noah hade jordnötssmör hemma hos sig x)

Dagen har varit väldigt tröttsam, men jag kunde inte göra mycket åt det. Men det enda "speciella" var att Måns Garthon, som skrivit Rosa, Eve & Adam och massa mer, var i vår klass och berättade lite om författeri och sådant. Och alla fick autograf på slutet xD hehe, men sedan efter en tröttsam dag så fick vi sluta och då åt vi mellis och sedan gick Jag, Tyra, Eve, Douglas, Noah, Leo, Fabbe, och många fler ut till fotbollsplan och skulle spela fotboll. Men då kom fritidsläraren Spiros och tog vårat mål !! Och då gick Tyra o Eve hem, och jag ville inte vara utan dom då så då gick jag med dom:P Sedanvid hlav 4 var jag hemma :D
Men nu ska jag snart äta middag :D Mums, är jättehungrig =)

Puss & Kram

Varför kommer jag inte på dagens/stundens "kommentar" ?

Men nu är jag så j*vla trött så jag tar och går och lägger mig =)
Tror jag ska läsa eller lyssna på the lovely McFly, i min iPod (The jonas brothers försvann mystiskt ur den .. :( ! )

Men imorgon är det skola F*CK säger jag bara! När man äntligen har börjat slappna av med 4 dagar ledigt så ska man helt plötsligt gå i skolan igen xD Fast det är ju sommarlov om tre veckor :D (!)

Juste, glömde säga att jag ska på bröllop i Juli ! :P Det är nämligen Erikas (i min klasss som också är våra grannar) föräldrar, Tommy & Maria, som ska gifta sig ! :D jag säger bara GRATTIS och nu får jag ett till tillfälle att ha min röda Gina Tricot klänning på :P

Men nu ska jag sova/läsa/lyssna på musik xD

Puss & Kram


Love you forever and always, Nikki <3
Foto : Jag
"Modell" : Nikki
Tagen i ISTANBUL <33

Hejsan :P

Idag har dagen varit ganska kul :P Det var jag, Douglas, Leo, Tyra, Eve, Fabian och Noah fast Tyra och Eve var tvungna att gå lite senare.. Sedan så hade jag astråkigt för alla killar ville bara hoppa (vi var hos mig ) så jag satt och läste siba-tidningen xD Men sedan gick Leo o Douglas, då gick jag, Fabbe o Noah hem till Noah och körde LBP, det var askul :P

Men nu såska jag äta fast om typ 10 minuter :D
Ni märker kanske att jag inte är på blogghumör nu så, Hej då !! :D

Puss & Kram

" Eve städar du i mitt rum ?!"

Heh ja det är exakt det Eve gör nu - Städar mitt rum :)
Men jag lovar vi är inte döda, vi (jag, Tyra o Eve) har inte bara satt på min dator :D

Men idag sak vi göra en väldigt kul grejj som jag inte kan säga här för alla i klassen (eller vissa om det sprider sig) kommer missförstå det heeelt :D
Så det säger vi inte (än)
Men nu ska vi lyssna på musik och ta det lugnt, vi har haft en ganska slitsam morgon x)

Puss & Kram


"jag svarade inte för det är massa tjejer som har ringt mig hela helgen"

Bara så att ni vet så kommer jag börja nästan varje inlägg (alltså rubriken) med "stundens/ dagens kommentar" :D
Denna kommentar i rubriken är av Fabbe när vi ringde honom alldeles nyss för han svarade inte när vi ringde, eller han snarare la på :D.

Men nu är jag, Tyra  och Eve hemma hos mig =) Vi bara chillar och softar och hare fett najs x) Och vi kan tyvärr inte vara tillsammans ikväll för Eve ska till sitt land (vidja) och Tyra ska ha gäster men om dom går tidigt kanske hon kan göra något :)

Men nu ska vi fortsätta att ha det bra :P

Puss & Kram

"så jag har gått runt och trott att dom är helt normala " ..

Det sa David vid maten om sina ögonbryn xD. Vi (mamma, pappa, min kusse niko som åt här, jag och Tyra, ja hon åt oxå här, hon ringde direkt efter mittt senaste inlägg så vi har varit tillsammans sedan dess :D ) börjar prata om Alexander som sjöng Norges låt "Fairytale" och om hans ögonbryn :D Haha "fairytale" killen har ju gigantiska ögonbryn och mamma sa att David hade lika stora och då säger David den skönaste kommentaren någonsin: " jaha, jag som gott runt och trott att dom är helt normala" :P
Hihhi , men som sagt så åt Niko här oxå och han var jättekul (som vanligt) och han kallade Tyra för Tuva hela tiden :D Hehe men nu lyssnar jag och Tyra på låten "singel och sökande" av EoB, lyssna på den vettja :) Den är fett bra =)
Så jag och Tyra ska baara ta det lugnt nu =)

Men hare bra !

Puss & Kram

Juste ! Jag skrev ju att Kenza va på Davids studentfest och jag sa det till David och han sa att han har träffat henne förut och träffade henne igår oxå xD Hehe det är ganska coolt =) Hihi :D
Hej då :)



Singel o Sökande ♥

Haha .. :P

Idag har jag inga planer alls, Eve kunde inte och jag hade ett fröslag att jag och Tyra skulleåka till skäret och sedan springa är vi kom hem men hon visste int eom hon kunde för hennes pappa var inte hemma och det sa hon kl 1 så jag tror int att det går att göra något då .. :(

Men alltså jag glömde att berättaen sak som hände igår. Hah det kom en komiker till studentmiddagen och han var så jävla rolig :D han var typ halv Chilenare (hasn pappa var det) så han skämtade om det ganska mkt :D Sedan så kom han in på stekare. Det var askul för han sa : "Jaa, det finns ju olika sorters stekare, vissa ser ut som du (och han pekade på någon) och dom pratar ju såhär (och så härmade han en riktig stekare) ja och sedan finns det ju andra stekare som säger (nu har han typ "arab" dialekt) Jag steker hamburgare på McDonlads!!".

