!

Zac (!) och Vanessa pratar svenska! :)



Gud va gullig Zac är! ;)

Farmville :P

Ursäkta uppdateringen idag men jag har int orkat :D

Jag var idag i skolan, till kvart över 1 och sedan gick jag hem. När jag kom hem så satte jag mig konstigt nof vid datorn ;) Hehe, jag var inne på min nya favorit sida FB :) Gillar att hitta gamla kompisar sedan dagis och gamla klasskompisar och så :) Och så har jag blivit helt beroende av FarmVille och roliga små Quiz :)
Men jag var inne på datorn ett tag tills jag upptäcker att klockan 4. Då har jag suttit vid datorn två timmar i sträck fast än det känns som två minuter ;)

Haha, ikväll är det Idol också! ;) Hur kunde Nicklas åka ut igår?! Han var ju grym! Blev dock lite besviken på Andreas, men är ändå glad att Calle gick vidare.

Puss & Kram

God morgon!

Idag kände jag mig inte alls så taggad att gå upp, eftersom jag somnade halv 12 ugår och skulle gå upp 7 idag ;) Men jag pallrade mig upp och nu sitter jag här med en sk¨l flingor. Planerna för dagen är att gå i skolan, vi börjar tio i 9 och slutar kvart över 1, en riktigt kort dag ! :) Men efter vet jag incke vad jag ska göra.
Men nu ska jag kolla på tv :)

Puss & Kram

Lyssna!

Alla som har Facebook, alltså alla som känner mig ! Adda mig, om jag inte addat er :) Och kom ihåg, alla jag känner som har facebook.

My name is of caurse Amalia Hallerby =)

Puss & kram

Robin Bengtsson!

Yes ! Äntligen har Robin Bengtsson kommit ut med sin nya singel "Another Lover's Gone"
Den är grymt bra, som jag tror att hela albumet kommer bli ! Som jag har nördat den här låten idag ! :)<3


Robin Bengtsson - Another Lover's Gone

Omg jag DÖR!

Fyfan, har hittat en asbra kille! Eller hittat o hittat, jag hörde den här låten när den släpptes, i ungefär typ maj. Och så lyssnade jag mkt på hans youtubeklipp, men glömde bort honom.
Han heter Jusitn Bieber och sjunger så jävla bra ! Vilken kille! Han är så jävla bra (och döösnygg ) ;)
Jag älskar honom, hehe ! :)<3

Justin Bieber - One Time



Love :P <3

Puss & Kram

Haha.

Om man lämnar mig ensam med en kamera i ett rum där ingen ser en, när det är paus på Top Model och man är en smula flummig får man detta resultat ;)




Hör Upp!

Jag har en testblogg nu, eftersom jag kanske vill testa lite nya designer :D
 Testbloggen heter : www.mmallish.blogg.se


Fyfan vad dom är grymma !

Får rysningar under hela låten, defenitivt värt att lyssna på :)


McFly - Umbrella



McFly - Umbrella (acoustic)


Jag älskar dom :)<3

YESS ! DET ÄR INTE SANNNT ! :'D <3

OMG, OMG OCH OMG !

ni som undrar varför jag är överlycklig kan få svaret här:

http://getmcflytoswe.blogg.se/2009/september/yeeeeeeeeeeeeessss.html#comment


JAAA! MCFLY SKA KANSKE KOMMA TILL SVERIGE I NOVEMBER OCH JAG BRYR MIG INTE ETT SKIT OM ATT DET ÄR 13 - ÅRSGRÄNS, JAG SKA KOMMA IN ENDÅ !! Ojj, shit pommes frites, jag ska kanske ett av mina absoluta favoritband någonsin, LIVE ! :)<3333333 Herrejävlar, jag börjar gråta vilken sekund som helst, detta är sjukt stort ! Även om det bara ät ett "kanske" så hoppas, hopppas, hoppas,hoppas och hoppas jag endå ! :D:D:D:D:D:D

OMG JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!












