godmorgon

låt mig nu dö med ensamheten och värmen i min säng. kram


.

söndag

Dessa eviga söndagar.. Jag hatar dem så innerligt men ack så slappa (slappt=skönt) de kan vara ibland! Underbart härligt att kunna lunka runt i mjukisbyxor och kura ihop sig under täcket. 


Min helg har varit en väldigt trevlig sådan. Är supernöjd! (haha jag låter som en tv-shops reklam)

I fredags var jag och Sanne hemma hos henne. Vi satt nere i källaren med André, Stephan, Adam, Guppe och Jonte. Sjukt mysigt. Grabbarna grus skulle ut vid 11 och då gick jag hem och sooov. Så himla skönt. 

Vaknade utvilad 10.30 med stor förvåning på lördagsmorgonen. Åkte och fikade med Cilia vid 2 och sedan åkte jag hem. Inte alls långt därefter kom Sanne till mig och hastigt och lustigt gick vi till henne istället vid 6. Vi hängde lite med Tom och André (André hade fått en ny tv-spels-bas-grejsimojs som han lekte med) och sedan åt vi. Klockan 8 gick jag och Sanne där ifrån till mig. Sedan rullade alla in tätt inpå. Tillslut var vi; jag, sanne, Cilia, Zeke, August, Torsten, Nikki, Karl, Viktor, Friday, Tyra, som hade det superbäst. Vid halv 3 utrymmer vi min lägenhet. Jag och Sanne går hem till henne och sover. Vid 5 rycket blir vi väckta av André och Tom som kom hem. Somnade inte fören halv 10 imorse och vaknade vid halv 2, så jag är ganska trött idag. 

Idag efter jag vaknat och fixat mig hos Sanne åkte jag till mn kära farmor för att fira henne och pappa. Sedan gick jag till Zeke för lite uppdateringar och cigg. Efter det bar det av till Cilia och vid 6 var jag hemma!


SÅ SJUKT INTRESSANT JAG VET. Och nu är jag så trött att jag snart somnar. Ska bara äta upp min daimtårta, moheh. 


PUSS.

 
.

gymnasiemässan

alltså vi ska åka till gymnasiemässan typ nu med centret (hehe) och robert har sagt att vi ska ses vid en plats och nu säger hugo en annan. SUCK ORKA RINTEEEEE.


menmen det löser sig jao. PUSS

kolla vad jag kan

 
 
 
 
.

lite onödig fakta osv osv om mig

Längesedan jag uppdaterade den här kategorin så nu kööör vi gubbar. 


- Om jag var ett djur anser jag själv att jag skulle vara en struts. 
- Jag är 172 cm hög (HEHE) 
- Jag röker alldeles för mycket (nu blev det konstigt med mitt svar ovanför, men jag röker i alla fall cigaretter haha)
- Förut var jag tvungen att tvätta håret och duscha separat 
- Skjortor är mitt favoritplagg
- Min nya hobby är att spela gitarr
- Det ser ut som att tredje världskriget precis tagit slut i mitt rum
- Jag har en systemkamera (harald) men använder den aldrig. 
- Jag har inte ätit sushi på ungefär 3 år
- Jag tycker att jag har jättelite kläder fastän jag har 5 garderober och mina golv är inte synliga pga av klädesplagg(både hos mamma och pappa) 
- Jag kommer antagligen inte gå gymnasiet
- Jag trivs bättre som brunett 
- Jag har otroligt svårt att sova 
- Jag var jättedålig på detta.. 
- Jag hatar att duscha när hela rummet inte blir ångfyllt
- Jag kan inte äta riktig frukost
- Jag får ångest över nästan allt
- Mina taggar på instagram är episka
- Jag är superduper intresserad av en människa som är en douche. Nästan. Hehe.Nej. Åh. 
- Jag är otrolig orak i min rygg
- Jag var flintskallig tills jag var seriöst typ 4-5. HAHAHA
- Jag sover nästan alltid naken. RAWR ;););)
- Ugglor och grisar är mina favoritdjur. 
- Rasistskämt tycker jag är otroligt roliga. 
- Jag är väldigt högljudd. På ett bra sätt! Typ.. Hoppas jag.. Eh.. Ah okej. 

NU RÄCKER DEEEET. Hehe. 

 

 
 
.

2012-11-21

Hallihallå. 

Idaaag mina vänner var det upp och hoppa halv 9 för att göra mig redo för jobbet. Yes, inte skolan. Eftersom jag nu går i centret på skolan (Host, problmenbarn, host) så får jag faktiskt jobba en gång i veckan, så sjukt härligt!

Var i alla fall på jobbet vid halv 11 och sedan bröt helvetet ut. Så sjukt mycket människor och det var stressigt som satan. Det gör inte allt bättre att 75% av gästerna på Atrium är bittra (riktigt bittra) pensionärer. Man får handskas med en hel drös otrevliga människor per dag, kan jag säga er. 

Var helt slut när jag fick gå tidigare vid 4 (tack och lov), efter en stressig dag med dåliga tankar. Tog en promenad till Bellmans på sergelgatan och träffade mina tjejer Cilia och Sanne. Vi satt där ett tag innan vi gick vidare till TopShop. Jag skulle köpa min julbordsklänning (WIEIEIEIEIE DEN ÄR SÅ FIN) och jag fick även med mig en tröja och en mössa. Fett yolo. 

En middag och en fika senare (Som förövigt var fyllda med massor av skratt), med Sanne och Cilia begav vi oss hemåt och nu kom jag precis innanför dörren. 

INTRESSANT VA? 

Nu ska jag ta av mig sminket och sedan sova. Skola imorgon. Hela min ångest sprider sig i hela kroppen när jag tänker på det. Suck. 



.

tjejer.. YOLO

          




.

åh magnus

det här är det bästa jag någonsin sett och hört. 

 
 
 
.

godmorgon

hallihallå. Ska pinna iväg till skolan alldeles strax, ska bara borsta tänderna. Är så röksugen att jag nästan trillar av stolen.
 
 
Första dagen i centret. Så jävla otaggad. .
 
 
 
.

tisdag

nu har bloggishen stått tom alldeles för länge, för min smak.

Idag vaknade jag vid 12 tiden. Gick upp och duschade och gick sedan på ett möte i skolan. Efter den spännande (allt för vanliga) upplevelsen begav jag och Tyra oss till Liljeholmen för en kaffe. När den slunkit ned drog vi en tur i affärer och träffade sedan Zeke i Slussen. Jag och Zeke (tyra bangade jao) åkte hem till honom, rökte i köket och myste med musik. Sedan gled jag förbi Sanne en stund för lite mys där också. Kom hem runt 10 tiden, helt genomfrusen och utpumpad. Suck.


Ja.. Då börjar man centret imorgon, heltid. Känns hyfsat bra, jag hoppas verkligen att saker och ting blir bättre nu. Peppar, peppar.

.

RSS 2.0