Fall Out Boy - Beat It

Dennna version är sjukt mycket bättre än Micheal Jacksons !


Fall Out Boy - Beat It


Puss & Kram

Shullullull !

Hejhej !

Idag har vi gått i skolan. Haft lite bajsämnen, osv. Sedan efter mellis gick jag till Tekis där Tyra, Eve, Fabbe, Dogge, Vincent och Noah var. Dom spelade någon pingislek som hette "Rumpa"  (fråga mig inte varför ^^) och den leken lärde jag mig snabbt och den körde vi till klockan halv 5 . Då satte jag, Tyra och Eve oss i soffan och pratade, plus spela  på mobilerna ! Haha.  Men vid 5 tiden gick vi hem till Eve och höll på att dö av skratt när hon läste roliga historier, hihi. Men sedan gick jag hem och åt och tittat lite på tv och chillat !
Hade tänkt att kolla på tv men jag chattar väl antgligen med Tyra plutten till vi går och lägger oss, som vanligt, hehe.


Söta Eve.


och gulliga Tyra !

Puss & Kram

Ny mobil.

idag så har jag, mamma och pappa varit på The Phone House i Kungens Kurva och köpt mig en ny mobil =)
Det blev en Sony Ericsson W995 ;) Jag är riktigt nöjd och nu försöker jag skriva om alla kontakter bara för att det inte funkade att kopiera .. -.- Jaja, jag ringde Tyra förut för att jag hade tråkigt, men jag fattade inte riktigt vad hon sa, jag fattade bara "så det kanske inte går just nu" och då sa jag bara " jaja, vi ses imorgon" och sedan la vi på. Men vi ska i alla fall till min kusin Rebecka som fyller 19 idag, och vi ska äta lite där och så . Men, men det blir väl kul (NOT)

Jaja nu ska jag fortsätta skriva om alla mina kontakter till den nya mobilen :)



Såhär ser min mobil ut, bilden tagen från google.

Puss & Kram

Sommarfesten !

Tjenatjena.

Jag har försökt få tag på Tyra hela morgonen (den jäveln.. ) haha men när jag hade skikcat sms och så, så ringde jag och då svarade Tyras pappa Fredde och sa att hon var ute och åkte mototcykel med sin farfar. Bra, att han sa det annrs skulle jag terrat Tyras telefon i flera timmar. Anledningen till att jag behövde få tag på Tyra var att idag på ängen mitt emot min trädgård så är det Sommarfesten. Sommarfesten är en fest på den ängen där man tar lotter, fikar, fiskedamm, ponnyridning ,osv. Men då ska Tyra vara vid femkampen för att hennes pappa är med och bestämmer eller nått sånt. Men då ska jag, Martin och Eve stå där med Tyra :)

Men nu måste jag få tag på Eve  !

Puss & Kram

^^

Sängen ropar på mig ! Inte bokstavligt, men jag är sjukt trött så, hej då, ses imorgon ! =) <3

Puss & Kram

Kris Allen <3

Ni vet att jag kollade på American Idol förut ? Men vinnaren där, Kris Allen, är så sjukt jävla bra så hans uppträdanaden har spelats i mina högtalare i några veckor nu ! ;)



Kris Allen - Falling Slowly


Kris Allen - She Work Hard For The Money


Kris Allen - Heartless


Och vinnarlåten:

Kris Allen - No Boundaries
 

Puss & Kram

Harry Potter.

Tjenare !

Idag spenderade jag först dagen från klockan halv 9 till klockan halv 2 i skolan. Sedan kom min bror David dit. Vi åkte int till Sergel och kollade på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Först när vi kom dit köpte vi biljetter, sedan åt vi på McDonalds och sedan kollade vi på filmen 14.50. Filmen var sjukt bra och vi (i alla fall jag) hade jättekul :) Dock var den sorglig på slutet, tårarna bara rann .. :) Men det var längesedan det var bara han och jag så det var roligt.

Men när jag kom hem har jag målat mina naglar och bara suttit vid datorn och lyssnat på musik. Nu är det helg också, WOHO ! !

Puss & Kram

Grönan !

Tjenare ! Idag har jag och Nikki först spenderat dagen på grönan och sedan åkt till Gröna Lund med föräldrarna, skitnajs, åkte inte så mycket grejjor, haha :) Vi åkte Insane 3 gånger, bläckfisken, blå tåget, jag och nikki åkte kärlekstunneln, vilda musen 3 gånger, katapulten, kvasten 2 gånger, och jetline 3 gånger. Men sedan så körde vi liet spel och chokladhjul. Det roliga var att alla som jobbar är ju grymt trevliga. T.ex han som stod i kassan till kärlekstunneln sa t.ex:
- Tjena tjejor !
- Hejsan..
- Ska ni åka ? Men ni vet att ni måste vara kära för att åka kärlekstunneln, är ni kära då? :)
- Haha..
- Men hallå tjejer, alla vet ju att man inte får åka om man inte är kär .. xD
- Haha, men vi är kompiskära, räcker det ?
- Absolut ! Varsegoda in ! =)

Det är så roligt när personalen är trevliga, eller hur ?

