TRÖTT.

vi fick gå en lång jävla promenad på två och en halvtimme av anledningen att Kent och våra handledare är dumma i huvudet.


Somnar vilken sekund som helst, ögonen orkar inte mer.


MILEYS CHANGE.


GUESS WHO'S AWAKE?

Yep, that's me!


FREDAG.

Hej!

Igår så blev det NRJ med Tyra, Karl, Olivia, Viking och även Tom och Emma var med. Det var verkligen skitkul, tack för alla som var där, som gjorde kvällen perfekt ♥

Idag så vare skola. Vi började 9.50 och vi hade bara 4 lektioner, så det var skönt. Sedan är det ju fredag, även fast det inte har känts så på hela dagen, hehe. Men efter skolan så gick jag hem till Tyra. Den bajsungen slutade en timma innan jag gjorde. Men jag gick hem till henne och kollade på film. Sjuk, men bra var den. Efter det blev klockan så mycket att det var middagsdags. Så jag och pappa åkte till Kinesen och köpte med oss man som vi åt hemma.
Sedan efter allt missförstånd (FÖRLÅT IGEN TYRA!!) så gick jag ut med August, Nikki och Viktor och flummade lite. Vi gick till Tekis, och hoppades på att Mick skulle vara där! Men icke sa nicke, men på söndag, då jävlar!
Vi hängde där ett tag i alla fall. Sedan gick vi runt ett tag och sedan så gick jag hem eftersom jag hade så mycket skuldkänslor.

Nu har jag sminkat av mig och klätt på mig myskläder. Sitter och tittar på tv med farsgubben. Sjukligt skumt, dom hittar människohjärtan i kastruller mitt ute i huttibutten, hehe.

Ha en fin kväll.

puss.

TOLD YA'LL SO!


MER KUL.






RULIGT.

Två fjortistjejer sitter och pratar högljutt om sina
mobiltelefoner.
Tjej 1: Min pojkvän är så himla svartsjuk att jag måste ha
två mobiler, en där jag ringer och messar honom, och en som jag ringer och messar med andra killar.
Tjej 2: Ja, det är precis samma sak för mig, jag måste också
ha två mobiler. Det är så jobbigt för på den ena har jag BARA 150 fria minuter varje månad,
och det ringer jag ju upp på mindre än en timma.
Pinsam tystnad uppstår på tåget.



BONAQUA.

I ♥ Bonaqua.



Do i need to say more?

ONSDAGEN 25/8 2010.

Hejsan kompisar!

Nu är jag hemma från skolan. Vi gick till tio i tre idag, men jag, Tyra, Eve och några andra skitsköna människor satt och snackade i ljushallen till halv 5. Hihi, busigt.
Dagen var bättre än igår i alla fall. Svenska, musik och engelska gillar jag faktiskt. Sedan hade vi bara NO också, och den var skitrolig. Jag och Ida flummade och söta Olle (Big Mama, nutten)  pruttade, haha! Och så fick vi ju sovmorgon imorse eftersom vi inte fått våra slöjdgrupper än, så det var perfa.

Imorgon så ska vi bara vandra med skolan. I mean, COME ON! Vandra?! Är ni seriösa? Usch och fy! Men det blir ju med klassen (dock vet jag inte om 7c o 7a) och det finns ju riktigt sköna lirare där. Så det blir nog bra. Och så får man ha med sig matsäck. Nu blir Karl (Big Papa, snutten) nog glad, hehe. Han älskar nämligen att ha med sig matsäck.

Men nu måste jag nog börja med läxorna. Har en engelska läxa och en svenska läxa. I engelskan ska man skriva ett brev om sig själv och svenskan ska man läsa en bok. Ruuligt.

Puss.

SCHOOL.

Gick upp tidigt. Gjorde mig iordning. Men sedan så har man ändå en timme kvar innan man ska gå. Typiskt.
Men jag ska knalla till Tyra tjugo över 9, så går vi tillsammans till skolan. Mysigt. Vi börjar tio i tio, men det är typ 10 pers i skolan som har varit där från klockan åtta för att dom trodde att vi började då. Haha.




Fastnar inte lixom på bild idag.

PIERCING.

Ni förstår inte. Ingen förstår.