Danny Alan David Jones, Tom Fletcher, Harry Cristopher Judd och Dougie Poynter, you guys are in my heart 4- ever and always !! ;)<3





Tjohoo!

Jag vaknade för en timme sen, jag lovar, jag är icke död ;)


Mina favoriter i Idol!









Det är mina absoluta favoriter ;) Men som ni vet så älskade jag ju Felix, ni vethan med den knorriga rösten? Jag blev så arg i förrgår när han tappade texten ! ;( Han var BÄST! Men, man får väl hoppas att han söker nästa år ;)


Stackars Felix, stackars mig .. :(

Haha klockrent !

En sjukt rolig kille som gör parodi på www.amandavardet.blogg.se ! :)



Puss & Kram

GODNATT!

Bajs-Tyra har min iPod, katastrof ! Måste ha den innan jag somnar! ;( Får väl lyssna på musik från mobilen, helvete vad livet kan vara orättvist ..


Pinsamt..

Hej, kom nyss hem från dansen, har nyss duschat och snart blir det mys framför idol!

Idag hände det en pinsam sak.
Jag skulle gå till Tyra innan dansen och så skulel vi åka tillsammans. Jag gick den vanliga vägen till henne, det kom en grymt snygg kille (!) och gud, han var så snygg, i typ 14 års åldern ;) Men jag gick och först log han mot mig, sedan kollade han på mig som om jag var dum i huvudet. Jag fattade inte varför, tills han hade gått förbi och jag märkte att det blev väldigt torrt i munnen, för jag hade nämligen haft hela munnen öppen och sträckt ut tungan och nästan dreglat för att han var så snygg ..
Lyckat..



Tyra på SUPERMARKET. Tänk, min lilla plutt har äntligen hittat sin familj ! *snyft* ;)

Ett måste inför the WINTER ! ;)

Bad 9 Hairday SEK 69, Rut m.fl. - NELLY.COM

Har vela ha denna mössa väldigt läänge ! :D<3

Älskar..

Erik Hassle, favoritlåtarna är lätt Hurful och denna;



Pöss Och Kram

Kom igen kommentera!

Är dem lika som bär ?


Har bestämt att ..

lägga ner bloggen. Eller inte lägga ner den utan skriva när jag känner så bli inte sura om det inte kommer inlägg på flera dagar, och när jag bloggar ska jag försöka få in mycket bilder osv. Men som sagt bloggar från och med nu bara för att jag tycker att det är roligt inte för att jag är tvungen :)

Puss & Kram


FUCK!

HELVETE SKREV ETT HELT JÄVLA INLÄGG OM IDAG OCH IGÅR MEN DET FÖRSVANN ! JAG VILL BARA SÄGA AT TJAG HADE EN JÄTTEROLIG HELG MED ÖVERNATTNING, PRESENTER OCH BIO!


Tack för en jättekul helg tjejer ! Älskar er ! <3

ÖvErNaTtNiNg

Tjena tjena !

Idag vid elva tiden (!!) kom mina kusiner Alexander och Nikolas + Alexanders dotter Alicia (1 år). Dom kom hit för att fira mig lite, det blev ju inget släktkalas :) Men jag fick ett par jeanstights och en tröja från Gina + örhängen från Glitter av Alex och Niko hade glömt min present xP Men dom var här och jag öppna paket, vi snackade lite jag var lite med Alicia (som ÄR världens gulligaste unge!).
Men när dom gick började jag städa för idag ska Tyra, Eve och Nikki sova över här ! ;) Det är som mitt lilla "kalas" om man säger så. Förra året hade jag ju ett "stort" kalas med 8 pers och så hade vi sumobrottning (I fettodräkter), Lazer Tag och någon rolig sak som hette "stegen" :) Det var jättekul, men tyvärr var det grymt dyrt och det blir inget sådant iår utan jag bjöd mina närmsta kompisar till mig för övernattning och så ska vi laga egen middag, ansiktsmasker, Ben & Jerry's till filmen och så. En tjejkväll helt enkelt ! :) Så snart ska vi åka och handla allt vi behöver, allt smaskens och goodis.