Men nu har jag och David precis diskuterat bio. Vi ska se Harry Potter och Halvblodprinsen (haha, känner mig ägd av Tyra, Eve och Martin .. ) Men de blir jättekul, så vi ska åka efter jag har slutat vid, halv 2.

Jaja, nu ska jag sova, ska upp klockan 7 imorgon !
Puss & Kram

Yes !

Ehm .. Här kommer en väldigt flummig videoblogg. Vi satt på skopunkten och berättade vad vi skulle göra osv. Men hela tiden såg vi att några tjejer längre bort stirrade på oss, därför kollade vi dit väldigt ofta. Haha, sedan sringer dom små barn när vi filmar dom ! ;)


Untitled from Amalia Hallerby on Vimeo.

Puss & Kram


Bajs bajs bajs !

Jag försöker lägga up videobloggen vi gjorde igår, haha. Väldigt flummig och vi var inne på Skopunkten. Men som sagt försöker jag lägga upp den men den laddar 582933000 år ! :( :P

Haha får vänta lite till, förmodlingsvis till imorgon ! :)

Puss & Kram

Ingen dator på två dagar !

Tjenatjena !

Uppdateringen har inte varit på topp pga av att jag int har haft tid/tillgång till datorn dom senaste två dagarna.

Men i alla fall så var den andra skoladagen. Vi började tio över åtta och hade mest genomgång och så vidare idag också. Men efter skolan åt jag mellis och träffade Tyra och Eve på Tekis. Vi tyckte att det var för tråkigt där så vi gick hem till Tyra, först körde vi Singstar, men orkade inte så mycket så då kollade vi på tv istället. Sedan så gick jag och Eve hem vid 6 tiden. Och jag har varit hemma sedan dess. Hade tänkt lägga in en videoblogg och lite bilder från från dagarna, om jag orkar ofc ;) Men det får bli i ett annat inlägg.

Jaja, nu så ska jag ta upp alla bloggar jag missat !

Puss & Kram

Cold Case och skolan.

Hejsan. Just nu kollarjag på Cold Case på nian, även fast jag såg detta avsnitt för 500 år sedan så kollar jag ändå :)
Jag kom på en sak, att klockan 9 när Cold Case slutar måste jag typ gå och lägga mig för tt orka med imorgon. En del av mig vill till skolan, en annan inte. Jag vill träffa kompisar och börja med ett nytt ämne, språk. Men jag vill int gå upp tidigt på morgonen, vara ute på rasterna när det är 5 grader och spöregn. Jaja, det är bara att bita ihop, tänka på att man faktistk får träffa kompisarna som man inte träffat på två månader =)
Nu ska jag fortsätta titta med chips, läsk och choklad ! :)

Och jag säger gonatt nu, GodNatt !! ;P

Puss & Kram

Sketakul ju !

Don't click here!

Tråk, tråk och ännu mera tråk !

Idag väckte pappa mig kl 8  ! Anledningen till att han gick upp så tidigt var ju då för attjag börjar skolan imorgon. Och om jag går upp sent så kan inte jag somna ikväll och jag måste ju somna ikväll, annars är jag ju död i skolan, ja ni fattar !
Men eftersom jag gick upp så tidigt så finns det inget att göra. Men, jag får väl hitta på något, kl 11 är det i alla fall Kyle XY ! Det programmet är sjukt bra och efter det är det Sjunde Himlen, som jag på något konstigt sätt har fastnat för, och tycker att det är jättebra .. haha ! Och efter Sjunde Himlen är det ju den hysteriskt roliga Ellen Degeneres ! ;)

Men nu ska jag kolla på bloggar
Puss & Kram

Vidja in my heart ! :)<3

Hejsan, idag kom jag, Eve och Tyra hem från Eves landställe i Vidja !

Vi hade underbart kul, vi badade, kolla på film, spela klubba säl , åt kräftskiva, osv. :)
Men idag åkte ju jag, Eve och Tyra hem och Tyras pappa kom och hämtade oss. Martin, en sjukt trevlig kille som bor där följde även med hit ! :) Här så gick vi runt lite, sedan gick vi hem till Eve och tittade på Eva och Adam. Men vid halv 6 var jag tvungen att gå .. -.- Men vi sa att när jag hade ätit skulle vi höras. När jag hade ätit klart vid kavrt i 7 - 7 så ringde jag hem till Eve men då var dom hemma hos Tyra och åt middag. Jag orkade inte ringa och störa så vi får väl ses en annan dag i sånna fall, lite tråkigt att itne göra något nu men jag orkar väl inte i alla fall, plus att jag redan sitter i myskläder ..

