TEST.


Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel.

Välj artist: McFly



Är du kvinna eller man? Surfer babe! (a)

Beskriv dig själv: Star girl :D

Vad tycker du om dig själv? Nothing

Beskriv var du bor för tillfället: Room on the third floor ^^

Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka? Down by the lake

Favoritfärdmedel: Walk in the sun

Din bästa vän är: That girl

Din favoritfärg är: Ultraviolet

Hur är vädret? Look at the sky

Favorittid på dagen: Saturday night

Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den heta? Memory Lane

Vad är livet för dig? All about you

Det bästa rådet du kan ge? The heart never lies

Om du fick byta namn, vad skulle du heta då? Little Joanna

Favoritmat: Broccoli xD

Dagens tanke: Silence is a scary sound

Hur skulle du vilja dö? Not alone

Din själs nuvarande tillstånd: I'll be ok

Felen du kan leva med: Ignorance

Ditt motto: Only the strong survives

VISSTE DU ATT?..

- Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

- Du spenderar totallt 3 dagar av ditt liv till att leta efter fjärrkontrollen.

- I Alabama är det förbjudet att gå med en glasstrut i bakfickan.

- I Frankrike är det förbjudet att landa ett flygande tefat på en vinodling.

- Norge är nordens största exportörer av kameler.

- Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud.

- 1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot.

- År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än människor som röstade på George Bush.

VARMT.

hej!
Idag vaknade jag vid 12 och har legat i samma ställning i två timmar nu. I sängen med datorn på magen framför tv:n. Haha. Men det har varit skönt. Och det är djävulskt varmt här inne.
Jonas brothers spelas också på Spotify, underbart!

Vet inte vad jag ska göra, kan ju inte ruttna här inne. Men det löser sig!
Puss.

CSI NY.

Tjenna!
Nu sitter jag vid tv:n med den bärbara som jag gjort i .. hmm .. 7 timmar. Haha, jag är för sorglig ibland. Men det har varit chill i alla fall. Har snackat med Nikki hela tiden så det är ok ;)
Men nu sitter jag med ett stort glas vatten och chips, hehe. Det är det CSI NY som går på televisionen och jag och Nikki sitter och kommenterar allting i programet, haha, Jag har sett det här avsnittet två gånger, men det är fortfarande lika bra! Alla CSI program är underbara!

Nu börjar det! Puss.


TISDAG.

Hej bloggen!
Idag åkte jag in till optikern och hämtade nya linser samt kollade ögonen. Sedan åkte jag till Midsommarkransen och gick upp till Nikki. Haha, stackars ungen hade tråkigt, då måste man ju komma och rädda henne ;) Haha. Men vi hade kul i alla fall, vi flummar alltid gärnet när vi e tillsammans, det är det vi är bäst på! Eller hur Nikki? ;) Sedan vid halv 6 kom pappa och hämtade mig och då satte jag mig här i sängen med den bärbara och tittar på Teen Mom. Jag älskar det och "16 and pregnant", sjukt bra program!

Men snart blire mat, och snälla pappa har köpt vattenmelon som efterätt till mig!
Puss.



GUESS WHO'S HAPPY?

Hello!

Who's happy? I'M HAPPY!
Och gissa varför? Jo, för att idag när jag skulle göra frukost och kollade in i alla rum först (är otroligt rädd för att det ska stå någon bakom en dörr eller en gardin och sånt.) och så tittar jag in i matrummet. Och vad hittar jag där? Inte en mördare, utan mamma och pappas bärbara dator!!! Och det är så att den har varit på lagning i mer än en månad nu eftersom jag råkade ta sönder deen efter två dagar .. Men nu är den här och jag snodde den direkt när jag såg den, hehe.

Men idag ska jag till kontaktlinskliniken, haha. Jag ska hämta lite mer linser bara, sen har jag inga direkta planer.
Nu måste jag duscha, pusspuss!


Me right now..


GOOODMORNING.

Hej! Nu har jag äntligen fått tagit en dusch, har ju inte fått duscha och tvätta håret på ca 5 dagar. Usch! Haha, men nu är man fräsch i alla fall :). Ska snart sminka mig och välja kläder. För idag ska jag till Jasmine. Klockan tolv ska jag vara där, så jag har rätt bråttom nu. Måste gå. Puss!

MYGGBETT PÅ MITT ASS.

Fyfan vad jag är seg och trött nu. Ska sminka av mig och ta ut linserna och lägga mig och slö-titta på tv. Najsigt.

Och juste! I Hälsingland så är det väldigt mycket mygg. Så några myggbett har man ju kostat på sig. Dom är överallt! Armarna, händerna, fingret, foten, benen, ryggen, pannan, under hakan osv. Men det mest märkliga är att jag har fått myggbett på röven! Fattar ni, RÖVEN?! Hur fan har jag lyckats med det?! Dessutom är det två! TVÅ! Två stycker myggbett på röva. Trevligt trevligt!