Jag vill ha två piercingar so so so so bad. En i ögonbrynet och en i läppen. Men såklart ska man ha väldigt elaka bajskorvar (väldigt milt ord för det ordförråd jag har just nu) till föräldrar som inte låter mig se ut som jag vill.
Jag vill det så mycket. Ingen förstår hur mycket.
Och hörrni, kom inte och kommentera att ni "förstår" och att ni också vill ha en eller flera. För det blir jag bara sur på. Jag har velat det här i månader och ritar till och med dit dom som en protest till mina elaka föräldrar. MEN jag har slutat med det eftersom jag gillar inte att folk härmas och ba "gud vad snyggt, jag vill också ha".

Folk som härmas är det värsta jag vet. Det finns inget värre. Kläder, smink, hår, intressen, musik. Det kan man leva med. Men när folk börjar härmas med piercingar (och t.o.m tatueringar), då blir jag bara så jävla arg. Jag nämner inga namn, men come on! Vem vare som var först med att vilja ha detta? Jo, jag. Nu bryr jag mig inte om om ni tror att det var ni. För det var det inte.
Det är alltid så. För många månader sedan tog jag upp till exempel töjning med mamma och pappa. Och även att jag ville ha i tungan, läppen och ögonbrynet. Men töjningen och tungan har jag släppt nu. Men jag har hållt kvar fast med ögonbrynet och läppen.

Ni förstår inte hur många gånger som jag diskuterat detta med mamma och pappa och sedan bara börjat storböla inne i badrummet eller i mitt rum. Där kan jag sitta i över en timme och gråta. Blir så jävla upprörd. Varför får jag inte se ut som JAG vill?! Tänk på att det är JAG som piercar mig. Jag gör ett hål i MIN hud, MITT ansikte och jag vet att det varar, och blir infekterat. Men det är inte NI som tar det. Det är jag.
Och det som gör mig mest arg är att jag inte får se ut som jag vill. Jag får inte ha en stav i ögonbrynet och en ring i läppen om jag vill. Det gör mig mer säker, det vet jag. Och ni kanske inte tycker att det är snyggt. Men låt mig se ut som jag vill för i helvete?! Och vill säga detta till David också. Vad är erat problem?! Låt mig få leva mitt liv! Låt mig få ha en jävla stav i ansiktet.

Ni förstår inte hur mycket tid jag lagt ned på att diskutera, tänka, rita dit och gråtit över dom här jävla piercingarna. Men nejnej, här får inget tas. Här får man inte se ut som man vill.
Pappa kom in nyss och sa att hur sur jag än är, hur mycket vi än diskuterar det och hur mycket jag än ritar dit dom,
kommer jag inte få ta dom. Tittade inte ens på honom. Så jävla sur. Mamma säger ju lixom att ögonbrynet skulle vara ok eftersom det inte är "i ansiktet" och att jag får se ut som jag vill. Vafan är problemet då?! Och David säger att jag inte behöver fler piercingar eftersom jag "har" den i örat. Men det är ju inte ens en jävla piercing?!
 
Och dom klagar på att jag bara är 12 lixom. Men vafan.
Beter jag mig som 12? NEJ.
Ser jag ut som 12? NEJ.
nner jag mig som 12? ABSOLUT INTE.

Bara så att ni vet; Jag kommer ta dom här jävla piercingarna. Antingen kommer jag övertala dom. Annars får jag dra till med drastiska åtgärder. Att antingen ta utan mammas och pappas tillstånd, eller ta dem själv. Skulle inte ha problem alls med att ta dem själv. Så det är så det kommer bli, om jag inte får av mamma o pappa. Dom kommer bli förbannade, men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Bryr mig inte hur sura mina föräldrar blir av detta inlägg heller.

JUST FACE IT. I'M A TEENAGER. AND I WANT TO LIVE MY LIFE.

.

Så jävla arg.

Livet är skit. Riktig jävla dynga.

ÖRHÄNGE.




FIRST DAY OF SCHOOL.

Hejsan!

Idag klockan 12 så började första dagen i skolan! Det var faktiskt riktigt kul, har saknat skolan så grymt mycket. Men idag fick vi bara papper, information och träffa klassen. Har ju nu börjat i 7b, hehe. Men det är kul att många personer från min förra skola har börjat i Västberga, roligt och se hur alla förändrats :)

Skolan slutade 2 och då skulle jag och Sara ta hål i örat (skulle ta två hål vid örsnibben i vänsterörat) men det var stängt. Så hon gick hem och jag mötte Tyra, Olle, Karl och Eve vid t-centralen. Dom satt och åt kebab (blä) utanför PUB. Sedan kom vi på att vi kan kolla vad det kostar att ta ett hål inne på PUB. Eftersom jag hade en 100-lapp kvar och det kostade 99:- så körde jag på ett hål längst upp i örat, som ni ser på inlägget under.