Puss & Kram

OMG !

Är snart klar. Då ska jag gå til Tyra och så åker vi. Och varför i helvete regnar det nu ?! Det ska ju vara fint och sol ! Men nej, nej ..

Puss & Kram

Hej !

Förlåt för uppdateringen men jag har inte haft tid. Och jag klippte mig förresten i går (eller förrgår) det blev riktigt bra ! :D
Men igår var vi i alla fall på kräftskiva hos Tommy och Maria. Tyra var också på en kräftskiva men ringde mig och vi träffades. Vi gick runt och pratade, sjutk trevligt, känns som man kan prata om allt med den tjejen! :) Men sedan vid halv 11 - 11 gick vi till kräftskivan hos Tommy och maria och då stannade Fredde (tyras pappa) där ett tag så vi fikc vara med varndra mer ! :D Men sdan gick dom och vi strax inpå. Vi gick och lade oss tidigt för idag sklulle vi upp tidigt. Vrf ? Jo fär att idag ska jag och Tyra och till Eves landställe i Vidja !! :) Eve är redan där och det kommer bli sjukt kul ! (=

Mne nu måste jag fixa mig, ska åka snart !! :P

Puss & Kram

Godmorgon !

Nu ska jag duscha sedan ringa Eve ! :D Vi ska förmodligen göra något idag också ! Men vi är ju fortfarande rädda för det som hände igår (iaf jag) läs inlägget under om ni inte har gjort det ..

Puss & Kram


Mord i Hägersten.

Detta är sant, det har skett ett mord i Hägersten. Jätte, jättenära där jag bor. Jag vet vem kvinnan är, har träffat henne några gånger, känner på sätt och vis hennes barn. Kvinnan bor granne med Eve. Dom misstänker exmaken, som jag också vet vem det är. Det är hemskt. Det var fullt med poliser vid Eves hus när vi var där idag. En polis pratade till och med med Eves pappa. Jag fattar inte riktigt. Stackars barn, mamman mördad och pappan är misstänkt för mordet..  
Jag lägger in 3 länkar så får ni läsa själva, det kom som en chock när vi fick veta att hon var mördad, vågar knappt sova ju, det kan gå en mördare lös i mina kvarter ..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5670808.ab

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1678206/dod-kvinna-hittad-i-villa-i-hagersten

http://www.dn.se/sthlm/misstankt-mord-i-hagersten-1.935072

Här är Videon ! Haha vi (jag) ser asmobbad ut hihi !

Men njut, nu bjuder vi vääldigt mycket på oss själva xD

Haha ! :)

Untitled from Amalia Hallerby on Vimeo.

Ursäkta att jag pratar väääääldigt tydligt, pratar aldrig så, jag ville bara vara säker på att man hörde vad jag sa :P Plus att min röst låter itne sådär i verkligeheten (hoppas jag) eftersom jag låter som en kille xD

Puss & Kram


Brorsans solglajjor, glass och Uno ! ;)

Tjena, tjena.

Idag har jag spenderat dagen med Tyra och Eve ! ;-)
Jag gick till Eve vid halv 1 och då var Tyra redan där. Och jag kom hem vid 8 :D Haha, men under denna tid har vi spelat Uno, ätit lunch på McDonalds, pratat på min studsmatta, spelat Klubba Säl (kortspel) och mycket mer ! =)
Men vi hade jättetrevligt och ska ses imorgon, jag ska eventuellt klippa mig då och då ska dom följa med ! :) <3



Eve :)


Tyyyra !


Eve och Tyra.


Tyra och Eve på min studsmatta :)


Tyra i min borsas solglasögon :P


Uno spelande !

Lägger även upp en mobbad video på oss tre sedan ... xD

Nu när jag kom hem hade jag tänkt att kolla på en Disneyfilm, nämligen Toy Story 2 ! :) Haha, men jag satte mig vid datorn tror jag ska kolla nu istället faktiskt :P

Puss & Kram

Ändrade planer !

Ingen J.O.N.A.S på  Youtube för mig ikväll. Nu så har jag dukat upp med, chips, choklad och läsk och jag ska kolla på Hitta Nemo. Och såklart på engelska, det är ju det bästa ! :)

Btw, jag och mamma hade en diskussion aldelles nyss. Är choklad godis ? Själv tycker jag att choklad är choklad och godis är godis ! Mamma tyckte tvärom ..




Så ? Är choklad godis ? Vad tycker ni ? Kommentera !

Puss & Kram

Hemma !

