12.08

Idag, fredag och lördag är det gymnasiemässan. Har jag tid för det? Nej. 
Är det en ursäkt för att det är så mycket ångest för att jag är den enda av mina vänner som ska dit och för att jag inte vill gå med äckliga 98or, samt att tanken på att kliva in i det rummet ett år till för att hela jag gör så ont? 
Ja. 


.

23.27

Att vara sann mot sig själv. Vad är ens det? Är det att acceptera sina flaws eller göra som hjärtat känner? Kan det vara att göra saker som gör en glad?

Klyschan att vara ärlig mot sig själv.. Hur ska man kunna vara det när man inte vet vad det betyder. Betyder det att man är oäarlig? Att allt man gör blir falskt och fel? När man inte förstår?

Jag har tryckt undan mina känslor och min ångest ett bra tag nu. Trott att jag börjat bli lite bättre och gladare, fast fortfarande accepterat att jag fortfarande mår dåligt. Är jag sann eller oärlig mot mig själv? 

Nu vet jag knappt vad jag skriver, mina kinder är  fulla av tårar och jag är trött på att gömma mina känslor, inte känna någonting alls, vara konstant trött, inte kunna förklara varför jag är ledsen eller orkar träffa lika många vänner och vara så reserverad. 

.

RSS 2.0