Vi åkte efter det till Liljeholmen. Köpte energidricka och satte oss vid trekanten. Skitmys.
Kvart i 6 åkte vi hem. Påvägen hem träffade vi Ida, Olivia o Emil, men umgicks bara med dom en stund.

Sedan blev det raggmunk hemma, hehe. Och nu sitter jag här vid datorn! Riktigt skönt.


Gissa vem som tog ett spontant hål i örat?...

dsc02150 (MMS)

Gissa vem som tog ett spontant hål i örat?! :-D


HOS ERIKA.

Hejsan!

Nu sitter jag i Erikas säng med henne och surfar runt lite på datorn. Hennes pappa Tommy fyller år idag, så jag gick hit :)

Idag har jag varit med Torsten och Nikki. Som vanligt så gick vi runt och flummade rätt hårt. Vi hade dancebreak i en hiss, köpt gammal glass för 6 spänn, lagt en cool kinderäggssnubbe framför bilar, osv. Skitkul vare i alla fall :)

Men nu ska jag vara lite mer social än vad jag är, hehe ;)

Puss.

SMILEYSAR.

Min fina vän Jasmine som fixade min nya design lade tydligen in smileysar. Guess who's happy? ;)

:D :) :O :P


PICS.





Under konserten kom Eve och Carina dit. Dom gjorde oss äv1 sällskap till Landet.



TACK JASMINE!

Jag och Tyra sitter i mitt rum hemkomna från Amanda konserten som var G R Y M! Det var gal1!
Men Tyra sitter i alla fall och rapar (hon påstår att hon BARA gjort 3 dunderrapar, pga av min cola) medan jag chattar med Nikki.
Tyras mamma sitter med mami och papi och dricker vin. Vilka jävla pundarfamiljer vi är. Hehe.

Efter Amanda Jensen konserten bar det av till Landet här i t-plan. Fick grymt goda alkoholfria (och så var det inte det ;PppPPp) drinkar! Vid 11 tiden gick vi hem.

Och så vill jag tacka min kompis Jasmine jättemycket för det skitsnygga designen! Jag är faktiskt jättenöjd! Den är gal1 snygg. FAST! Jag vill vara lite jobbig och prata med Jasmine om bilden, den är ju rätt gammal och jag ser liten ut ^^

Nu ska jag och Tyra fortsätta att ha 3vligt!

Puss.


Snart börjar amanda jensen på grönan!!! Är...

dsc02109 (MMS)

Snart börjar amanda jensen på grönan!!! Är taggad som fan!


Hur ser bloggen ut..?

Det här är Jasmine som skriver, tänkte överraska Mallan med en ny design! Vi kan kalla det "tidig födelsedagspresent". Jag hoppas verkligen att hon gillar den! För det var ett jäkla knåp med menyn. Själv så är jag nöjd!

Och nu ber jag er, Mallans kära läsare, att kommentera här vad ni tycker! Och om något ser konstigt ut (har märkt att allt sett knasigt ut på min nya skräm, förövrigt..) om menyn ligger fel eller om headern och bakgrunden inte går ihop. Släng in en kommentar här på Mallans blogg då! Så kommer jag att fixa det!;) Vi hörs!

(Glöm inte att ni också kan få en design! Mejla bara mig: [email protected])

KUSINER.

Hej!

Gick hem nästan direkt efter jag skrivit inlägget under.
David och Nanette var hemma, och lagade frukost, haha. Efter deras frulle spelade vi spelet "LIFE" som är ett otroligt roligt sällskapspel. Det tog ett bra tag.
Men nu har jag fixat mig, David likaså. Så nu drar vi till min kusin Alex och äter middag där. Niko är också där tror jag. Och min kusin Kristofer som är här på semester från Japan. Kul!


HOS TYRA.

HEJ!