HAHA jag höll på att kiisssa på mig, det är inte så jättekul när man läser det men om ni varit där så skulle ni oxå ha skrattat så mkt att ni nästan kissa på er :D
hehe det var bara det jag ville säga =)

Puss & Kram

Tjena mittbena :D

Igår hade jag faktiskt kul :P

Det började med att jag kom till Tyra och dom gjorde iordning mig och det blev jättesnyggt ! Vi körde på lockigt hår som vi drog bak i ett spänne och en lätt sminkning ;D Sedan kom pappa och hämtade mig, då åkte vi hem och hämtade upp DAvid :D Alltså Temat var "Ursäkta jag kom precis från ..." och David var DÖDEN xD heh och han var vit/silvrig i ansiktet med en lång svart kappa och en Lie :D heh och när man kom dit så fick man en välkomstdrink och vi träffade mina kusssar Niko och Alex (som är pappa åt Alicia) och så . Sedan satte vi oss och fick en varmrätt ( Ja det är sant, vi fick ingen jävla förrätt, vad är det för ställe !) fast det var fläskött så jag fick biff istället :P Sedan började det.
Alla skriker på varandra att dom ska upp på bordet xD Tur så ropade dom inte mitt namn (Pjuhh.. :D) men David fick gå upp 2 gånger :D Första gången skrek dom bara:
- DAVID UPP PÅ BORDET, DAVID UPP PÅ BORDET !! .
Plus att dom slog i borden också :D Men han gick upp och han fick ingen straffomgång, så han hade konsten at vara en riktig fyllehund xD Haha sedan den andra gången så var det hela klassen som fick gå upp :D
Men sedan så blev det dom här "utmärkelserna". Alltså alla i klasssen fick en speciell utmärkelse :D
David blev såklart först då och alla visste vem man menade när man sa (kommer itne riktigt ihåg): "Den här sköna killen kan glida in i klassrummet kl. 3 när det bara en halvtimme kvar av skoldagen och vara stolt! :D " haah det är min bror det :D Så han fick utmärkelsen "Klassens sjusovare".
Efter det blev det efterrätt och sedan blev kl. 10 så vi var tvungna att gå då (minderåriga och föräldrar) så då drog vi :)

Men en sak som är ganska cool är att jag läser ju KEnzas blogg (varje dag) och hon hade oxå varit på den studentfesten ! :D Haha hennes bästis Mika går ju för i helvete i davids klass ! :P Heh jag såg tyvärr inte Kenza men Mika såg jag allt :D Men undrar och Kenza såg mig någongång ?? :P Heh men jag tyckte det var gasnka coolt =)
Men nu ska jag äta frulle och så :)


Såhär såg jag ut igår (jag vet att jag ser vindögd ut men det är jag inte :D )


Och såhär ser jag ut idag :P


Joel (fransman :D) och David :-)


David och hans medalj :D Det står "klassens sjusovare" på men det syns inte för att det är blixt :D (han ser ju fan läskig ut xD)

Puss & Kram

Studentskiva .. !

Idag är det nämligen min broder Davids studentskiva :) Det ska bli kul fast jag inte känner NÅGON av hans kompisar, fast en var ju i och för sig här igår, Adam tror jag att det var xD
Meen som sagt så ska jag och Tyra gå direkt efter skolan, fast hon går hem till sig först och plockar fram medans jag kutar hem till mig och hämtar klänningen och sådant :P Självklart har jag med mig kameran i högsta hugg xD Om vi hinner ta kort, vi har jävligt lite tid, för hela mitt hår ska lockas, jag ska sminkas, duscha hos Tyra, byta om .. :D Så att det är en hel del att göra :P Fast middagen börjar typ 7 och jag slutar tio över tre om inte Karin (lärare i Matte, Engelska och NO) har något möte, då slutar vi oftast tidigare :D

ÖVER TILL IDAG

IDAG ÄR DET VATTENPROV I NO !!! SHIT, jag har typ inte övat någontning !!!!!
Åhh, varför blir det alltid såhär?!

Måste pugga lite nu !

Puss & Kram

"DET ÄR I KISSED a girl av katy perry !!!!!!!! "

Dagen har faktiskt varit bra, även fast det är en måndag :P

Efter skolan så blev det slapp på fritids med kompisarna, spelade lite monopol t.ex :)
Heeh efter skolan så skulle jag åka hem med pappa och eftersom Eve bor så nära så fick hon skjuts :P Och när hon hade klivit ut ur bilen så åkte vi hem och när vi hade parkerat utanför vårt hus ser v iatt Eves mobil ligger brevid mig i baksätet. Så vi åker tillbaka med den och när jag hoppar in  ibilen när jag har lämnat den så sätter jag på NRJ :P Och ganska länge har jag försökt lära pappa typ dom här, Pink, Katy Perry, Lady GaGa osv för att han BARA lyssnar på Rockklassiker och Bandit. Så när jag sätter på NRJ så kommer "I Kissed A Girl" av Katy Perry, och pappa bara gallskriker rätt ut: "I KISSED A GIRL AV KATY PERRY !!!!!!!!!!!"
Haha, jag höll på å hoppa ur bilen :D Faan vad rädd jag blev, han bara börjar skrika :D Men han har ju lärt sig någe iaf :)

Nu har jag preciskollat på Talang 2009 slutaudition men jag missade första 15 minutrarna ! FAN ! Ville se om Rapparkillen Petrus ! Gick han vidare ?! Men VICTOR gick vidare iaf, HALLELUJA !! :) FAST UKKELELE-ERIK GICK INTE VIDARE !! :( HUR I H*LVETE KUNDE DOM INTE TA VIDARE HONOM ?! JAG ÄR FÖRBANNAD !!!

