2011-08-27

tjo katteeeeeeeeeeeeer

För det första så var Eric Saaaaaade i torsdags GRYMT. Vilken jävla flipp när jag, Tyra, Eve, August och Torsten hörde Popular-trummorna, haha. 

Igår så hade vi studieteknik från klockan 9 till 12 och sedan slutade vi. Sjukt skönt! Efter skolan åkte jag och Eve till stan och fikade tills klockan 5 då vi åkte in till Hammarby Sjöstad och träffade David h (: 
På kvällen sen så kom Tyra, David Kalén och så vare jag, David h och hans kompis och Eve som såg Hildas Gitarr live. Längst fram. Haha, så otroligt jävla kul. Wihooooo.

Idag, alltså om en halvtimme, kommer min bror och hämtar mig och min mamma så vi ska åka ut i in the middle of nowhere och gå på mitt kusinbarns dop :) 

Nu ska jag sminka mig! Puss.



.

en test - mode

Beskriv din stil med 3 ord. - Blandad, blandad, blandad!
Vad innebär mode för dig? - känsla
Vilka är dina favoritaffärer/ butiker? - Cubus, TOPSHOP
Shoppar du second hand? - Helst!
Vilken är din favoritdesigner? - Miu miu har grymma grejer
Vad är din favorit i höst? - Koftor och jeans
Hur mycket shoppar du för i månaden? - 600 ungefär
Dyraste plagget respektive billigaste? - Billigaste är väl en tjuga och dyraste.. 1000:-
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag? - Om inte mer!
Brukar du tröstshoppa? - HELA tiden!
Högklackat eller lågklackat? - Älskar converse och sneakers, men klackar tar allt!
Vilken är din drömväska? - Miu miu! Eller Marc Jacobs!
Vilket blir ditt nästa köp? - Jeans, linnen, stickat
Vilka är dina stilikoner? - Kenza!
Favoritplagg just nu? - Mina ljusa jeans från Bershka
Favoritaccessoarer? - Örhängen!


.

2011-08-24

Tjenareee

Den här dagen har varit sjukt blandad med känslor. Men i alla fall så hade vi vandring runt flatensjön från 9 till halv 2 vilket var helt okej. Efteråt träffade jag Tyra, David H, Pelle, Fredrik, Eric och deras kompis i Slussen och vi hängde ett tag där. Fredrik och den andra snubben gick efter en stund men jag och de andra hade sjukt kult ändå. Vid typ halv 4 åkte David och Eric hem medan jag och Tyra följde med till Pelles skola där han skulle ha utvecklingssamtal. 
Jag och Tyra gick och åt och snackade ett bra tag efter det. Hon får mig alltid på bättre humör. Har varit med henne tills nu när jag nyss kom hem, haha!

Imorgon blir asrolig hoppas jag! Först studieteknik till 12, sedan klasskampen till 15 och sist Eric Saade med de bästa på grönan. Sjukt taggad!

 

 

Jag och viktor på bussen!

 

 

.


tired

Seriöst, det här har varit världens sämsta dag ever. Första skoldagen 9 till 4. Har brutit ihop i tårar två gånger idag. Jag pallar seriöst inte mer.

Efter den underbara dagen åkte jag, Tyra och Kalén till stan och käka. Vi träffade Johan och lill-Alex och sen hemåt.

Nu ska jag snart slöa framför true talent. Aldrig att jag missar ett musikprogram.


.

Bilderna funkar inte fml

Tjena, tjo tja. Vad fan gör jag uppe när jag börjar 9? Jani.. jag var helt klart tvungen att tvätta mitt hår innan skolan och jag gjorde det vid 6 och det är fortfarande blött. Jag måste platta det innan skolan och jag tänker inte använda hårfönen så vi får se hur det går,haha!

Vad har hänt på senaste tiden? Gick ung, tunnelbanefesten och the voice med bland andra Tyra, David H, Eve, Pelle, Oscar, osv. Det har varit en trevlig tid det där. Hela grejen med nya kompisar också (:

Igår så började vi ju i skolan. Mest information vid halv tio så vi fick sluta halv 11. Sjukt chill! Då åkte jag in till stan med Tyra och Eve och träffade Tim, Johan och Chrippa. Det var sjukt kul! Jag nöp Tim (Han är runt 194 cm

kanske? + biff) så att plutten började blöda, haha. Vilken mes.. ;) Sedan åkte jag och Tyra in till grönan för att vi skulle se någe band men vi åkte alla barngrejer på lilla sidan typ 8 gånger om istället haha! 

Men idag så går vi i alla fall fullt schema från 9 till kvart i 4!

.



empty

Varit lite tomt här nu, sjukt tråååkigt.

Jag ska snart bege mig mot tunnelbanan för att sedan möta Emma A vid svandamms så ska vi ha fettopicnick! Efter det så blire klippa Emma och ung!

Puss







.


What makes you beautiful ♥




Så himla stolt över mina grabbar. Usch, jag känner mig gråtfärdig för att jag känner mig helt sjukt stolt! 8 månader är en lång tid. Lång väntan. Men jag är ett troget fan som har gjort så grymt mycket sjuka saker för dem och det kommer jag fortsätta med. Att de nu har en egen låt är helt otroligt och jag kan knappt tro det.

We did it, finally.

                 


One Direction - from the beginning to the end.



.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Haha fortsätter alltid där jag är bara, palla göra dagordning hehe.


Mina mål för tillfället är att få bra betyg som man iaf kan välja lite gymnasium emellan! Sedan är ju en dröm att jobba med media eller musik men den ligger lite dö' just nu hehe.

.

Waiting on the world to change

Tjo katter! Nu sitter jag i min jb-tröja och väntar på sega Ellen som ska komma hem till mig så vi kan färga håret på mig! Blondare! Hoppas bara att det blir bra och någon skillnad hehe! Men iaf, så bor Ellen här hos mig till torsdag då hon ska ut till nåttarö där jag var för två dagar sedan! Sjukt kul att ha henne här. Imorse gjorde vi tillexempel bacon och äggröra som blev GRYMT. Usch vad gott det var!

Ikväll ska vi hem till Dävid me gänget och chilla. LML.

Vi hörs sedan! PUSUSUSUSUSUS.

  

Snygga_cheyer@97




.

RSS 2.0