Igårkväll så gick jag upp till Tyra och sov där. Orkade inte vara hemma, haha.
VI somnade tidigt och gick upp runt halv 12 idag. Skönt att sova ut. Vi gick upp, åt, började fixa oss och sedan kom posten. Med ett paket.
Ett paket som innehöll våra dansvideosar från dansuppvisningarna. USCH! Det var inte kul att kolla på, haha. Jag är så jävla failad.

Men idag ska Tyra klippa sig i alla fall. Hon är skittaggad, haha.

Pussen.

SUMMER RAIN.



Lite roligt att Tinkerbella har Jonas Brothers låt "summer rain" som låt i denna video!

Klar hos tandläkaren! Nu ska jag svänga fö...

dsc02108 (MMS)

Klar hos tandläkaren! Nu ska jag svänga förbi mammas jobb en stund.


TANDLÄKAREN.

Ses när jag kommer hem!

HA DET SÅ KULT PÅ RESTAURANGEN.



Kommer aldrig kunna sluta garva åt den här.

DEMI.

DAMN! This chick have some serious moves!


JOHAN PALM.

Det var nämligen så att när vi var på grönan så såg Jasse (i think) Johan Palm gå runt ett hörn.
Nikki som är totallt nerkärad i båda han och hans musik (mohehe) fick ju dåndimpen och sprang efter. Och det hela slutade med att dom tog kort och att Karl skakade hans hand, haha.



Har aldrig sett Nikki så lycklig sedan TH-konserten! Är så glad för hennes skull ♥

LISTA.

Blev utmanad att göra detta test av Lina!

Tre namn du går under:

1. Amalia

2. Mallan.

3. Mallish.

 

Tre saker som skrämmer dig:

1. Insekter.

2. Öppna dörrar.

3. Att åldras.


Tre saker du har på dig:


1. Sovtröja.

2. Glasögon.

3. Mysiga strumpor.


Tre av dina favoritartister:

1. Justin Bieber.

2. Jonas Brothers.

3. McFly.

Tre sanningar:

1. Musik betyder världen för mig.

2. Jag längtar MYCKET till skolan.

3. Jag har grått nagellack på mina naglar.


Tre av dina hobbys:

1. Vänner.

2. Sjunga.

3. Laugh.


Tre saker du verkligen verkligen vill ha:

1. Ögonbryn- och läpp-piercingarna.

2. Pengar skulle icke sitta fel.

3. B-friend.

Fem personer som du utmanar:

1. Jasse!

2. Fidde!

3. Nikki!

4. Hanna!

5. Anna!


GRÖNA LUND.

Idag så vaknade jag hemma hos Tyra klockan 10, jag och Karl sov där. Mysigt! Vi fick pannkakor till frukost och jag klädde på mig. Vid halv 1 gick jag hem och sminkade mig, fixade håret och hämtade allt.
Jag skulle träffa Fidde, Jasse och Nikki vid Liljeholmen klockan 2 för att vi skulle åka till grönan. Vi hade det skitkul och klockan 8 kom Tyra och Karl, medans Nikki, Fidde och Jasse åkte hem. Jag, Tyra och Karl sprang runt och hade skojj medans Tyras farsa checkade in Pain som spelade där.
Klockan halv 10 bar det av hemmåt och nu är jag trött som en gris.


KOMMENTAR.



Har fått cirkus 3 liknande kommentarer av denna tjej och jag blir bara så grymt glad! Tack så jättemycket! Verkligen, det känns underbart att få lite sådana kommentarer ibland ^^


JOE JONAS.

Vill bara säga ett stort grattis till Joe Jonas på 21års dagen!


NATTBLOGG.

Shubidoooo!

Idag så har jag ju varit med Nikki. Och vi var t.ex ute o träffade August och Viktor en stund. Sedan gick vi hem, chillade, lyssnade på musik, webba med Torre, försökte locka håret med plattång, flummat gärnet, osv. Haha, sedan fick jag ett ryck och ville tvätta håret, eftersom jag levt på torrschampoo i 6 dagar. Så då gjorde jag det klockan 2 på natten. Hehe. Men inprincip så har vi bara haft det soft och mys framtills nu när klockan är över halv 7. Som ni kanske märkt så har vi bestämt oss för att dygna.
Klockan ett idag så är det ju faktiskt Tokio Hotel "fanträff" och jag följer med Nikki dit. Men det blir mysigt, hoppas man kan knyta nya kontakter. Hoppas jag bara inte är allt för trött, hihi.