Nu är jag hemma. Eller jag kom hem vid halv 7 tiden .. :D Men, ändå. Men idag vid halv 4 så sms:ade jag Tyra och frågade vad hon gjorde. Hon sa att hon var hos Eve och att jag kunde komma. Så jag tog på mig lite kläder eftersom jag hade sovkläderna på och gick till Eve. Vi lyssnade på musik, pratade, gick ut på en prommenad och hade allmänt trevligt. Eve sa även att jag skulle få följa med till Vidja någon helg vilket känns sjukt kul eftersom jag aldrig har varit där :) Och för ni som inte vet ligger Eve's landställe i Vidja :D Men vi var hos Eve till halv sju, eller jag vartvungen att gå hem eftersom jag skulle äta .. -.- Men det var i alla fall jättekul att träffa tjejorna :)
Nu ska jag lyssna på lite musik och kolla på J.O.N.A.S på youtube, haha ! ;)



Typ den enda "icke-suddiga" bilden idag, haha :) Tyra på bilden !


Puss & Kram

Jonas Brothers tävling ! :)

innan jag sätter mig vid tv:n och glor ska jagberätta att jag har gått med i en tävling, läs:

Just nu har bloggen linesvinesandtryingtimes en tävling i sammarbete med Discshop där jag har chans att vinna en av tre postrar med Jonas Brothers. Nu tycker jag att du också borde ta chansen att vara med i tävlingen.





Tävlingen kan du hitta HÄR!

Så jag har gått med i tävlingen som den lilla Jb - nörd jag är :D Men jag villl gärna ha den där feeeeta postern så vi får hålla tummarna !! :)<3

Puss & Kram

Greys Anatomy <3

Nu är jag uppe pga av ett en viss pappa ringde .. -.-

Jaja, men jag ska snart kolla på Greys Anatomy. Sedan har jag ju inget bestämt heller, vill ju göra något med någon kompis men jag vill inte ringa "och vara på" så det blir säkert inget, haha !
Men nu ska jag sätta mig vid tv:n och vänta på Greys Anatomy (Det här blev ett "Dilsah-inlägg" igen ! Ska förbättra mig !)

Puss & Kram

Jag ..

går och lägger mig nu, ses imorgon.

Puss & Kram

24 ! <3

Hejsan!

Nu har jag, pappa och mamma kollat klart på ett avsnitt av 24 ! En sjukt bra serie! (=


24 <3




Puss & Kram

Tråk.

Hej !
Anledningen till att jag inte skrivit något idag är för att jag har absolut inte gjort någonting ! Jag har tittat på tv, suttit vid datorn och ätit :D Haha, vet iten vad jag ska skriva, mer än att jag inte har gjort något :) Jag vet inte riktigt, detta blri nog ett "Dilsah-inlägg" Haha ! Min kompis Dilsah (kolla länkarna) hon skriver alltid typ 3 rader ... x) Hehe, men nu blir det mer tv!

Puss & Kram

Juste !

Mindesign ahr ju fixats, tack vare http://bjorkbabes.blogg.se/ !

Tack så mycket ! =)
Puss & Kram

Fika med Kristianssons och shopping !

Hejsan, snart ska jag ta mig ett fotbad och kolla på en inspelad Kyle XY men först tänkte jag skriva ett inlägg.

Vid två tiden idag var jag, mamma och pappa med Kristianssons på Sturehof och fikade! Dom hade världens godaste morotstårta som jag tog, gud vad god den var, men det var en för stor bit så jag orkade inte hela .. :(
Men efter fikat i det otroligt blåsiga vädret tog vi en promenad runt omkring och gick in på en loppis. Där köpte mamma en gammal symaskin, haha :D Och sedab gick vi runt lite och bara va. Sedan så åkte jag, mamma och pappa till Skärholmen, till Skopunkten och där köpte vi två par skor. Ett par var mina, och ett par delar jag och mamma på, vi har ju samma storlek så det är ju perfa ! Men sedan skulle mamma köpa ett par boots som bara fanns 39 eller 41 och mamma har 40. Great, så vi köpte dom två paren och åkte till Kungenskurva och dom hade storleken där så det var ju bra :)
Men sedan åkte vi hem och åt en underbar McDonalds middag (Haha)


Min morotstårta! :)


Nikki, när vi fikade


Min, ganska sura smoothie.


Nikki och Malin när vi fikade :P


Mina skor :) <3


Skorna som jag och mamma delar på , jättesnygga!

Nu blir det ett fotbad och Kyle XY ! :)
Puss & Kram

Hej !

