satan i gatan

FRIDAY! äntligen! Men gud vad veckan har gått snabbt pga av att måndagen försvann dårå. Väldigt skönt, hehe.

Nu ska jag ta och knalla till skolan faktiskt, bild första lektionen. Döda mig.

    

     



.

tisdaag

Jaha.. Då vare tisdagmorgon idag; vilket innebär skola. Usch, hade gärna haft en vecka till, våran vecka gick alldeles för fort!

Mitt lov var fan.. upp & ner. Bergochdalbana typ, haha. Först var det jättebra, sen gick det utför, sedan på torsdagen blev den bäst! För er som inte förstått det så var det så att när jag och Tyra var i Gamla stan i torsdags var vi lite depp över att det inte blev något alfta som bestämt, så vi sprang ned till t-centralen för att ta den sista bussen upp, utan att säga något. Vi sa till Ulrika och Anders att vi skulle kolla på chinos och sedan så kubbade vi, haha. Vi sprang runt som dårar inne på centralstation efter ett misslyckat försök på bussen som var full. Sedan var det en jättesnäll tjej som hjälpte oss att få ett tåg, en kvart efter vi köpt biljetten, så vi sprang som fan ned till perrongen och satte oss på tåget. Utan packning eller någonting, bara det vi hade med oss! Haha, det var helt sjukt, och askult såklart.
Så hela helgen i Alfta, som vi använt till att ha svinkul och träffa nya människor, var verkligen min, Tyras och Idas! Tack tjejor ännu en gång, ni e bäst♥


Nu ska jag ta och platta håret, första gången på en vecka! Lycka.

  

Jag och Tyra i Alfta, HAHA!



.

Nu taggar vi upp allesammans, TRANAN HERE ...

dsc03486 (MMS)

Nu taggar vi upp allesammans, TRANAN HERE WE COME!!! .


JAG OCH TYRA ÄR PÅVÄG TILL FUCKING BOLLNÄS...

JAG OCH TYRA ÄR PÅVÄG TILL FUCKING BOLLNÄS NU! så går det om man tar ett tåg i sista minuten helt spontant! Tranan here we come! .


MARRY.








Usch fyfan vad äckligt glad jag är för deras skull, YIHAAAAAAAA! Det är det här vi galaxydefenders gått runt och väntat på i flera ååår!






.


Verkar som om det bara är jag som inte får...

Verkar som om det bara är jag som inte får resa i sommar. Kul. .


the speed so fast I felt like I was drunk

Tjo bre vad hender jaaaao?

Dagen har varit ashärlig! Sov till 1, och vid 3 tiden så mötte jag upp Torsten, Nikki och August vid telefonplan och vi begav oss till Gamla stan. Där gick vi runt ett jävla tag innan vi faktiskt köpte lite glass och satte oss vid vattnet. Det var ashärligt och har inte skrattat så mycket på ett tag faktiskt. Hahaha, det var underbart.
Vi satt där till klockan 5, då vi började röra oss hemmåt. Här hemma har vi haft min kusin Niko som matgäst och nu sitter vi och sjunger tillsammans, HEHE. Busigt.

Nu vill jag dra ut, men torsten är så jääääävla tråkig. Så om du ser det här Torsten, kom ihåg det; DU ÄR TRÅKIG.

Over and out.
PUSS.

  




.

Nu drar jag och möter mina fina vänner ute i värmen!

 



.


LOV

Äntligen loooov! Så himla skönt med lov fram tills nästnästa tisdag. Chill chill chill chiiiiiiiill!

Dagen var skön som fasiken. Tråkig bild som man sov på. SOlektion med världens skummaste film som man också sov under. Mattediagnos som gick åt helvete. Sedan på det så kommer ett NOprov, som var det sämsta jag någonsin skrivit. Skrev faktiskt i slutet av provet att det borde vara olagligt att göra sådana prov, HAHAHA. Menmen, det ordnar sig. Fick ju sluta en timme tidigare ändå. Då gick jag, Emma och David hem till Daggen o chillade ett tag. Sedan gick jag o Davve upp till honom och övade lite granna. Gick hem en timma senare oh åkte till mamma. 