HOS NIKKI.

HEJ!

Gjorde nyss en videoblogg, men det blev cp eftersom det icke var något ljud.

Heddå.

TRÖTT.

Min dygningsplan gick inte så bra igår. Eller, den enda anledningen till att jag skulle dygna var ju att den där förskräckligt äckliga nattfjärilen var i mitt rum. Usch och fy vad den var äcklig. Men David kom hem ungeför direkt efter jag skrivit inlägget igår. Och jag berättade för honom att den var i mitt rum. Och han gick in. Kom ut 2 minuter efter och ba "nu är den död".
Så den hade tydligen suttit på min sänglampa. Suck.
Sedan blev det bara att jag och david satt och snackade i soffan. Riktigt mysigt. Och vi satt där till klockan 6. Och då gick vi båda att la oss.
Och nu så vaknade jag (vaknade o vaknade, blev väckt av min käre mor).

Är seg som fan.


DYGNA.

Haha, när jag skulle sova vid ungeför 3 tiden så hörde jag att det lät vid affischerna i mitt rum.
Jag märker att det är en nattfjäril. Men inte vilken nattfjäril som helst utan en ungefär 5 cm lång nattfjäril. Vilket gör mig freaked out. Men jag släcker och ska sova. Tills jag hör att den ramlar ned. Ungefär 2 cm ifrån min skalle. Jag får tokdamp och reser mig upp och hoppar, ruffsar mig i håret bara för att den inte ska vara där. Men jag vet inte vart den tog vägen. Och när jag försäkrat mig om att den inte var på mig så letade jag efter den men hittade icke. Så jag tänkte väl att det gömt sig i någon vrå eller något. Så jag lade mig i andra änden av sängen. Ligger där i cirkus en minut tills jag får ett tokryck för att den var på mitt öra. Hoppar upp ur sängen och tittar mig omkring. Den är ingenstans. Borta. Totally gone. Försäkrade mig ännu en gång att det inte var på mig och sedan tänkte jag; Hell no att jag tänker sova i mitt rum. Och jag vill inte sova i vardagsrummet för att det är läskigt. Så lösningen blir att vara uppe hela natten. Det vill säga dygna med laptopen i vardagsrummet. Hehe. Men det är det värt det. Tänker inte sova i mitt rum.

Usch, nu känns det som att den kryper på mig överallt.

PS. Mamma snarkar så in i h*lvete. Hör henne i från sovrummet. Nu vet du det mami. Men någon får i alla fall sova gott .. :(

SARA.

Sara gumman fyller år idag, så nu ska jag ut och träffa henne. Mys!


BYE.

Nu går jag och träffar Nikki med flera! :)



SOVDAGS.

Det börjar väl bli sovdags snart? Eller vad tycker ni? ;)

SES.

Nu sticker jag och träffar Torsten och Nikki.


NANETTE.

Hur söt är inte Davids flickvän Nanette? Älskar minen hon gör, hahahaha!


GODMORGON.

Hejhej!

Jag vaknade klockan tolv, gick och duschade och nu har jag precis ätit frukost. Jag har blåst håret och ska snart sminka mig. Klockan två kommer Nikki hit. Den skitungen stannade hemma istället för att åka till landet, för min skull! Gullegris hon e!

Nu måste jag sminka mig.
Pussen.


LIKA SOM BÄR?


LIKA SOM BÄR? NR2.


LIKA SOM BÄR?



Mallish och en struts. Lika som bär? Vad tycker ni? Själv tycker jag att jag alltid är lik en struts ^^

LISTA 5!

 

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon?:  Tv-bänken.

2. Var är din andra hälft?: Vänster.

3. Ditt hår?: Huvudet.

4. Din mamma?:  Altanen.

5. Din pappa?: Altanen.

6. Det bästa du vet?: Kärlek.

7. Din dröm inatt?: Mardröm.

8. Din dröm/ditt mål?: Sångerska.

9. Rummet du är i?: Mitt.

10. Din hobby?:
Roligt.

11. Din skräck?:
Döden.

12. Var vill du vara om 6 år?: Inspelningsstudio.

13. Vart var du igår kväll?: Grönan.

14. Vad är du inte?: Trött.

15. En sak du önskar dig?: Läpp-piercing.

16. Var du växte upp?: Hemma?

17. Det sista du gjorde?:  Skrev.

18. Dina kläder?: Bekväma.

19. Din TV?: Pajj.

20. Ditt/dina husdjur?: Söta.

21. Din dator?: Trasig.

22. Ditt humör?: Rädd.

23. Saknar någon?: Ja.

24. Din bil?: Volvo!

25. Något du inte har på dig?: Kofta.

26. Favoritaffär?: Cubus.

27. Din sommar?: Bästa.

28. Älskar någon?: Många.