Men, men en annan sak jag kom på är att på onsdag (20/5) är Davids studentmiddag (!). Då ska Tyra och hennes mamma göra mig i ordning med sminkning och hår :D Det kommer vara jättefint för dom är riktigt duktiga :D Heh så vi går hem DIREKT efter skolan, middagen börjar typ 7 och vi ska locka hela mitt hår och det tar sin lilla tid men det ordanr sig =)

Nej, nu ska jag ta mej fan lägga mig, ska bara äta upp chokladpuddingen (<3)

Puss & Kram

17 again .. (<3)

är filmen som jag och Nikki såg på Heron City :) Den var jättebra, en film jag verkligen rekomenderar :D Den började 15.10 och slutade typ vid 5 :)
Och då precis när vi släppt av Nikki hemma hos henne så ringde jag hem till Eve och sa att jag kommer förbi en sväng och hämtar mina blöta kläder från igår :P
Och när kommer dit, gissa vad Tyra och Eve gör då!?
Jo, dom spränger ballonger! Åh jag fick kli i fingrarna och jag gick ut till pappa som satt i bilen och sa att jag ville vara med dom så han åkte hem och jag tog på mig kläderna som var från igår (som nu var torra :D) och vi sprängde ballonger på studsmattan. Haha vad kul det är =) Och så hade ju Tyra kommit hem så vi tre hade jättekul !! :D Och sedan vid 7 gick jag hem och åt då min kusin Nikolas oxå kom så det var trevligt :)

Men nu har jag precis gjort en lite försenad svenska läxa med verb (-.-) och nu sitter jag här och lyssnar på mina favoritlåtar från igår xD
Men nu ska jag, mamma och pappa kolla på antingen en inspelad LOST, eller en inspelad 24 (båda är tv programm xD)

Puss & Kram

i'm in love ..

with a fairytale <3

Fan vad den låten vad bra, i'm in love xD<3
Mina favoriter ESC  var Norge (<3), Turkiet (<3) och såklart Sverige (man måste ju heja på sitt eget land xD ) och Azerbaljan (Stavning? ) alltså Arash och den där tjejen xD var också jättebra =)
Men jävlar vilket fiasko sverige blev, vad kom dom på för plats, Sist eller ?! I alla fall i botten.
Fan, jag trodde ju att vi hade en annorlunda låt så vi skulle komma högre upp. Jaja, mina favoritlåtar kom ju någonstans i högt upp i alla fall  och Norge vann ju faktiskt ! :D

Men igår hade jag, Eve, Douglas och Noah askul hemma hos Eve :) Vi hade ballonger som vi fyllde med vatten och hoppade på deras studsmatta med ballongerna :P Haha fan vad kul vi hade =) Haha vi (jag noah och eve) träffades hemma hos Eve kl halv 1 och sedan vid 2 kom Douglas. Och då började vi med ballongerna :D Hehe :)
Men sedan vid 7 (vi höll på så länge, ja :D) så gick jag hem och åt och när jag kom tillbaka var Leo och hans familj där :D Och dom skulle äta där oxå :D Men då splashade vi fler ballonger (och blev dyngsura xD) och sedan blev det robinson och ESC hemma hos Eve då :) Det var jävligt kul :)

Men nu precis ringde Eve och frågade om vi kunde göra något, jag visste in eftersom igår bestämde jag och nikki lite löst att vi skulle träffas men inget bestämt . Så vi får se :)

Men nu ska jag lyssna på en väldigt bra låt, ni kan nog gissa vilken ... ;)

Puss & Kram

äter frukost..

och lyssnar på McFly nu =) Äter en rostad macka med smör och kalkon, en limpmacka med smör och ost och ett glas juice :P
Igår hade jag jättekul, och har inga planer idag, jag och Eve pratade lite igår om att höras idag så vi får se hur det blir med det =)
Men är det inte fint väder ute eller ?? Det ser jättevarmt ut men det är inte så varmt tyvärr .. :/ Och Tyra är fortfarande i Norrtelje och jag vet inte när hon kommer hem .. :D
Men som sagt har jag inga planer idag men vi får se ! :P

Puss & Kram


Douglas, Vincent (bakom douglas), Noah, Leo, Tyra (som ligger på min rygg i svart mössa :D ) Och jag i vitt :P

trött..

är jag som in i ******* !

Nu har alla gått, det började med att alla kollade på Talang, sedan var Noah tvungen att gå men då hoppade all andra studsmatta :D Sedan var Leo tvungen att gå. Sedan hoppade jag, Dogge, Fabbe och Eve till 10 och sedan gick Fabbe. Och vid halv 11 gick Douglas och alldeles nyss gick Eve ;)
Ska fan lägga mig snart, håller på att somna, försöker hålla ögonen öppna, men det går knappt :)


Nej, det här går ju inte,  nu jävlar ska stappla in i badrummet och borsta mina gaddar och slänga mig i sängen xD

Puss & Kram

friday again <3

jävlar vad skönt med Fredag :D

Har nyss pratat med Noah i telefonen och han ska ringa Dogge och Leo och kolla om vi ska kolla på Talang tillsammans :D Tyra är i Norrtelje (Miss U <3) Men dom som ska kolla är typ jag,Eve,  Leo, Dogge och Fabbe :)

I övrigt har dagen varit väldigt bra :D
Först en Engelska lektion där en tysk tjej som heter Tomke ( som bara pratar Tyska och engelska o pyttelite svenska) och hon berättade om dom Tyska skolorna. Sedan var det svenska, efter det rast och sedan Matte. Efter matten blev det nutidsfrågorna hade 8/10 rätt, ganska bra, eller vad tkr ni ? :P
Efter det blev Lunch och Rast och efter det Idrott. På idrotten så hade v inågon frisbee grejj och jag, Lydia och Nikki var tillsammans, får frisbee hette "Frippe". Haha vi hdae askul och fick typ skrattdamp hela tiden x)
och sedan slutade vi :D
Så efter  mellisen gick jag ,Tyra, Eve, Leo, Douglas, Noah, Rasmus, Fabbe och Jennan och spelade fotboll :) Och sedan gick Tyra hem (hon skulle ju till Nortelje ) och Eve gick liet senare och sedan gick Jennan. Då hade vi andra jättekul :) Heh emen nu kommer alla och ska kolla på Talang här ! :)

Skriver kanske senare :D

Puss & Kram


Kex och smör !