Nu har jag ätit middag och sitter och chillar, vilket jag antagligen kommer göra resten av kvälla.

PUSS :) 

 
.

Torsdaggggggg

Nämen tjofräs på er alla. Vet att bloggningen har legat nere ett bra tag, men jag säger som alltid; det kommer bli bättre.

Snart slutet av veckan, bara en dag tills lov! Det har hänt lite granna sedan vi hördes sist.

I måndags  var skolan tråkig som vanligt, var på min första måndagidrottslektion och slööjdlektion sedan i julas. Stolt_Chey@97. Elevkonserts"audition" också med David, vilket gick rätt bra. Sedan träffade jag mami för en mysig middag i den stora staden, fick äntligen min 1D tidning också!

I tisdags så var dagen rätt okej, trevlans faktiskt. Efter skolan åkte jag till min första sånglektion! Det gick galant och det var typ det roligaste jag någonsin gjort, wiiie. Efter det så åkte jag och sov över hos mina kära farföräldrar. You just got to love them.

Igår, alltså i onsdags, så åkte jag från farmor o farfar till skolan, fast blev fast i liljholmen 10 min innan vi skulle börja. Panik. Men gud hörde mina böner och skickade ett fruängentåg på momangen så att jag faktiskt hann till svenskan.
Hade världens roligaste musiklektion, tack vare Noah och August, hahahahha.
Både jag och mami glömde bort studietiden så hon råkade boka en klipptid just då, som vi kom på när jag satt i frisörstolen, hehe. Tyra var med nästan hela tiden när jag klippte och färgade, så det var fun. Men resultatet var mindre kul.. FU.

Dagen idag har varit en bra dag faktiskt. Rätt slappa lektioner. Ingen matte pga av störda lärare och lite protester.
Engelskan var svinkul som vanligt, men nu mest för att vi fick leka våran lek, HEHE.
Svenskan var dock seg, fick min migrän, men Lotta var jättesneeel ändå, så det är coolers.
SO:n var ju som den brukar vara; tråååååkig. Bibeln lixom, halllå?
Efter skolan så stannade jag och Noah kvar i ett eget klassrum och skrev klart våra noveller. SCORE! ÄNTLIGEN klar! Och jag älskar verkligen Noah, så jääävla skön snubbe asså.
Fick reda på en del av svenska provet också, Lotta sa att jag klarade det med bravur och att det var jättebra! Lättnad på hööög nivå, tyckte provet var svinsvårt.
Träffade Tyra när jag var klar och vi åkte och solade lite sådär va. Mycket snack och skratt utdelades mellan oss två, älskar henne någe otroligt. Middag på subways och sedan lite 10 minuters NOredogörelse hemma! Life's good.

Nu har jag nyss klivit ur duschen och ska kolla på lite criminalminds med papi. Med munkar. Kan inte bli bättre.


Cred till alla er som faktiskt orkat läsa allt, hoho.

PUSSEEEN.



.

That awkward moment when you are so tired ...

That awkward moment when you are so tired that you can't sleep. .


just because you hate it

bil/moppe
smeknamn/
ditt vanliga namn
bästavänn
/pojkvänn
guld
/silver
dusch
/badkar
tacos (!!!)/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll
dansa/sjunga
vänner/pojkvänn
singel/
pojkvänn
shoppa/myskväll
Godis / chips
Tälta / husvagn (MEN VAFAN)
Katt / hund
Tatuering
/ piercing
Bok
/ tidning
Täcke / kudde
Thailand / hollywood
(!!)
Shoppa / blogga (haha förlåt, men fan vad lätt)




.


wonder



.


SÖNDAG.

Jag vill tacka Tyra, Jasse, August, David, Torsten och Nikki för den mest galna helgen på ett jävla tag. Har aldrig haft så kul på länge. Tack för att alla ni finns♥



.

DU ÄR UNDERBAR SOM DU ÄR





.

readers.

Dear readers, do not lose hope on me. I'll update before you know it. Promise.


RSS 2.0