29. Favoritfärg?: Svart.

30. När skrattade du senast?: Nyss.

31. När grät du senast?: Måndags.


LISTA 4!

Senaste

Låt du hörde: Take Me Away med Christina Vidal.

Film du såg:
Snabba Cash.

Mat du åt: Grillat.

Kram: Tyra.

Puss: Mamma.

Känslan: Smärta.

Resa: London.

Glädje: När Tyra steg in genom dörren.

Dröm: Mardröm imorse.

Person du träffade: Tyra.

Personen du pratade i telefon med: Tyra.

Personen du fick sms av:  Tyra.

Gången du åt 7-eleven korv: Haha, aldrig hänt.

Gången du var utomhus: När Tyra kom.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag.

Saken du köpte: Grönankortet.

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Skolan. Faktiskt.

Ska inte bli skoj att: Sjuans klasser är ingen höjdare.

Sparar till: Mycket.

Pålägg som gäller: Ost och kalkon! Annars hamburgedressing.

Önskar att jag var bättre på: Spela gitarr och piano.

Dagens dryck: Cola.

Vad saknar du: Mina kompisar.

Tre band/artister: Haha, lätt! Justin Bieber, Jonas Brothers, McFly!!!

Vad har du gjort idag: degat.

Brukar du svära mycket: Det kan förekomma.

Hur tidigt stiger du upp: På vardag när det är skola går jag upp halv 7.

På helgerna: 12 :)

Vad ska du göra ikväll: Tyra ;) Beeeeebisar!

Hur många timmar sover du per natt: Ca 9.

Vem är snyggast i världen: Ojoj! Haha, gråjackan tävlar starkt med två killar bakom oss på konserten. Annars Justin, Zac och Nicklas, Dougie, Tom, Danny, listan fortsätter!

Vad är det för veckodag: Lördag!

Bästa saken som hände mig förra sommaren: No idea.

Favoritplagg i garderoben just nu: Nya klänningarna från London!

Längd: 169 cm.

Vikt: Det skulle ni allt vilja veta ;)

Byter gärna garderob med: Tyra! Annars Miley Cyrus.

Byxa eller kjol: Midjekjol! Annars tighta jeans.

Senast utlästa bok: Psykopaten.

Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt. Tonårsrum. Affisch-fullt.

Mig själv med tre ord (just nu): Illamående, rätt normalt flummig och komplicerat kär..

Jag tränar: Genom att sätta upp affischer ;)

Jag ville bli när jag var liten: Delfinskötare. Marinbiolog. Artist. Akrobat.


LISTA 3!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Det är komplicerat.

2. Är du lycklig?: Rätt så.

3. Är du uttråkad?: Neeeeeeeeejj!

4. Är du ledsen?: Nope :)

5. Är du italienare?: Nono!

6. Är du cool?: vad är det för jävla fråga? Det vet väl alla?

7. Är du från Irland?: Neeeee :)

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Jaojao!

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:  Njaej.

2. Har du någon gång blivit sårad?: Haha, japp.

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja?

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Haha, ja!

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Jao :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?:  
haha, typ 2! ^.^
7. Är du kär?:
Asså, det är komplicerat.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Haha, Las Vegas baby!

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?:  BDB!
2. Hår eller ögon?:
Hår!

3. Katter eller hundar?:  Katt!

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?:  Både och.

5. Coca-Cola eller Pepsi?:  Svårt val! NOOT! Cola!!!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?:  Beror på med vem/vilka! Eller humör. Hehe.

7. Pengar eller lycka?: Lycka!

8. Dag eller natt?: Både och.

9. Msn eller mobil?: Mobil!

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Nope!

2. Brutit nåt?: Neee :))

3. Gjort nåt du ångrar?: Har väl alla?

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, och tänker aldrig göra.

5. Ljugit för någon du tycker om?: Jupp.

6. Ätit en hel tårta?: Skulle aldrig klara det, haha.