Men nu ska vi inte snacka om att jag kommer gå att klia mig på röva ett tag, haha.

Puss.


GUESS WHO'S HOME.

Hejj!
Nu är jag hemma från Hälsingland där jag har haft 4 underbara dagar. Det är så skönt att vara där eftersom det inte finns datorer, mobiler, el eller någonting. Men nu är jag i alla fall hemma och den här veckan ska det röjas eftersom jag har missat en hel helg!


Min, mammas och pappas stuga i Hälsingland!

Nu har vi ätit på någon vägkrog och är är ...

dsc01939 (MMS)

Nu har vi ätit på någon vägkrog och är är Påväg vidare till hälsingland! Musik på högsta volym i öronen och papper och penna i handen. Nu spelas "beautiful dangerous" av Fergie och slash! (Tyra blir glad nu xD) Jag är förresten på mycket bättre humör nu! Livet leker!:) Och det är typ värmebölja här uppe, Fyfan vad varmt det är! Vi får höras senare. Puss<3


HEJDÅ.

Nu åker vi upp till Hälsingland! Ska försöka mobilblogga påväg upp, men där dom bor finns ingen täckning alls, så vi hörs på söndag när jag kommer hem!




Sccchhhliten bajskorv.

SKAVSÅR.

Ni vet igår så gick jag och Tyra i stan och först leta efter jordgubbar, och sedan för att hitta en gräsplätt, så det tog en jävla tid. Och då går man, och går, och går. Med nya skor. Vilket leder till en jävla skavsår. Fyfan vad ont jag hade. Det slutade med att jag gick med papper för skoskaven, folk trodde jag var värsta retardet. Men det hjälpte ju inte ändå. Haha.

Det här är de tre värsta skoskaven jag har. Varning för starka bilder!





Haha, det är inte riiiiktigt meningen att mina fötter ska se ut som valrossfötter, men så blev det! ;)

HÄLSINGLAND.

Hejhej!

Idag har jag varit på pisshumör, för att vissa busringde och smsade mitt i natten. Så att jag vaknade och inte kunde somna om på jag vet inte hur länge. Jaja, men det blir ju inte så kul ikväll när man vill lägga sig åtta lixom.
Men jag gick iaf upp på riktigt vid 9. Då duschade jag och tvättade håret. Har packat också. Ny musik i iPoden har jag också. Runt 30 låtar. Så det är chill. Men nu känns det bara som att man går runt och väntar på att vi ska åka. Vill ju åka så snart som möjligt eftersom det tar runt 6 timmar innan man kommer upp.

Men nu ska jag sätta i linserna och sminka mig.
Puss.


ÅKER IMORN.

Hej!
Idag så träffade jag Tyra. Vi åkte in till Liljeholmen och fixade nya hörlurar till min iPod (tack och lov!) och ett gemensamt USB-minne. Vi åkte vidare till stan där vi hitta ett mysigt ställe i Gallerian där Tyra fikade och jag åt en Ceasarsallad som var supergod. Efter det så lyfte vi på våra små rumpor och gick ett bra tag för att leta efter Sergelstorg, hah! (vi gick ut någon skitskum väg så det var faktiskt svårt att hitta, haha). Men tillslut hittade vi det och vi köpte jordgubbar och satte oss på någon mysig grässplätt och åt jordgubbar, pratade och hade skitkul. Sedan blev klockan halv 6 så då åkte vi hem.

När jag kom hem så gick vi till Tommy och Maria direkt där vi åt och så. Men vi var där länge, så jag kom hem nu. Vilket inte var bra eftersom jag måste lägga mig tidigt, eftersom vi åker upp till Hälsingland imorgon för att vi ska vara där över midsommar och jag måste göra miljoners saker nu! ÅH! Men jag hinner göra lite imorgon, vilket är bra.

Nu ska jag fixa musik till iPoden!
Puss.




AMERICAN IDOL.

Nu sitter jag och mamma i vardagsrummet och tittar på American Idol. Haha, det är faktiskt väldigt bra, plus att Justin uppträder också, hihi. Försöker komma på låtar till ipoden eftersom jag ska sitta i en bil i fem timmar upp till Hälsingland på torsdag. Men nu ska jag lyssna på min älskling nu! Puss.

HAHA!

HAHA! Här har ni Torre, Nikki och jag inne på Statoil för två veckor sedan. Haha, jag var en aning flummig (jag var dock flummigare när Nikki inte filmade.) Och .. ehm .. ja, såhär är jag när jag är flummig.


SLEEPOVER.

Tjenis!