Idag, då så ska jag, mamma, pappa, Gittan, Boa och Nikki åka någonstans utanför Skärholmen och fika. Det är tydligen känt för sitt "fika" och det blir jättekul att åka dit där allt gott finns ! :D Haha, och sedan har vi ju fått en hel helg med Gittan, Boa och Nikki. I fredags kom Nikk och sedan Gittan och Boa. DOm tog en öl och snackade, Nikki åt hos oss och sedan gick vi ju till dom och åt efterrätt och hade trevligt. Sedan igår så kom dom på middag och vi hade en "spelkväll" med Plump och Geni. Och sedan idag så ska vi åka och fika med dom ! :) Hehe :P

Men nu ska jag duscha vi ska typ ses vid 1 ! :O :D

Puss & Kram

Mammas favoritklipp ! Får en alltid att skratta !



Haha :D

Puss & Kram

Unkna Chips och vi hade iaf tur med vädret !

Godmorgon !

Igår så kom ju Nikki hit. Vi hade asroligt, vi tittade på en rysare och den filmen hette "The Gift". Haha vi såg den för typ ett år sedan också även fast det är 15 - årsgräns och den r så sjukt bra. Men läskig ! Haha, men sedan hoppade vi lite studsmatta var inne på datorn och så. Vid nio tiden ringde Gittan och Boa och frågade om vi ville gå dit och äta efterrätt (och dricka kaffe då, blä! :D ) men det ville vi så vi gick upp dit och var där hela kvällen. Jag och Nikki tittade på "Vi hade i alla fall tur med vädret". Och den var grymt rolig ! :) Och till det åt vi chips som gick ut 08.07.09, haha ! Men vi var där hela kvällen till klockan 1 så jag kom ju i säng vid klockan halv 2 :D

Och idag ska vi förmodligen köpa skor. Gittan och Boa och Nikki skulle följt med men har redan åkt .. :( Jag ville ju åka med dom !
Jaja, jag vet inte m vi äns ska köpa skor men vi får se.

Puss & Kram

Nu kommer Nikki ..

hon hade också tråkigt, så nu kommer hon ! :)

Jag har tråkigt ..

gör inte ett skit ..

Puss & Kram

GOdmorgon !

Hehjsan, idag vaknade jag av ett sms av .. TELENOR, vafan, ett sms klockan 9 på morgonen på ett sommarlov. Åh !
Sedan när jag gick upp öppnade mitt fönster och satte på datorn. Då när jag sätter på musik på datorn så vanligt så börjar grannen klippa gräsmattan, jag kunde inte höra ett piss av musiken -.- Så då är jag tvungen att stänga fönstret och då drunknar man i svett inne i mitt rum för att det är så varmt och knappt någon luft .. :) Hihi ..
Idag vet jag inte, jag tror jag ska göra något med Nikki om jag orkar ringa, annars har jag nog inget bestämt ! :P Hehe.
Mer vet jag inte.
Nu ska äta eftersom jag inte orkat pallra mig till köket .. :D
Men först, en låt värt att lyssna på!

Governor Andy - Från Ovan Sända


Puss & Kram

Förlåt för uppdateringen men här kommer att asroligt klipp !

 

Höll på att dö när jag såg denna, var vaksam och höj volymen vid ungefär 0.30 ! =) Och vänta.. Haha ..  

Yes !

Har äntligen lärt mig hur man laddar ner musik från Youtube ! ;)

Puss & Kram

Lite bilder från idag !

Blev inte så många, men whatever :)


Nikkis vanliga min på kort xD


Jag,Nikki och Jasse satt och väntade utanför provrummet på H&M när Dilsah och Fidde provade kläder ! =)


Haha, jag tog en bild på Dilsahs ben när dom provade kläder ! ;)


Hihi, Nikki stoppade in handen i deras provrum och tog kort nerifrån .. :D


Nikki tog massor av sånna här bilder på henne xD


Jasse ville inte vara med på bild på McDonalds, haha =)


Nikki sa att vi skulle leka paparazzi, haha :P


Fidde :)


Dilsah på McDonalds.


Jag och Nikki la oss på "sofforna" på JC utnaför provrummen när Fidde provade något :)

Puss & Kram

Skärholmen !

Hejsan, idag har varit en väldigt rolig dag :)

Jag, Nikki, Dilsah, Jasse och Fidde åtke in till skärholmen och shoppade lite =) Det var väldigt rolig och vi måste göra om det flera gånger :P Jag köpte; Blyertspennor, stiftpennor, sudd, ett pennskrin, en miniräknare (som såg ut som en chokladkaka), toffsar, godis, läsk och läppcerat. Jag antar att ni får bilder på sakerna, om jag orkar, vill ju helst ha bilder i solljus. Jag köpte inga kläder, men pennorna och det var till skolan, jag börjar ju snart igen ! Men vi hade jätteroligt och vi kom hem ungefär kl 7 efter 6 timmar där :) Och sedan på tunnelbanan hem stirrade en creepy gubbe på mig och Dilsah så Dilsahville byta vagn, men det gjorde vi inte, vi visste om vi skulle få sittplatser, haha ! ;) 

Nu, så ska jag nog ta ett fotbad eftersom mina fötter stinkerfotsvett (äckligt, jag vet!) efter dagen och ta någon macka eller liknade fick ju ingen mat här hemma pga av att vi åt sen lunch i Skärholmen ! :P

Puss & Kram  (Bilderna kommer i ett annat inlägg .)