Kex och smör är verkligen gott tillsammans :P Hehe men nu sitter jag och gottar mig med det iaf :)
Hehe dagen har varit bra :)
Efter skolan spelade jag, Tyra, Eve, Douglas, Noah, Leo, Rasmus, Vincent, August (i B:klassen) och Jennan fotboll :D Men det var sjukt mkt roligare igår för då gjorde jag faktiskt 6 mål ! x) Men efter fotbollen gick jag, Tyra och Noah hem till Tyras mamma och drack läsk och satt o prata ;D Najs var det iaf :)
Sedan vid 6 var Noah tvungen att gå hem och då pratade jag och Tyra om allt möjligt men jag var tvungen att gå hem halv 7 men Tyra följde med eftersom hon skulle hem till sin pappa (jag och hennes pappa bor i samma område :D ) så det var bra ! :) Men sedan åt vi mat här hemma och nu sitter jah här o äter kex med smör xD
haha nej nu ska jag lyssna på musik (ovanligt va? x) )

Puss & Kram

bilder :D

från igår och idag :D + från skäret :D


Fidde provar glajjor på skäret :D


Fidde köpte denna tröJ/tunika, väldigt snygg enligt majj :D


Jag, Dilsah och Jasse provade likadana linnen, jag tror jasse köpte sitt =)


Fidde och Hanna på H&M


Dilsah provade löshår på Glitter :)


Min klänning från Gina Tricot !!! Vad tycks ?? :D<3

IGÅR..


..Ville ganska många prova mina nya solglasögon bl.a


Torsten :),


Hanna (tycker int ni att hon liknar Paris Hilton lite? ) :P,


Tyra :D


och olle :D (PS. Hans blogg heter stylebyolle.devote.se)

I
DAG


Lydia
imorse :P



Isabelle och
Lydia


På rasten ville jag att de skulle ta ett "gruppfoto" men killarna bara larvade sig xD


Haha på rasten ville Dogge ta kort på dom som gick förbi och här går några högstadieelever förbi o peka finger mot oss xD


Jag med Tyras solglajjor, Och Tyra hade gjort asfina inbakade flätor på mej, men dumma jag tod ut dom när vi slutat ! :(

Hehe då var bilderna slut (hade mkt mer men orkade inte ladda upp xD )

Nu ska jag snart lägga mig -.-
Men inte än! För nu ska jag lyssna på JB <3

Puss & Kram

haha .. så fel man kan ha !

Idag har det varit en jobbig dag =)

Heeh dagen började med svenska, sedan blev det matte och sedan rast. Efter rasten var det slöjd där vi berättade spökhistorier och seda nblev det lunch och rast. Efter rasten samlades alla vid flagstången för v iskullekolla på teater, för det var nämligen Erika och Hanna som uppträdde med sin teatergrupp =D Heeh , den var faktiskt bra, dom spelade kaniner och den som spelade råttan sog exakt ut som en kille men efter sa Hanna att hon hette
MOA.
Shit alltså, faan vad det var likt en kille, emn jag vet int eom jag tror på hanna xD

Men efter teatern slutade vi och "vi" (Jag, Tyra, Eve, Douglas, Leo, Noah, Vincent och fabbe) gick ut och spela fotboll så jag måste ta en dusch nu för jag är helt svart, ni vet dom här "plupparna" på fotbollsplan (är ju konstgräs) färgar av sig svart på fötter, händer och bara överallt och så är jag assvettig :D

Men vi åt precis donken och jag fick McFlurry som jag ska ta efter jag har duschat :D Men innan  jag duschar måste jag göra engelskan, så jag måste skynda mig !!

Puss & Kram

Jag tror att den är klar ..

Ja, jag tror att bloggen är klar men vi får se ..

Ehm ..

om ni undrar varför blogen ändrar sig lite då o då är för att jasse exprementerar lite :D Men det blir klart snart (tror jag :P) Men hon får ändra saker utan att fråga, det har jag redan sagt :D

Jaja, puss & kram

är hungrig ..

som faan nu xD Ni kan inte förstå hur hungrig jag är =)

Dagen har varit bra, tänker int sitta o berätta så mkt, är för trött för det :)

Men efter skolan var vi tvungna att gå till lillaskolgården för där är det typ fritidshemmetsdag, eller någe så då ska alla fritids uppträda :D Där fick jag även en ny kompis xD Haha lilla Sebbe i tvåan :) Heeh han vill rida på min rygg hela tiden och han sa "min amalia" hela tiden x) Hehe men han var ganska mkt på Tyra förut, jag vet inte om han är det längre :P Är han det Tyra ?? :D Men vi (Fritids Klubben) var tvungna att uppträda med "suspicious minds" oxå (stavning?? ) och det var väl lite kul :) Men int mkt :)
Efter hela fritidshemmetsdag grejjen så gick vi till fotbolssplan och spela fotboll och sedan gick vi hem och nu är jag typ död här hemma :D


Juste ! Vi bytte ju platser i klassrummet idag :) Heh nu sitter jag brevid Krillan (Kristoffer) längst bak :D Vet inte om det är bättre än min förra plats, satt ju bara på min nya plats i två lektioner :D


Juste (Igen) Bilderna får ni inte nu utan någon annan dag (bloggar från M&P:as dator igen, orkar inte sätta på min, deras är alltid på xD :) )

Nu ska jag käka, eller snart iaf xD

Puss & Kram

hemma från ..

shoppingen i skärholmen :)
Vi hade jättetrevligt och det var jag, Nikki , Jasse, Fidde, Dilsah och Hanna ;D Och vi hade jättekul =)
Jag köpte klänningen från Gina Tricot till Davids student, fast dock i röd :) Men det var mkt snyggare iaf :P Och så köpte jag ett par solglasögon på Indiska och ett par örhängen på Glitter (bara vanliga, lite större ringar :D )
Känns jävligt skönt att både ha klänning till Davids studentfest, Davids student och skolavslutningen. På skolavslutningen ska jag nämligen ha den röda klänningen jag köpte idag :)
Men eftersom jag bloggar från mammas och pappas dator så kommer inga bilder just nu men ni får dom när jag har laddat in dom i min dator, då får ni även se hur klänningen satt på oxå ! ;)
Vet ni vad ? Jag tappade min jacka på New Yorker (och det gör inte saken bättre att jag köpte jackan där från första början !) och då sa jag till en tjej där för hon packade upp sånna jackor som jag hade men inte i svart så jag säger till och hon säger att dom int ehar svart så om hon hittar en svar tså är det min :) Så hon fick mitt namn och nummer så ringer hon om dom har hittat den =) så jag hoppasmdom hittar den ! :P

Men alltså världens läskiga sak hände mig, Hanna och Nikki påvägen hem. Alltså jag började med att berätta en väldig kort spökhistoria som Noah berättade för mig någon annan gång men Dilsah och Jasse ville inte höra så dom gick i förväg så det var bara Hanna och Nikki som vill ehöra för Fidde hade åkte hem en station tidigare. (Tänker berätta spökhistorien nu så läs inte detta Jasse och Dilsah om ni inte vill se! )

Men den går såhär :

Två tjejer hade läst i tidningen att det gick en mördare lös i stan och en gång satt dom och kolla på tv medans en av tjejernas hund kom och slickade ena flickan på handen, men flickan brydde sig inte (vilket hon borde ha gjort) För när hon ska gå och lägga sig så kollar hon in i badrummet och ser sin hund död och blodig och det står på väggen:
"Människor kan oxå slicka!"