Men nu ska jag äta något hungrar ihjäl ! :P

Puss & Kram

tröööttt

Nu är jag supertrött !
Först var vi i skolan, sedan vid tre tiden åktejag, Tyra och Eve till Midsommarkransen och tog mitt hål i örat :) Ja,det blev ett hål på vänster öra (bild kommer). Sedan mötte vi upp Martin (ni vet killen från Eves landställe?) och vi fyra gick först hem till Tyra så hon kunde lämna väskan och sedan till Eve. Sedan gick vi till Coop och köpte godis and stuff. Efter det gick vi till Tyra och kollade på film. Sedan så åt Tyra och Martin där, då gick jag hem och åt. Efter det så hade dom gått till Eve, jag var påväg dit men då var dom på vägen och mötte upp mig. Sedan träffade vi Viking ute också. Vi var ute lite, sedan vid nio gick vi in till Eve och började kolla på HSM 3 ;) Men jag var tvungen att gå hem vid halv 10. Och nu håller jag på att somna här, så GODNATT!! =)


 Det mörkblåa tog jag idag :)

Puss & Kram

Nästa stopp: TYRA!

Nu ska jag till Tyra, vi får se vad vi gör :)
Här komme ri alla fall klippet på Tyra som spelar bas, Magnus på gitarr och David på trummor ! Vi ska diskutera bandgrejjen på måndag ;) Lovar ... :P



Pöss och KRaaam !

Min dag.

Hejhej !
Idag var jag i skolan, först hade vi skolan då och sedan slutade vi efter idrotten. Då gick jag och Lydia och åt i matsalen och sedan gick vi till Tekis där jag spelade pingis med Tyra, Eve, Dogge, Noah, Vincent, Kristoffer och Magnus (Fritidsfröken) Sedan så spelade vi och spelade vi :) Men i alla fall när typ alla hade gått gick jag, Tyra, Noah och Eve in till studion på Tekis där det finns trummor, bas, gitarrer och förstärkare och spelade lite :) Det var grymt kul, och vi vill faktiskt skapa ett litet band (har jag, Tyra och Eve pratat om). Tyra på bas, David i 6b på gitarr, Masnus på gitarr, August i min klass på trummor och jag och Eve på sången :) Eve är bakrundsångare och jag sjunger lixom hela tiden :) Haha, får så hur det blir med det i alla fall :) Lägger upp en video på oss sedan :P

Men nu ska jag äta ! (ledsen för rörigt inlägg, har bråttom!)



Ciao !

Skit..

Nu är jag i skolan. Och vanligtvis så börjar vi 8.10 men nu visar det sig att vi börjar 8.30, så jag kom vid 7.50 men det är bara att vänta ;-) men jag har några sköna kompisar så det går nog :-) Puss och Kram!

Först berättar jag om igår.

Igår så skulle jag och Nikki egentligen gå på bio och se The Ugly Truth. Den perfekta tiden, perfekta bion, perfekta filmen och perfekta bästisen. Då vill ingen vuxen köra oss till Heron! Vi kunde åka till Sergel men då är bion tio över fyra vilket blev för sent om det skulle passa in med middagen :) Men i alla fall så kom Nikki hit istället och vi gick ovh hyrde " I taket lyser stjärnorna". En sådan sjukt jävla bra film ! Jag och Nikki satt och grät som små barn, den var så jävla sorglig :( Sedan tvingade jag och Nikki pappa att åka och hyra "Låt den rätta komma in". Den var också sjukt bra, lite småläskig och verkligen fin om man säger så. Man visste liksom inte vad som skulle hända, vilket var bra :P

ÖVER TILL IDAG.