7. Gjort bort dig offentligt?: Antagligen.

8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?:  Ja.

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Jorå. Fråga Tyra.

10. Velat försvinna?:  Jaaaaa.

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Till Tyra.

2. Telefonsamtalet du fick: Tyra.

3. Personen du var med: Tyra.

4. Roligaste grejen som hänt: Listan med smsen, haha.

5. Personen du smsade: Tyra.

6. Personen du tänkte på:
Tyra.

7. Du skrev till på myspace: Don’t have MS.

8. Du kommenterade: Något på bdb?

9. Du tillbringade natten med: Pepsi.

10. Du kramade: Tyra.


LISTA 2!

Jag har:

( ) snott den här listan från någon

(X) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

( ) varit full

( ) hånglat med någon av samma kön

(X) varit kär

( ) blivit dumpad

(X) dumpat någon

( ) fått sparken

( ) rymt hemifrån

(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad

( ) hånglat med en främling

( ) gått på en blinddejt

(X) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

( ) skolkat

( ) legat med en medarbetare

( ) sett någon dö

( ) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada

( ) varit i Mexiko

(X) flugit

(X) ätit sushi

( ) åkt snowboard

( ) crowdsurfat under en konsert (tyvärr inte!)

(X) älskar eller saknar någon just nu

(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(X) gjort en snöängel

( ) haft ett te-party

(X) byggt ett sandslott

(X) hoppat i en vattenpöl

(X) lekt uppklädd

(X) hoppat i en lövhög

( ) åkt släde

(X) fuskat när du spelat spel

(X) varit ensam

(X) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

(X) tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

( ) rört en orm

( ) sovit under stjärnorna

(X) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(X) blivit missförstådd

( ) tagit hand om ett råddjur

(X) vunnit en tävling

(/) Gått mot rött (nej, sprungit!)

( ) blivit avstängd från skolan

( ) varit i en bilolycka

( ) haft kramp

(X) känt dig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

( ) dansat i månljus

(X) hatat ditt utseende

( ) varit vittne till ett brott

(X) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

(X) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(X) varit vilse

(X) varit på andra sidan landet

(X) simmat i havet

( ) känt som om du håller på att dö

(X) gråtit dig själv till sömns

( ) lekt polis och rånare

(X) sjungit karaoke

(X) betalat för mat med bara mynt

( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(X) busringt

(X) fångat en snöflinga på tungan

( ) dansat i regn

( ) skrivit ett brev till tomten

(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(X) blåst bubblor

(X) gjort upp eld på en strand

( ) förstört en fest

(X) åkt rullskridskor

( ) fått en önskan inslagen

(X) burit pärlor

( ) hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(X) kysst en spegel

(X) sjungit i duschen (sjunger inte längre)

(X) burit en svart klänning

(X) drömt att du gift dig med någon

(X) limmat fast din hand i något

( ) fastnat med tungan i metall

( ) kysst en fisk

( ) varit en cheerleader

(X) suttit på ett tak

(X) skrikit så att du inte fått luft

( ) byggt en kärra

( ) pratat i telefon i mer än sex timmar

(X) stannat uppe hela natten

(X) inte duschat på en vecka

(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(X) klättrat i träd

( ) haft en trädkoja

( ) spelat kyckling

(/) blivit puttad i en pool med kläderna på (blev icke puttad, jag hoppade)

( ) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fisk och sen ätit den

(X) fångat en fjäril

(X) skrattat så mycket att du gråtit

(X) gråtit så mycket att du skrattat

(X) fuskat på ett prov

( ) haft en Britney Spears-skiva

( ) sovit naken


LISTA!

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?: Alla? Fan trodde jag va ensam om NÅGONTING xD<3 Då e du min söta tjocksmock istället :D

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?: Haha, nej men du är söt utan att behöva göra något :D<333

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?: Haha. Japp :D Hörs då min lilla bebis puss<3 :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?: Och nån typ ”storme” eller va heter han? :D 

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?: Han kmr o pussar henne hela tiden!!! Är avis :( :D<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?: Klart :) Haha själv har man redan käka frukost, sola, bada, spelat tennis o åkt hem xD<3

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?: Men det var typ bara på skoj.