Fett läskig va ?! Men iaf så var v ipå tunnelbanan påväg hem och DIlsah och Jasse står en bit bort för dom vill inte höra när vi pratar spökhistorier och då säger Nikki; "Tänk om hela tunnelbanan skulle släckas ned och en råtta kom springande och lamporna bara blinkar." Jag och Hanna bara: "aa, det skulle fan vara läskigt" och sedan säger Nikki :" Tänk om det svischar förbi ett ansikte här" och pekar mot de svarta  dörren . Och precis när vi kollar mot dörren gör den det största ljudet i hela mitt liv. Alltså det lät : "SVOSJCHP!!!!" Och jag Nikki och Hanna börjar skrika med riktiga tjejröster aslänge för att en sekund innan hade ju nikki sagt att det skulle vara läskigt om ett ansikte flög förbi. Fan vad rädd jag blev ! :D

Men nu ska jag faktiskt lyssna på McFly och varva ned för jag är astrött i armar ochben ! ;)

Puss & Kram

SKHLM idag då :)

Ja rubriken tog orden ur min mun xD Men det är sant som det är sagt, vi ska åka till SKHLM idag efter skoln !! Wiho :P Ska äntligen få kolla på klänningen :D Och det är några riktigt sköna tjejor jag åker med så det är schysst :) Men "skoldagen" kommer ine bli lika rolig .. förutom idrotten :) Fast den är utomhus kl.10.30  - plus att det är på en måndag -.- Men, men vad kan jag göra åt det ?
Nej jag måste äta uppp min skål med flingor =)

Puss & Kram


HAHA, Nikki på hennes hotellrum, vi var ensamma och vi flummade en aning xD <3

JASMINE HÄR!

Förlåt mig ifall bloggen är lite rörig med massor med olika färger men jag har tänkt utveckla den lite..

Som ni ser..

så har jag fått en ny design ! :) Denna är gjord av Jasmine i min klass, hon är jätteduktig och jag blev verkligen glad ! =)
McFly och Jonas Brothers igen, kan det bli bättre ?? xD <3
Gå in på hennes blogg vettja; www.jasminesjoberg.blogg.se
Kommentera gärna och säg vad ni tycker :)

Men idag har jag bara slappat och jag ska nog ringa Tyra tror jag :D Eller iaf sms:a :)
Men nu ska jag sms:a Tyra så hej då !

Puss & Kram

Söndag ..

är det idag och jag är inte särskilt taggad på måndah imorgon :D Men som sagt har jag inga planer och osv .. (HAH ! Tyra ! xD, Tyra gillar nämligen in när jag säger osv hela tiden x) ) Men ska väl ta en dusch och kolla på tv ;D
Men nu måte jag åta något gott till frunch :)
Och nu börjar mamma säga att hon vill ha en spikmatta xD Mamma sägeratt det är samma sak som att träna fast man inte tränar xD Förstår ni ? Det gör inte ja iaf :P Men det är typ sammma "pigghet" som man får av träning eller någe sådant xP

Men nu blire mat !

Puss & Kram

Nu blire Robinson ..

helt ensam :( Mamma och pappa är int ett dugg intreserade av det, och Tyra kunde int för hennes mammas tjejkompisar var där och ville vara lite med Tyra, vilket jag förstår helt fullständigt, vem vill itn vara med Tyra? xD <3
Heh men det blir väl kul själv ? NOT :D Men vad har jag för val mer än att kolla på tv med mamma och pappa :D Jaja :) Sedan i pauserna ska jag äl läsa min asbraiga bok !! :P "När jag hör din röst" av Stephanie Meyer ! <3 Den äger skiten ur, inte allt utan mycket !! :D

Morgondagen har jag inget bestämt hoppas Tyra kan då iaf, men vi får se :P Eve kan jag ju iten göra något med, hon är på sitt landställe i Vidja =D Men jag hittar väl på något :)

Ojj, måste plocka fram godis till mitt ensamma tv-tittande x)

Puss & Kram



Eve och Tyra <3


Mmm ..

pappa grillar precis utanför ytterdörren och det luktar i hela huset =) Det blir grillade spett med någon jättegod potatis :D
Just nu kollar jag på en inspelad Project Runway :P Dom ska skapa ett "avant garde" plagg inspererad av dereas stjärntecken :D Och alla som har åkt ut tidigare kom tillbaka för att hjälpa dom som är kvar, så dom jobbar två och två :) Heja Blayne och Stella ! =)

Men ikväll hoppas jag att Tyra hör av sig så vi kan göra något, typ kolla på film eller Robinson eller liknade, det var ju så kul och mysigt igår ^.^ Men annars blire väl tv - tittande med morsan och farsan :D
Juste, mamma kom hem vid femtiden idag =D Hon har varit på kryssning till Åland med sitt jobb , så hon kom hem för två timmar sedan :)

Men nu skajag titta klart på Project Runway och sedan käka !

Puss & Kram


Tyra och jag .. <3

JB KOMMER TILL sverige i höst !

E inte det underbart ?! :D Dom kommer till STOCKHOLM (WIHOO) och malmö (tror jag att det var ! ) Jag vill så gärna se dom, men det blir säkert jättesvårt att få biljetter och jag vet iten vem jag ska gå med :( Det är ingen som gillar JB så mkt .. :( Men ajg ska önska mig biljetter i födelsedagspresent och se vad som händer men jag vill verkligen gå ! De är ett av mina absoluta , absoluta favoritband ! Åhh, jag vil g åå !! Men det kommre säkert int hända.. :/

Nej, nu blev jag deprimerad ..