Idag var jag faktiskt i skolan, är på bättringsvägen! Hade lit tråkiga ämnen, slutade halv 3 och då gick jag, Tyra och Eve till Tekis och pysslade, gjorde ett till armband. Sen så gick vi hem till Eve och bara pratade, vi skulle sätta på en film. Vi skulle se HSM 3. Haha, jag och Tyra ville se den eftersom vi ville se Zac (kommer få Fidde och Jasse på mig nu) ;) Hehe, men vi hittade int skivan så det blev ingen film. Sedan mitt upp i letandet efter Zac (haha) så ringer Lisa Eve och säger att Olivias katt har sprungit iväg vid T-plan och hon frågade om vi kunde hjälpa till och leta. Jag ville inte men Tyra och Eve .. är ju som dom är. Dom sa " Men vi har ju inte något annat att göra kom nu!" Jag la mig på sängen och låtsades grina och sa "Jag vill se ZAC!" men jag tror inte dom hörde det xD
Men vi gick upp dit, var där i en timma och jagade den där jävla kattjäveln, men vid 6 - tiden så skulle jag och Tyra hem (Pjuh!) och då hade dom inte fångat den !

Haha jävligt långt inlägg men det avr mina två senaste dygn ! Snart börjar "Kändisdjungeln" då sitter jag och pappa bänkade! :)

Puss & Kram

Love ! <3



 Det är bara att stoppa efter dom har sjungit klart, juryn bedömmer då :)
Men jag älskar denna version ! Älskar båda deras röster så det kan ju inte bli bättre! ;)<3

Så jävla underbara !

Gråter av skratt när jag ser dom här klippen, jag älskar dom ! :)<3






Haha,Tom's min i början är oslagbar !


Älskar Dannys skratt vid 1:11, Haha!

Haha, har sett dom här klippen säkert 59494 gånger, men dom blir bara bättre och bättre !

Tjena tjena !

Idag så har jag spenderat dagen med Stephanie. Först sa jag att jag inte orkade men sedan så tänkte jag, "Ähh, vafan jag har ju ändå astråkigt!" Så först spelade vi Mario Galaxy men det sket sig så vi gick till Tommy och Maria där mama och pappa var. Där var vi med några hundar som var där sedan så spelade alla barn Buzz. Jag vann på frågesportsbuzz, det är jag bäst på (Haha.) ! Sedan körde vi apbuzz men jag var tvungen att gå mitt i för att vi skulel äta -.- Men sedan efter maten så satte jag mig här. Stephie ringde igen och sa att vi skulle ringa om vi gick till Tommy och Maria ikväll, eftersom mamma sa att vi skulle det så då ville Stephanie följa med :)
Faan, jag har saknat Stephanie riktigt mycket sedan hon flyttade till sin bajsinternatskola ;P Men hon trivs, så det är jättebra !

Nu ska jag njuta av tiden med Spotify eftersom David kommer hem snart ( Jag och David bråkar alltid om vem som ska ha Spotify eftersom vi delar ju, hela familjen.)

Puss & Kram

Omg..

håller på att somna framför datorn nu, så det är bäst att lägga sig !

Puss & Kram

Sjukt bra kille !



Faan vad bra denna kille var, han var skitduktig, förväntar mig mycket av honom! Han var bara 16 bast också.
Gud var många bra det var i Idol detta år, me likee ! =)

Eftersom ..

jag pratar jättemycket om Idol 2009, har jag bestämt att jag ska skapa en kategori som heter just Idol 2009 !
Så ni kommer nog få höra massor av saker om Idol, vilket jag tycker ska bli spännande ! ;)

Puss & Kram


Haha !

Jag tror faktiskt inte jag var ensam med att sitta och skratta åt detta igår framför Idol !
Förresten, första sekunden dom filmade hans ansikte innan han gick in till juryn, när han hade allt smink, glasögonen, mössan, löshåret, allt, så såg jag direkt att det var han. Jag skrek ut " DET ÄR JU ROBIN BENGTSSON FRÅN FÖRRA IDOL FÖR I HELVETE!!!" Haha, och rätt hade jag ;)





Han ägde i Idol 2008 hejjade på honom, älskar hans röst! Även på denna lilla "lurningen"

Puss & Kram

BAAAAJSS

Godnatt och BAJS!