Hehe .

Jag glömde skriva att jag var hemma ! Haha, jo men jag kom hem vid 5 tiden, så en timme prommenad med ipoden :)
Snart ska vi äta är sjukt hungrig, har inget speciellt att skriva så vi hörs väl ? :)

Puss & Kram

Prommenad !

Nu har det slutat regna så nu ska jag gå på en prommenad ! :D


Denna låt spelas ofta i min iPod :)

Erik Hassle - Hurtful


Puss & Kram

Bilder från minigolfen !

haha .. hade tråkigt så jag gjorde detta collage :P



Puss & Kram


Godmorgon :)

Hejsansvejsan .

Nu har David precis åkt till Arlanda.. han ska till Portugal. Han har en kompis vars pappa bor/har hus där nere så David får bo där. Men han kommer ju hem om 11 dagar ;)

Idag vaknade jag i alla fall halv 11, jag känner mig lite duktig i alla fall ! Haha :P Vet inte vad jag ska göra idag, jag tror att jag ska ta en promenad med min iPod :) Jag är så trött på sommarloven så att det inte är sant .. :D Men, men snart börjar skolan .. -.- Haha men nu är jag jättehungrig så vi hörs  !

Puss & Kram

Bio, Shopping och Minigolf !

Hejsan ! :)

Idag så mötte jag upp Nikki vid Telefonplan, kvart över 12. Då åkte vi in till stan och kollade på "Sommaren Med Göran" kl 13.10. Filmen var sjukt rolig och rekomenderar den :) Sedan så gick vi och kollade på Monki och sedan gick vi in på Punkt Shop. Och när vi är inne på Punkt Shop så kommer Nikkis storasyster Malin också. Trevligt trevligt ! Inne på Pinkt Shop köpte jag en Jonas Brothers tröjja ( Som jag upptäcker att en stor sömm är trasig på, ska byta den snart!) Och Nikki köpte en Tokio Hotel tröjja och en Tokio Hotel kalender :)
Men sedan så gick vi in på Gina Tricot också. Där spenderade vi minst två timmar och jag köpte två linnen :)
Sedan var klockan ca halv 6 så då åkte vi hem och var hemma ungefär 6. Då åt vi middag och sedan vid halv 7 åkte vi upp till Aspuddens minigolf och körde ja, minigolf :P Vi som körde var då : Jag, mamma, pappa, Nikki, Malin, Boa och Gittan :)
Haha, vi började klockan 7 och slutade 10 ! :) Men om man är 7 personer blir det ju så. Poäng ställningen blev pappa 56p, Boa 77, Mamma 56 Jag 85p, Malin, 84p,Gittan 96p och på sista platsen kom Nikki med 101poäng!  :P

Haha, sedan åkte vi hem och här är jag :)
Jag fixar lite med designen, dvs en ny header och bilderna från idag får ni se imorgon ! : )

Puss & Kram

Godnatt !

Nu går jag och lägger mig ! =)

Puss & Kram

Hej !

Idag har jag varit hos Erika och Mikan och badat. Stephie var också där och det var ju sjukt varmt ute. Vi körde att man skulle bräcka varandras rekord i vattnet. Som t.ex stå på händer, där jag nu har rekordet med 16 sekunder, haha :)
Efter vi hade badat så körde vi buzz, haha, jag vann, om jag inte minns fel :) Sedan vid 4 tiden gick vi (jag, pappa, Erika, mikan, Maria och Tommy) upp till The Swan (I midsommarkransen) och tittade på när Bajjen spoöade skiten ur Djurgården (Eller det var Djurgården som gjorde självmål .. haha) ;D

Hehe, nu ska jag titta på My New Bff på tv3's hemsida med, chips, choklad, godis och läsk !  !

Papa Roach - Hollywood Whore





Puss & Kram

Gooodmorning

Hejsan !