Puss & Kram


älskar er .. <3

Bilder (!) ..

kommer nu :P


För någon dag sedan skulle vi försöka göra "pyramiden", vi lyckades ju nästan =)


Eller inte ..


Övertill igår, här är Eve på kortrasten i min sveamössa (är absolut int fjortis xD)


På klassens timme fick vi fika och juice :P Här har vi Lyddan som dricker - jja sin juice :D


Lyddan och Dilsah  på klassens timme =D


Isabelle och Lydia :)


Ett gruppfoto på tjejerna :P  Från vänster till höger .
Jag (med Nikki på ryggen), Erika med Ulrica på ryggen, Fidde med Lyddan på axlarna, Hanna med Isabelle på ryggen och Jasse med Dilsah på ryggeN :D


Ett till gruppfoto :P Från vänster till höger:
Första raden: Fidde, Jasse, Lyddan, Nikki, jag, Hanna.
Liggande i mitten xD : Isabelle
Nedersta raden : Erika, Dilsah och Ulrica :)


Nikki ville att jag skulle ta ett kort på när hon pekar finger :) Så vad gör man inte för ens bästis ?? :D<3


Efter klassens timme var det lunch och sedan lunchrast, denna bild på Augusts (en kille i min klass) lillasyster Stella och Tyra är tagen på just lunchrasten =)


Efter rasten var det idrott, Fidde gjorde en assnygg knut på Hanna i omklädningsrummet med bara en borste ! :D


Sedan på fritids åt vi glass:)


I trapphuset :P Noah och Dogge har våra sveamössor xD Tyra kallade dom för "the sveaboys" xP


Sedan på kvällen kom ju Tyra hem till mig ! :P


Egobilder xD (Sorry för att dom är suddiga .. )


Men vi hade jättekul :P


Hehe :P

Men nu var det slut och nu jag ska slappa :)

nytvättat hår och pizza :)

Hehe, vaknade vid halv elva och tvättade håret, efter det tog tittade jag på tv och sedan tog jag pizza som var kvar från igår och tog det som "frunch" :)
Hehe igår så hade jag och Tyra jättemysigt !! :D Vi kollade som sagt å talang och sedan satt vi vid datorn och hade astrevligt ! :P
Jag har bara fått lite hosta, märkte jag idag :( Hoppas jag itne blir sjuk, det ska ju bli SKHLM på måndag med klasstjejorna !! :)<3

Men idag har jag inga planer, ska nog försöka fixa med bloggen men förvänta er inget =)
hehe, hör senare !

Puss & Kram, juste bilderna får ni snart !!

Talang 2009 ! <3

Hellu, nu har jag och Tyra kollat på Talang 2009 :) Fyfan vad några (specielt killarna) var duktiga :D

1. För det första, Petrus som rappade om sin storasyster (låten hette äveen "storasyster"), jag och Tyra satt och klappa händerna, dansa och sjöng med ! Han var jätteduktig ! Det är  ju assvårt att rappa så bra =)

2. Sedan Victor som sjöng "I will always love you" av Whitney Houston, han var jätteduktig (tkr jag, Mallan) Medans Tyra tyckte att han var okej :D Men han lät lite som en tjej xD Hehe :)

3. Och så har vi ju "fotbollskillen" (även kallad VLO), han som trixade med bollen :) För det första, han var grymt duktig och för det andra så ägde han en kille i min klass (ni som känner mig vet nog vem det är.. xD) som är enväldigt duktig fotbollsnörd x)

4. Och sist men också den bästa var Erik som sjöng "I'm Yours" med Jason Mraz :P Fyfan vad han var bra ! Jag och Tyra satt och sjöng me och bara älskade det ! Så vi sitter här och kör den om, om och om igen ;) Så f*cking bra =D

Och här kommer klippen :) :

1. Petrus som rappar  Här .

2. Victor som sjöng I Will Always Love You hör/ser du Här.

3. VLO killen ser du Här.

4. Och favvo-Erik hör du Här


Men nu ska jag och Tyra göra någe annat :)

Ni får se bilderna imorgon :D

Puss & Kram

Freedag ! <3

Föfan vad skönt med helg ! :D

Dagen idag har varit väldigt bra :)
Dagen började med en gammal hederlig Engelska lektion där det var ett litet "test" på i´ll, he´ll och she´ll  och efter det fick vi ett korsord sm jag klarade av först av alla *stolt* :). Sedan blev Matte och efter det var det rast :D Sedan efter rasten skulle vi skriva i kontaktkalendern -.- Boring. Efter det hade vi Klassens timme :D På Klassens Timme hade vi en "slapptimme" :P Då man fick rita, läsa osv + att man fick fika x-) Men jag satt och prata med tjejorna och fikade då :D Sedan hade jag med kameran så vi tog lite kort oxå =) Men efter det var det Lunch då det blev Hamburgare :) Sedan blev det rast och efter det hade vi idrott utomhus (brännboll -.-) och sedan slutade vi kl 13.10 :D Då satt vi tjejor o pratade i omklädningsrummet och sedan gick vi upp och åt mellis och sedan gick jag, Tyra, Eve, Noah, Douglas, Jean-Ling, Rasmus och Vincent ut och spelade fotboll fast Tyra satt på sidan :(  Men det blev tråkigt när vi började köra Husqvarna så jag och Tyra gick hem. Sedan närjag kom hem var jag död (bokstavligt xD) Och sedan ringde Tyra och nu sitter vi här vid mammas o pappas dator :) Vi hade tänkt att ringa Noah och Douglas men vi får se :D Så vi (jag och Tyra) ska se Talang ihop tror vi =) Men nu ska vi kolla på bilder vi tog idag :D Kanske lägger upp lit senare :)

Puss & Kram

från Mallan och Tyra <3

E inte denna bild underbar på Nikki ?? :)<3


Tagen utanför Arlanda kl 6 på morgonen när vi skulle åka till ISTANBUL <3


Onsdag ..