BTW? Visste ni att jag älskar att vara flööömmiiiggg ? =) xD

HAHA

Som sagt, Godnatt och BAJS

Hihi ..

om ni kollar på http://bjorkbabes.blogg.se/ så på "menysidan" står det: Vi gör gratis designer.
Och så är det tre header bilder från bloggar. MIIIIIIIIIIN blogg var med där, känner mig fakitskt lite hedrad, Hihihiihihahhaa :) :P

Nu gör jag ingeeenting, lyssnar på musik och sjunger xP Hihi, lyssnar som sagt på Felix, ni vet Idolkillen jag pratade om? Eller haha, jag pratade inte om honom, jag skrev om honom!
Vet ni en sak, jag får alltid skrattdamp när vår fröken Maria skriver "Skrev" på tavlan, hah! Vissa förstår vissa inte, om ni inte förstår varför jag tycker det är roligt, tänk på vad skrev betyder, det har två betydelser ;) Hehe, men det är typ bara jag som tycker att det är kul när hon skriver det, men hon får ju typ ett utbrott när jag skrattar åt det, hon tror typ att jag skrattar åt henne xP
Hehe, jag är trött, sjuk och flummig, så snälla döömmmmmm mig intee! HAHA;P

Bäst jag slutar nu så att jag int dör. Haha, jag har riktig humor alltså !

Piss & Bajs !

Ni vet ..

Ni vet Felix som var med Idol? Ni kanske inte kommer ihåg direkt så därför lägger jag in hans audition först!



Han, i alla fall tyckte jag var jättebra, lite "knorrigt" men det gör honom fakitskt speciell. Men i alla fall så hittade jag hans MySpace: 
Och den har jag har lyssnat på sedan idol tog slut idag ! :) Gillar faktiskt låten han sjöng på audition bäst på hans MySpace när den var Live.
Lyssna vettja, det är grymt !

Man kan väl drömma ?

Just nu sitter jag och min allra bästa kompis Nikki och diskuterar på msn vad som skulle hända om vi åkte till ett annat land och gå på Mcflys/JB's/Tokio Hotel (nikkis älsklingsband)  konsert och att vi skulle böla, svimma osv. Och vad som skulle hända om dom drog upp oss på scen och så får vi sjunga med. Vi skulle fan döööö. Men även om det knappt skulle hända så diskuterar vi. Men vi måste se våra absoluta band någon gång innan vi dör har vi bestämt, och vi ska se dom tillsammans ! :)<3

Men man får väl drömma ? ..


YES !

Yes, jag hittade klippet ! NJUT ! =)<3


Designtävling hos http://sannasrum.blogg.se/

nu är det tävling hos http://sannasrum.blogg.se/.
Är sugen på en ny design med bilder så jag är med ! :) ^^


Ingen uppdatering idag, i know.

Tjenatjena !

Idag har dagen spenderats hemma, sjuk. Inte så kul, men pappsen min är också sjuk så vi har bland annat kört Mario Kart Wii där jag ägde ut honom ! Mohaha, hehe. Men har inte gjort mycket mer idag. Fick dock en chock imorse klockan halv 10 på morgonen. Ni vet, min bror David. Han är 18 år och sover bort hela dagarna, varje dag sedan studenten. Han kom in till mig klockan halv 10 på morgonen, vår konversation blev såhär:

- Heeej Amaliaaaa !
- vaööeehh (morgonmummel)
- Klockan är halv tio, upp och hoppa!
- Va? Vad fan gör du uppe ? (morgonröst)
- Men gud, du är så guuuuuuuuullliiiiiiiggg! (Nyper mig i kinderna)
- (svarar inte..)
- Du fattar inte någonting va?
- nej, inte direkt..
- Haha, okej men gå upp nu !

han gå ut genom dörren.

Haha, jag fattade verkligen ingenting, hehe.