8. Vad vill du höra mest av allt?: 16.30 på PUB :) hänkar du?<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt: Tre kondomer rikare XP 

10. Din romantiska replik?: Vafan, trodde du inte på de? XD

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?: Var är ni?


NIKKI OCH MALLAN.

För ungefär en vecka sedan så kollade ju jag, jasse och Nikki på film hos Nikki Men innan Jasse kom så tuperade jag och nikki håret lite och gick och köpte sallad. Så vi tänkte då att vi skulle filma det. Hehe.


WE SPEAK NO AMERICANO.


DATOR.

Yes, it's true. Jag har inte datorförbud längre! WIHO! Jag är nu en fri kvinna! ;)

Haha, men det känns skitskönt. Eller, assåw, jag vet inte om jag inte har datorförbud längre, men jag fick ha datorn nu i alla fall, eftersom det inte är så kul när mamma och pappa har kompisar här. Hehe.

Är inte på skrivhumör nu. Så vi får höras senare.




Me right now.

..

Har så sjukt jävla tråkigt. Så sjukt jävla tråkigt. Jag blir fan ledsen. :(.

Snabba Cash och massa gottis med frugan! K...

dsc02041 (MMS)

Snabba Cash och massa gottis med frugan! Kan inte bli bättre. Puss i brallan!


@DAVIDS DATOR.

Hejhej!

Sitter nu vid Davids dator, och lyssnar på Håkan H! Tacka David för det! Jag sitter vid Davids dator eftersom han tagit (lånat) en sladd till min dator som tyvärr ligger hemma hos Nanette. Och dom är i skärgården, så han sa att jag fick sitta vid hans dator! Söt bror man har!♥

Påtal om söt så hittade jag en pärm som Nanette gjort med bilder på David och henne. Scccchhhh säg inte till någon! Men den var så grymt fin, och jättegullig. Så jag kunde inte låta bli att inte titta i den. Förlåt David! Men något finare får man nog leta efter!!♥

Men idag har jag i alla fall inte gjort någonting! Vilket är bedrövligt. Usch usch. Men imorgon ska jag antagligen vara med Tyra eftersom hon kommer hem. Vi har inte setts på cirkus en månad, så jag har saknat min fruga! Annars ska jag vara med Nikki. Hehe.

Men nu ska jag vara lite social mot Nikki och Sara på FB och msn!

Pussen.

DATOR I TVÅ SEKUNDER!

WOHO! jag har datorn i cirkus.. två sekunder ;) Haha, men jag o mami ska kolla på en almanacka åt mig, och hon kommer snart.

Vill bara säga att inlägg från iPoden kan förekomma. Så sluta inte läs! Annars är jag utan dator helt.

Pussen!

DET HÄR HAR ICKE VARIT MIN DAG.

Kommer inte bli någon bloggning dom närmsta dagarna (veckorna) eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator.

KOMMENTAR.

Tyra kommenterade det här inlägget och skrev:

"Vill också ha ett inlagg om DIG o MIG! :D HAHAHA, orättvist!<33 puss"

Haha,Tyra! Du är så gullig! Klart jag ska fixa ett inlägg med oss. Massor av bilder! Lovar!


ANDRA AUGUSTI.

Godmorgon!

Igår så efter stan med Stephie så åkte jag direkt till Nikki. Där slöade och flummade vi ett bra tag, haha. Sedan så fick vi för oss att vi skulle tupera vårat hår och göra så att det blev skitstort. Men jag failade rätt hår(t) och tog för mycket hårspray, haha. Men då gick vi och köpte sallad i det  där jävla håret! (Video kommer upp snart!). Och sedan efter vi ätit så ringde vi Jasse och mötte henne. Vi köpte choklad, chips, läsk och hyrde film. Men det var bara jag som tyckte att filmen var bra, hehe. Så vi stängde av och satt lite vid datorn istället. Det var en väldigt rolig kväll!

Idag så vaknade jag vid halv ett. Åt frukost. Och nu sitter jag här vid datorn och kollar på tv. Tror jag bara blir hemma idag. Regnet öser ju ned utanför. Så det är mysigt, hoppas det börjar åska också! ^^


@ NIKKIS HOUSE.




STAN.

Nu sticker jag till stan och träffar Stephie! Det var otroligt längesedan vi sågs. Saknat henne jättemycket!
Och sen (ikväll) ska jag träffa Nikki och Jasse, och ha myskväll!


RSS 2.0