Igår då började jag dagen med att äta lite frukost. Sedan vid typ 12 - tiden ringde Erika och jag gick över till dom o badade :) Sedan när i alla fall jag hade badat klart kom Stephanie !! Sedan kom också Douglas och Vicke och deras föräldrar Eva och Roger, men Eva och Maria skulle typ någonstans och så :) Hehe, men dom var där och så men sedan skulle vi äta mat vid ungefär 6 - tiden så då gick jag hem och åt grillat !! :) Sen gick jag, mamma och pappa till Tommy och Maria igen och då var ju såklart alla kvar ;P Men vi alla barn hade tänkt att bada men dom la på det här "Skyddet" på poolen så vi kunde inte bada .. :( Men då säger Ove (Granne, Jakob och Ebbas pappa) att hemma hos dom så har dom precis fått en bubbelpool och att vi kunde få bada i den tills föräldrarna kom och skulle bada ! Haha, så vi sprang hem till Ove och badade. Först gick Jakob ur, sedan Erika och Stephie, så då när det bara var jag, Mikan, Douglas och Vicke kvar så började vi en tävling. Vem som kunde vara i längst. Så vi satt och pratade och hade jättekul :) Vi satt vi ungefär 2 och en halvtimme :D För sedan var jag tvungen att gå för att mamma och pappa skulle koll apå Idol hemma, haha, men då var klockan var typ 12, så , Dogge, Mikan och Vicke ville inte heller vara kvar då så att det blev lika i tävlingen xD 

Hehe, sedan gick jag, pappa och mamma hem  och kollade på finalen av American Idol.  Haha, eftersom jag visste vem som skulle vinna så fick ju inte jag säga något till mamma och pappa så dom fick sig en rejäl chock när dom sa vem som vann :)

Haha, oj det här blev ett långt inlägg, haha men nu ska jag äta frukost ! :)

..

Hejsan ! Idag har jag absolut ingenting, som vanligt :)

Nu har precis duschat för vid 6 - tiden ska jag, mamma, pappa, Erika, Mikan, Tommy & Maria cykla till någon kinaresturang och äta. Jag vet inte riktigt hur det ska bli med min cykling, haha har inte cyklat på typ ett år och jag har nytvättade stuprörsjeans, haha, det kan ju bara gå på ett vis.. :P
Men nu ska jag fixa lite innan vi åker, vi hörs !

Puss & Kram

Hej :)

Ja, ingen uppdatering denna dag heller :P

Hehe, idag har jag gjort absolut ingenting, var med pappa när han typåkte till någe byggvaruhus :) Men mer har jag inte gjort, och jag har intså mycket mer att säga så , hej då! =)

Puss & Kram


Kick - Ge Mig lite mer




Detta är det som har fastnat i mitt huvud. Ni kanske har hört låten från reklamen för Sony Ericsson T707 ?
Jag tycker i alla fall att den är grymt bra ! ^^

HEjsan !

Ja, jag vet, jag är en usel bloggare .. Men jag har inte ork och eller vilja just nu, jag sa det förut och jag säger det igen, jag kommer säkert bli bättre med, inlägg, bilder, listor/test, osv, till hösten när vi börjar skolan igen ! :)

Nu ska jag ta en dusch, känner mig icke fräsch :P


Haha, en bild på mig, tagen för några dagar sedan hos Erika och Mikan :)

Puss & Kram

Alice - Lady Luck


Godmorgon :)

Vi börjar dagen med ett test/lista, haha :P

Namn - Amalia
Bor - Stockhom, Hägersten
Syskon - David, 18 år
Ålder - 11, fyller 12 om en drygt en månad !
Född - 6:e September, 1997
Längd - 1.69 :)
Höger eller vänsterhänt - Högerhänt, haha
Stjärntecken - Jungfru
Hårfärg - Blond
Födelseort - Vad räknas som ort egentligen, är född på Huddingesjukhus ! :)

DAGENS..

Saknad - Konstigt nog, skolan .. saknar alla kompisar.
Kläder - Fortfarande sovkläderna :)
Smink - None !
Mat - Frukost, Lunch, Middag??
Göra sen - Klä på mig ? :)
Godis - Vanligt, lösvikt

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp - Ehm ?
Tycker du om godis - Såklart !
Hur många gånger i veckan äter du godis - På sommarn, varje dag, annars fredag, lördag , söndag
Äter du oftast nyttig mat - Inte särskilt
Tycker du att du själv är söt/snygg - Inte direkt :)
Du ger mycket komplimanger till andra - Nja, det kan väl hända ibland.
Du tycker att du själv är smart - Haha, lite kanske ?
Har du bra självförtroende - Inte alls.. Eller det beror på i vilken "Situation"
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Ganska många
Du tycker om att vara med killar - Ja såklart, dom är trevliga dom med ! ;)
Känner du dina grannar - Japp :)
Äger du några Björn Borg trosor - Nej, men skulle faktiskt vilja.
Är du en Björn Borg-fjortis ?- Ehm, nej ?
Spelar du något instrument - Haha, skulle jättegärna kunna men tyvärr .. :(
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Haha, många gånger ;)
Tycker du om djur - Jupp :) Men dock inte insekter !

BRUKAR DU...