Juste ! Innan jag slutar vill jag fråga. Såg ni Idol idag ?
Ni vet domdär killarna som låtsades vara nervösa, och låtsades vara allmänt dumma i huvudet ? Det var två killar som gick in och den ena hade en Guitarr Hero gitarr med sig. Men dom låtsades vara nervös och typ retarded. Dom var så jävla grymma. Inte på att sjunga utan att låtsas. Ni vet att igår skrev jag ett inlägg om att en kille sprang in i en dörr? Det var en av dom killarna, skrattade ihjäl mig då också. Men dom killarna var så jävla genialiska, lovar ska lägga in ett klipp på dom när jag hittar ! Fyfan , dom lurade mig i alla fall :P

Nu blir det sängen i alla fall :)

Puss & Kram

Bajs

Klockan är elva på kvällen och jag mobilbloggar för att datorn inte är på. Jag ska inte gå imorgon tycker mamma och pappa.eftersom jag inte är riktigt frisk. Imorgon vill jag ju verkligen gå eftersom då ska klassen till Långholmen. Fan, jag missar allt imorgon. Dansen, långholmen, allt. Nu vill jag verkligen bli frisk, jävla piss förkylning! Jaja godnatt, vi hörs imorgon. Puss och Kram.

Okej, vill inte ha, MÅSTE HA !

Jag kollade runt i JB shopen på deras hemsida och blev kär, riktigt käääär .. Omg, jag måste ha detta armband, kostar bara 8$! Jag försökte med pappa, han sa, att jag kanske kunde få det men att det kommer frakt och bal,blabla.



Vill du bli min ?

Haha, I <3 folk som springer in i dörrar

Hehe, har kollat klart på Idol nu, som alla andra :)
Det var sjukt bra, som alltid, några bra fanns det ju :P
Haha, sedan när dom visade den där lilla "trailern" om vad som händer nästa vecka så var det en kille som sprang in i dörren där man går in/ut från idolauditonsrummet. Haha, jag höll på att kissa på mig, så jävla kul. Bara rätt in i dörren, BOOM! ;) HAHA, jag grät och kunde inte andas för att jag skrattade så mycket !

Hihi, måste torka tårarna, skrattar varje gång jag tänker på det !
Puss & Kra,

IDOL

Yes, äntligen ! Äntligen så börjar Idol idag !
Jag har längtat ganska mycket och har nu en lika som bär till er !



Nå ? Visst är dom lika ? Gary Sinise har bland annat varit med i CSI Ny, Forrest Gump, The Green Mile osv.

Puss & Kraaam


Jag vet ..

att jag har gjort detta test förut. Har dock inte kollat det på länge så att jag kan göra det igen utan att jag vet vad jag skrev förut :) Så här kommer det: 


Alla ord ska börja med bokstaven du börjar på !

 Ett ord på 4 bokstäver?  Anka

Flicknamn? Amalia :) (a)

Yrke? Arkitekt

Färg? Apelsinorange ? :P 

Klädesplagg?  Oh My, finns det ens ?

Maträtt? Ansjovis med .. potatis ? Haha :)

Sak i badrummet? Ansiktskräm :)

Stad? Athen.

Orsak att vara sen?  Att bussjäveln inte kom.

Något man skriker?  AKTA !!

 Filmtitel? A Cinderella Story

Pojknamn ? Anton

 Något man dricker? Apelsinjuice :P

 Band?  Arctic monkeys?

Djur?
Apa :)

Bilmärke ? Ingen aning :P

 Låttitel? All The Way - Busted (<3)



Så, hehe, nu ska jag lyssna mer på Busted ( Grymt jävla bra band som tyvärr splittrades 2005, dom var jättebra kompisar med McFly. Utan Busted skulle inte Mcfly vara så kända som idag.)

..

Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk. Har knappt gjort någonting idag. Kollade lite på Greys Anatomy, och så blev jag nyss medlem på FRIDA! Haha jag heter Mallish där, hihi !
Nu ska jag kika runt lite på FRIDA.se :)

Sjuk

Hejsan alla! Jag mobilbloggar nu från sängen eftersom jag inte orkar ta mig till datorn och sätta på den, Haha. Igår så kände jag mig frisk men idag känner jag mig inte bra, alls. Lite tråkigt men jag hoppas jag blir frisk :-) nu ska jag kolla på sista delen av the voice. Puss och Kram

Nej ..

nu blir det sängen, måste komma upp imorgon till skolfotograferingen ! :D

Puss & Kram

Tre ynka ord; SÅ JÄVLA GENIALISKT!

Defenitivt värt att se på, såhär vill jag definitivt ha på mitt bröllop ! ;)



Puss & Kram

Vad tycker ni egentligen ?


Rolig "historia" !


Dina tänder är som stjärnor. Gula och långt ifrån varandra.

Ändrade planer !

Jag, mamma och pappa kollar på Legally Blonde 2 (haha) med daimtårta istället ! :P

Puss & Kram

Hemma !

Vi är nu hemma från resturangen "Tre Vänner" i Misommarkransen. Vi hade jättetrevligt och jag åt biff med rostad färskpotatis och något gott smör, mums ! =)
Nu, eller snart vid klockan 7 ska jag titta på Top Model (haha, favoritprogram) och äta Daimtårta, ännu mer mumsigare !
Vet ni? 4:a smsat, 5 har ringt och en har skrivit på msn, grattis eller liknande idag ! :) Blir riktigt glad ! ;)<3
Men nu ska jag hitta på vad jag ska ha på mig imorgon, då det är Skolfotografering. Haha, tar bara något lätt, orkar knappt "klä upp" mig :D

Puss & Kram från födelsedagsbarnet !

OMG!

Jag har redan fått tre samtal på en timme, det är mycket för mig.

Jag är populär ..

Puss Kram


Ja må hon leva, ja må hon leva ..

Ja, så lät det idag klockan nio på morgonen. Jag kunde nog höra att alla var med; David, mamma och pappa. Jo hur kunde jag höra det ? Joo, jag hörde Davids mööööörka röst, så jag tänkte för mig själv " David är basstämman (bastuban, haha) , pappa kommer därefter och mamma är något av det 'höga' tonerna" Haha, hur kommer man egentligen på något sådant ? Jaja, i alla fall så kom dom in med tre presenter. Den första som jag öppnade var Veronica Maggios skiva "Och vinnaren är..." från min broder David. Jag har velat ha den jättelänge så den är jag jätteglad för ! Sedan så var det ett kort där det stod:

" Här får du två nya hål, i dina öron så du blir snygg, men ett i taget så man vet att du tål, då känner mamma sig trygg.
Grattis från mamma och pappa
"

Hehe, jag har velat ha fler hål också så då blev jag också jätteglad :) Sedan, denna present är den gulligaste present jag någonsin fått. Det är en iPodhögtalare som är en rosa gris ! Shit, jag asgarvade när jag öppnade presenten, den vr så gullig.

Nyss så ringde ju också Tyra och gratta och vi pratade lite, eller skrattade och flummade, kanske man ska säga ;) Hihi, men det var kul, dom skulle till TomTits idag. Alla bara lämnar mig, BUHU! *snyft* Haha, nej men idag ska hela familjen (inkl. basstämman.) äta ute någonstans, så det blir trevligt.
Men nu ska jag njuta av min födelsedagsfrukost, haha!




Min skiva! Tack David.


Och min urgulliga iPodhögtalare som jag använder nu !

Puss & Kram

Nu ..

ska jag gå och lägga mig. Fyller ju tolv imorgon, spännande, undrar om jag får vad jag ville ha ? :D Haha, men det här är det sista inlägget från mig som elva år. Lite skumt, men så är det.

Puss & Kram :)

24 !

Nu ska jag, mamma och pappa kolla på sista avsnitten för säsongen på 24 ! Shit, det är sjukt spännande, men det slutar väl som alla serier, med ett slut som man bara har massor av frågor till ..



Au Revoir !