vilken tradditionell rubrik =)

Heh idag har varit ganska jobbig, våran längsta dag, ni vet ? -.-

Dagen började med en tråkig SO lektion när vi ska skriva om ett riktigt sk*t land, ja ni vet  vilket ..
Och Jasse var int i skolan idag för hon var sjuk (krya på dig !) så jag satt brevid Dilsah ( Jasses bästis, som även sitter brevid jasse i klassrummet :P ) typ hela dagen :D Men efter SO:n var det nog rast=) Efter rasten så var det slöjd, vilket int går så bra. Man kan ju säga att stickning INTE är min grejj bara ! Åhh blir förbannad på den jävla stickningen alltså xD Hehe, efter slöjden blev det lunch och rast. Lunchen bestod av Kassler med potatis, någon sås och gelè eller fisk med potatis. Men jag gillar verkligen int fisk och äter int griskött ( Grisar är mitt absoluta favoritdjur så jag ahr bestämt det och har lyckats hålla det i 2 år !! *stolt*) så jag fick någon konstig nötköttskorv :D Men den var faktiskt god =) Men efter det blv det engelska där vi sjöng nån låt och jobbade i boken. Sedan var det musik, vilket var den roligaste (roligaste och roligaste, nej vi säger bästa musiken) hittills !! för att vi fick blunda och lyssan på lite harmonisk och melodisk musik, alltså det lutade lite mer åt det "klasssiska" hållet  men efter som jag var trött så var det jätteskönt ! =) Och efter den harmoniska stunden blev det rast och sedan NO (dubbeltimme -.-) Fast vi gjorde bara experiment (och antecknade dom, såklart .) Och så, så jag klarade mig =) Och sedan slutade vi kl. 15.10 :) Då så tog jag en macka och fick reda på att Noah och Viktor hade bråkat och Noah hade blivit förbannad på viktor och viktor börja gråta o  bla bla bla .. alltså jag tänker inte säga något men jag tror alla som läser (som känner mig alltså xD) Vet vad jag tyckte om bråket :D Heh men sedan gick jag, Noah och Tyra hem. Tyra skulle träffa sin mammas kusin och Noah vet jag itn vad han skulle (Han hade lite skuldkänslor tror jag) och jag gick hem och kollade på en inspelad Ugly Betty med fil och flingor =) Men nu ska jag lyssna på musik osv .. :P 

Puss & Kram


Har precis duschat

och sitter här oo bloggar och lyssnar på McFly :)

Dagen har varit ganska bra :)

Det´började med någe tråkig "sökmotorplan" -.- sedan var det svenska, rast, Livskunskap, so, lunch och rast, och seedan blev det SO igenoch vi skriver en f*cking text och RYSSLAND ! Palla skriva om Ryssland. Men jag, Jasse och Dilsah satt i korridoren och pratade om annat ^.^ :D Sedan var det Hemkunskap vi (jag och Dilsah som är i samma grupp hela tiden xD ) gjorde Potatis och purjolök soppa :D Den var jäklig god asså ! =)  hehe sedan slutade vi :D Då så gick jag, Noah, Tyra, Eve och Fabian hem till Eve och vi kollade på Mean Girls och killarna gillade den jättemycket x) Hehe sedan gick jag hem och åt, men dom andra åt där och sedan kom jag dit men jag mötte Noah på vägen och han var tvungen att gå hem men vi andra hoppade och i slutade började det SPÖREGNA så vi blev dyngsura ! :D Så när jag kom hem var det lika bra att ta en dusch =) Sedan kollade jag, mamma och pappa på n inspelad Parlamentet :D Och nu sitter jag här =) Försöker hitta klänningen på Gina Tricot´s hemsida men hittar den itne ! :(

Men nu ska jag kolla bloggar xD

Puss & Kram

Är hemma från skolan ..

nu och jag gör engelska läxan, så jah kan int skirva så långt -.- Den är fett booring  ..

Men denna dag har varit piss . Bokstavligt. För det första, kolla bara på deetta jävla pissväder !  Och just denna dag hade jag mammas nya gladiatorskor (med en liten jävla klack ! :@) Och dom är assnygga men hur kul är det att gå på en blöt fotbollsplan i dom ?! Åhh .. ! Sedan var jag så jävla trött i skolan för jag kunde int sova igår. Och Tyra skulle ha utvecklignssamtal så vi kunde inte göra något ! Det ända bra var att jag fick alla rätt på geografiprovet ! :P WOOHIO :D 86 / 86 poäng ba sådär !! =) hehe, men ikväll blire TV tittaande me mamma och paappa :D

Nej, nu måste jag göra läxan -.-

Puss & Kram !

Hemma :)

Kom hem vid 5-tiden och nu har jag bara softat :P Ikväll blire program-tittande med mamma och pappa, orkar inte göra någe med kompisarna =)

Här är klänningen jag köpte :)




Så ser klänningen ut ! :D

Puss & Kram

Ska åka nu..

men ska bara slänga in en bild på mig och Alicia när hon precis var nyfödd :D


Gullig va ? :P Jag hoppas att jag får vara barnvakt snart .. xD

Men vi hörs senare !

Puss & Kram

Jag bloggade inte igår ..