Sova - Såklart .. vem gör inte det ?
Ta mediciner du inte borde ta - Nej ..
Röka - Nope
Snusa - Nope
Skada dig - Haaha ibland :)
Klä dig i svart - Jao =)
Lita på folk - Beror på
Skada dig med flit - Haha, nej ? Jag är inte dum i huvudet .
Drömma mardrömmar - Nej, faktiskt inte.
Gå i skolan - Japp

Gå i kyrkan - Haha, no way !

NÄR...

Åt du senast - Alldeles nyss, flingor till frukost :)
Läste du ut en bok senast - I Polen, då läste jag ut "Så Länge Vi Båda Andas"
Köpte du något senast - Jonas Brothers Kalendern.
Klantade du dig senast - Jag klantar mig jämnt :P

HAR DU...

För många vänner - Man kan aldrig få för mycket vänner . :)
Förföljelsemani - What ? Menar du att jag stalkar folk ? Betyder det det, så nej xD
Någon annan psykisk sjukdom? - hoppas inte det, haha !
Färgat håret - Nej :)
Några tatueringar- Nej men vill gärna ha.
Egen dator - Yes!
Gjort bort dig rejält? - håller inte räkningen :)

ÄR DU...

Snäll - Det hoppas jag .. :D
snygg: Haha jag tycker inte att jag är så värst snygg :)
söt: Samma som svaret på frågan över.
Kort - Nej, är 1.69 och är 11 :)
Klantig - Ganska.

Sådär :)

Puss & Kram


Nu..

ska jag och pappa till Bauhaus, skriver senare ! :)

Puss & Kram

American Idol

Hejsan !

Just nu sitter jag, mamma och pappa och kollar på American Idol. Även fast jag vet vem som vinner är det kul :) Sedan ska vi kolla på 24 ! :)
Hihi, men idag har vi varit hos Tommy och Maria och badat lite och så :P Jag har tänkt lite hur jag kan göra min blogg lite roligare. Har tänkt på mer test, listor, "lika som bär", bilder och så. Men det börjar jag nog med när vi börjar skolan. Men jag kommer väl börja lite nu ? :D Hoppas i alla fall att jag orkar. Har i alla fall ett test till er nu !

Favorit:

Färg: Svart, rosa :)
Mat: Haha, onyttigt !
Plagg: Jag kan int välja, kanske jeans ? Jo, jeans får det bli!
Snack: Chips, hell yeah !
Frukt: Hehe, mår ju nästan illa av alla frukter så det får bli persikor och vattenmelon
Drink: Dricker inte "drinkar" :)
Bil: No idea, inte så insatt.
Skådis: Ingen speciell men Lindsay Lohan och Reese Witherspoon är ganska bra ;)
Film: Gud vad svår fråga, kan inte säga en favorit men Just My Luck, Twilight och Titanic är riktigt bra filmer !
Designer: Har ingen :) Haha
Musik: För det mesta är det rock, pop, Rn'B, ,
Telefon: Helt klart Somy Ericsson, även om jag har en Samsung nu, men den suger ju !
Restaurang: Är knappt på resturanger i Sverige. Är typ bar när vi är utomlands :)
Semester ort: Grekland, Frankrike och Kroatien. Fantastiska platser.
Smink: Mascara
Efterrätt: Kladdkaka och vanlig glass med kolasås ! Mums :)
Klubb i Sverige: Haha, går inte på klubbar, är för ung =)
Läsk dricka: Coca Cola !
Blogg: Mina kompisars bloggar och kändisbloggarna jag läser varje dag: Blondinbella, Kenza, Kissie, Paulina, Dessie och Amirs !
Blommor: Ingen aning, rosor kanske ?


Puss & Kram

Var bara tvungen!

 Skitbra låt ! :) ♥ 


Blink 182 - First Date


Puss & Kram

Tjena, tjena !

Hallojsan ! :)

Idag har jag varit hemma och slappat, känns skönt.
Men en sak som var ännu skönare igår var att jag fick träffa Tyra innan hon åkte till Korsika (Idag) och sedan vidare till Göteborg.
Först så handlade vi glass och pratade om en speciell sak, vet dock inte om jag får sägad det här ;) 
Men vi hade jättekul och efter vi handlat satte vi oss i hennes trädgård och pratade mer. Det var jättekul att träffa henne och jag får ju träffa henne när hon kommit hem från Göteborg då ! Men som sagt så skulle hon åka till Korsika idag så vi kunde inte prata så länge men jag är glad för det jag fick ! ♥ 

Men nu ska vi i alla fall gå över till Tommy och Maria och grilla. Mysigt, eller inte. Det får vi se .. Haha.

Vi hörs väl ? Haha, ja det gör vi !

Puss & Kram

RSS 2.0