Vad tycker ni ?


Omg, Vill ha !



Är inte arbandet jättesnyggt, ska tjata på mamma att jag kan få det i mitt namn till en extra födelsedagspresent, det kostar 449 kr på http://www.bettiesgalleria.com/. Wish Me Luck ! ;)<3

Pöss Och Kraaaam !

Dagens Drog.



Lilly Allen - Womanizer


Puss & Kram :)

Köp aldrig "supricebags" på Panduro.

Hejsan.

Klockan halv 11 kom lilla jag upp idag. Känner mig mycket bättre men min bästa kompis nässprayen får nog hänga med ett tag till eftersom jag inte är riktigt frisk.
Idag har vi varit på IKEA, marbodal och Panduro. På IKEA och Marbodal kollade vi på nytt kök eftersom vi ska bygga om köket. Sedan på Panduro köpte jag, pärlor, något roligt "armbandsset" och vanliga silverringar + en supricebag som bara var skit :P Haha.
 Ja, imorgon fyller jag 12 bast och egentligen skulle ju släkten komma men vi ringde idag och sa att dom fick komma nästa lördag istället på grund av att jag inte är riktigt frisk :)
Men vi får hoppas att jag är friskare morgon för att jag kan gå i skolan på Måndag.
Men nu ska jag titta på Tv.

Puss & Kram :)

Thank God !

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, i sånna här dagar när jag har det som värst, så är du där för mig och hjälper mig. Men allvarligt vad skulle jag ta mig till utan dig, det finns inte i min värld, men jag är så tacksam att jag har dig.




Jag älskar dig, nässprayen ! :)<3



Puss Och Kram, lite rolig är jag väl ? =) ..


I'm so sick of ... att snyta mig ?

Tjenatjena. 

Egentligen så skulle jag börjat nu men jag är sjuk så jag är hemma idag, haha, jag ä sjuk den enda dag vi har sovmorgon och slutar halv 2!.

Det är så jobbigt jag bara snyter mig hela tiden och jag låter som en, jag vet inte vad, jag är så täppt ! Jag vill verkligen inte vara sjuk, jag hatar att knarka halstabletter och snyta sig stup i kvarten. Men men, det finns inget att göra åt det. Jag hoppas verkligen att jag är frisk till Söndag, efter som jag fyller år då. Hela tolv bast fyller jag, haha (det var väl på tiden .. ? ) Och då kommer släkten hit, och då vill man ju inte vara sjuk :).

Nu ska jag snörvla ännu mer framför tv:n !

Puss & Kram

Jag har ..

sagt det förr och säger det igen, Fall Out Boy ÄGER ! En början på ett nytt favvo-band ? Ska dom får joina Jonas Brothers och McFly ? =)

Haha, det är ett riktigt bra band i alla fall ! :)<3


Fall Out Boy - Thanks For The Memories.


Puss & Kram

Haha !

Tjeeena !

Haha, jag vet jag inte har uppdatera och Nikki skrev skönaste kommenataren till mitt senaste inlägg :
"Mallan, det finns något som heter "uppdatera" "
Hiihi, jag tror hon skrev så fr att jag hade skrivit det till henne förut xD

Hehe, men idag har varit en jobbig dag för att, idag har jag, Tyra och Eve nämligen börjat på dans ! Hehe, vi har bröjat på "Funk" och det var verkligen jättekul. Inte så många i gruppen, bra lärare, bra "dansgener" osv, underbart ! Men dock så var det verkligen ett träningspass, uppvärmningen och stretchningen var värst ! Ojj oj vad jobbigt det var. Men kul, det är det som räknas. Men i alla fall så började dansen 6 och slutade 7. Så jag var hemma till 8 - halv 9. Jag ska snart lägga mig eftersom jag är helt slut, känner på mig att jag, Tyra och Eve kommer få träningsvärk imogon, när det är gympa och allt. Usch !

Men nu ska en trött Amalia kolla på tv och slappa !

Puss & Kram :)

RSS 2.0