för att jag aldrig hade tid :D Jag ska ta hela dagen igår åt er :D


Det började att jag vaknade vid 10 :D Sedan ringde jag Tyra vid 11 ( För att för någon dag sedan pratade vi om att åka till Skäret och shoppa så jag ville kolla om alla kunde idag :P ) Och hon och Ida kunde, sedan ringde jag Noah, han ville följa med och han skulle ringa Dogge och Fabian och jag skulle ringa Eve :D Och sedan bestämde vi alla att vi skulle träffas 12 vid telefonplan och åka in till Skäret och shoppa! :D När vi kom dit ville jag köpa Vans och en klänning till Davids studentmiddag:P ;Men vi gick i massa affärer, vi spenaderade mest tid på H&M där Noah köpte två tröjjor, Fabbe köpte 3 tröjjor och Douglas 1 tröjja :D Och vi tjejer provade MASSOR av klänningar och jag tyckte jättemkt om enklänning så jag rimgde mamma och sa det och hon sa att vi kunde gå å ätaoch sedan kommer mamma och pappa och köper den åt mig :D Så vi åt på McDonalds sedan gick jag, pappa och mamma till H&M och köpte klänningen, medans dom andra gick till New Yorker för att köpa en tjocktröjja åt fabbe :D Sedan gick alla till Skopunkten och mamma köpte 3 par skor som hon och jag delar på ( Båda har 39-40 i skostorlek :D ) Sedan åkte dom hem och vi var nästan ensamma på skopunkten och då hade vi modeshow i högklackat :D Haha, fan vad kul vi hade =) Men sedan upptäcker vi att Dogges H&M påse med hans tröjja är borta :( Och vi letar och frågar personalen osv. Men vi hittar den inte ! Men då gick vi å fika på Espresso House och efter gick vi på Gina Tricot och jag och Tyra provade klänningar och Killarna fick poängbedömma :D Hehe och jag hittade en snygg klänning där som fanns i vit, röd ooch svart och jag provade svart, men tänkte kanske köpa den vita till Davids själva student ni (vet när dom springer ut och har slutat skolan xD ) så jag kanske ska köpa den :D Men Fabbe var tvungen att gå hem efter Gina Tricot. Men efter det gick vi runtn lite och sedan vid 6 så stängde allt och då åkte vi hem, och jag blev ganska grinig eftersom jag ville kolla mer :D Hehe jag var jävligt grinig t.o.m :D Men sedan när Tyra hade fått mig på skratthumör så åkte vi hem till mig och hopppade och jag åt lite :D Sedan gick Noah hem och åt, sedan Eve och Tyra, Ida och Emilia gick oxå hem å åt men sedan kom Noah, Eve och Douglas och vi kollade på Robinson hemma hos mig :D Hehe, sedan var killarna tvunga att gå hem, då gick jag och Eve till Eve och kolla på film ooch hoppade :D Sedan gick jag hem å sov, så jag hade ingen tid att blogga på :)

Men idag ska jag och min familj till Min kusin Alexander och hans tjej Sofie och deras barn Alicia (som snart fyller 1 ! :P )

Hehe men jag bloggar säkert när jag kommer hem =)

Puss & Kram

Hejsan :P

Nu är jag hemma från Eve :P Jag, Eve, Tyra, Ida, Emilia och Noah var hemma hos Eve och åt, fast Noah åt inte utan kollade på tv istället :D Hehe sedan var Noah tvungen att gå hem efteråt, klockan var ju ändå 9 - halv 10 :D Och eftersom Noah inte skulle gå ensam så gick ju alla förstås med för att göra honom sällskap :) Och efter det var jag tvungen att gå hem :/ Och jag kom hem vid 10 och satte på mig mjukisarna och satte mig vid datorn :D Så nu sitter jag här vid datorn och kollar på bilder :D Juste ! Påtal om bilder så ska ju ja lägga in lite bilder från valborg och idag för jag orkar intevänta till imorgon :D
Såhär kommer det :)

Puss & Kram


FÖRST VARLBORG


Eve på valborg


Godisremmarna och Tyra xD


Godiset brevid remmarna :D Mums !


Eve, Tyra och Isabelle :)


Douglas och Olle med sina stoora kinder xD


Olle :D


Sköna Noah med sitt affro :D Bakom är Douglas, August i B:klassen och Eves lillebror Philip :D


Fikabordet !! :)


Mer fikabord :P


Fabbe gjorde en assnygg ansiktsmålning x) :D


Precis i början av brasan :D Och Leo dricker sin jävla cola xD


Nästan i slutet av brasan :D


Jaa , vad ska man säga om Erikas ansiktsmålning ? Den är lite speciell ...

ÖVER TILL IDAG


Noah och Tyra har askul =)


Tycker int ni att när Noah gör sådär så ser han ut som Achmed the dead terrorist ?? :D


Tyra och Ida på min gräsmatta :D


Tyra provade "hip hop" stilen :D


Jag står på händerna ;D


Tyra i hennes trapphus :)


Emilia på fotbollsplan :)


Jag och Tyra :D


Det var de hele :D


Är med 4 skööna brudar och en sköön snubbe .. :)

Hehe, dom 4 skööna brudarna är, Tyra, Eve, Ida (Tyras låtsassyrra) och Emilia (Idas syrra, så alltså Tyras låtsassyrra oxå xD ) Vi sitter vid datorn och kollar i gamla skolkataloger xD


Igår var askul :) Jag som trodde att det skulle bli astråkigt, hade jättefel :D Vi sålde som sagt lotter, fika, mat, hade chokladhjul, ansiktsmålning och godisstånd :D Men jag gjorde nästan inget annat än att så i chokladhjulet sista passet ;P Annars var jag med kompisarna <3 Och efteråt så gick jag hem och då var Nikki, Gittan (Nikkis mamma) och Malin (Nikkis syster ) där och vi spelade plump :D Men jag avr så j*vla trött så jag gick och la mig :) Och sedan när jag vaknade imorse vid halv tolv så gick jag upp och tog mig lite frunch ;P Det blev pasta med lite grönsaker och krämig sås :D Mums ! Sedan gick jag till fotbollsplan och träffade Noah, Tyra, Fabbe, Dogge, Ida och Emilia ;D Vi körde fotboll och efter det gick vi till McDonalds och åt ;P Fyfan vad vi skrattade ! Haha särskilt när Fabian tog på sig Tyras keps och hans ögon "åkte upp" :) Hehe, sedan gick vi hem till mig och hoppade studsmatta och då kom även Eve :D Och sedan började vi sjunga den där låten från lejonkungen "Lion sleeps tonight " Eller vad den heter, hehe, tjejerna sjöng i i första versen och då sjöng killarna " a wimba we, a wimba we" grejjen, fast alla sjöng " a  Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh" grejjen sjöng alla :) Sedan var det tvärtom i andra versen :) Och sedan blev det mat men jag åt inte :D Men vi hoppade lit studsmatta till och sedan gick Dogge och "Fubbe" / Fabbe :D Och nu sitter vi här och bloggar :P
Men jag orkar inte skriva mer :D 
Imorgon kommer det lite bilder :D

RSS 2.0