Nu sitter jag och Tyra vid min dator och pumpar musik och knarkar läsk och chips!
Jag stack ju till Tyra halv 7 och åt middag där. Efter det så gick vi till mig och Eve kom. Sen satt vi här och hade kulkul. Nu har Eve gått och Tyra ska sova här! :) Tyra ringde sin pappa och frågade, och som tur var så sa han ja. Roligt! HEHE.

Men nu ska vi flumma runt lite. Hörs senare.

Puss!


TIDS-OPTIMIST!

Varför ska alltid lilla Mallish vara en sådan bajskorv?!

Ska vara hos Tyra halv 7 för middag, inte fan är jag klar!!!

Hörs sen. Puss.

GODMORGON.

Godmorgon! Jag vaknade vid halv 12 tiden och satte mig vid datorn. Sedan åt jag och nu sitter jag och tittar på Ellen Degeneres. Jag borde verkligen duscha och tvätta håret. Men jag orkar inte, haha. Ikväll blir det antagligen middag med Tyra! Men jag vet inte om hon kunde, hehe. Men nu ska jag fortsätta vara slö och ofräsch. Haha. Puss.

KANAL 5.

Nu ligger jag i sängen och har just tittat på Elevent Hour som var skitbra, som alltid!. Nu börjar CSI, ett annat älsklings program, hehe. Så jag tittar nog på det också. Hihi, vad busig jag är! Men det är ju faktiskt sommarlov, då ska man slösa bort alla nätter!! :D men nu ska jag hänga med i kriminal-världen, haha. Pusspuss.

SUPER MARIO BEATBOX.



Är inte sånt här skitcool eller? Det här klippet såg jag på Torres blogg (www.torreborre.blogg.se) och shit vad duktig han är. Visst vill man också kunna sånt här? :)

SÖNDAG.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Men jag gick faktiskt ut på en promenad med lilla Tyra. Som äntligen är hemma från Vidja. Pjuh.
Sedan så gick jag hem. Tittade lite på tv, åt världens goaste pasta. Sedan vid typ halv 10 kom Tyra hit och gjorde mig sällskap i vad jag än gjorde. Haha, men vi satt mest vid datorn. Sedan halv 11 var hon tvungen att gå. Och nu har jag tråkigt igen. Funderar på att lägga mig i sängen och se en film. Men det skulle vara en fördel om man hade någon film också ..
Haha, men tv-tittande blir det nog nu i alla fall! :)

Puss.

ORK.

Jag orkar verkligen inte. Jag har skittråkigt. Det är seriöst så att jag bara sitter och stirrar in i väggen för att jag har så tråkigt. Och så får man reda på att Tyra ska sova i Vidja (Eve's landställe) idag igen, superkul! Jag kommer ha skitkul här hemma. Yay. Cool. Skitskoj. Jippie.

Gud, måste sluta så att jag inte tråkar ut er.

Ha en skitkul Lördagskväll, ha lite roligt för mig också!

TJUVLYSSNAT IN MY ♥.

Två tjejer ∼15 är på väg till skolan.
Tjej 1 (uppgivet): Alltså Guuud. Vi har förhör på neandertalarna idag och jag kan ingenting!
Tjej 2: Va? Vad är neandertalare?
Tjej 1: Alltså, typ som avatarer, fast på riktigt.


En flicka ~5 och hennes pappa har precis gått av båten och är på väg mot bussen.

Flickan: Jag längtar tills jag blir gammal!
Pappan: Varför då?
Flickan: För jag vill ha klackskor, äta sushi och dricka sprit!


Två tjejer ~15 går runt bland underkläderna och pratar.

Tjej 1: Alltså verkligen, Becka, du har så jäkla snygga bröst! Helt… jag vet inte, runda? Som pingisbollar fast större.
Tjej 2: Tack, men de ser inte ut så här på riktigt utan min push-up. Utan den så är de lite platta och nästan hängiga. Som trianglar typ!
Tjej 1: Aha. Men typ runda trianglar!


FREDAG.

Hej! Nu är jag hemma från en jävligt läskig kväll ute. Vid halv tio så mötte jag Torre och August och så gick vi till midsommarkransen där vi blev jagade av en fullgubbe. Och det var inte en gång. Utan tre jävla gånger! Haha, Torre var så rädd att han skulle börja gråta när som helst! Haha. Men det var skitkul i alla fall. Vid 11 var jag hemma och då började jag, mami o papi kolla på LOST som jag halvtittar på nu. Men vi får höras imorgon. Pusspuss.

COOLER THAN ME.



Hope that you like this, but you probably won't, you think you're cooler than me ♥

BORING.

Idag har jag varit med Jasmine. Vi såg Paranormal Activity! Skjukt bra film! GAHH! Haha, och så körde vi chattroulett! Skitkul ju!
Men nu sitter jag här, framför datorn, alldeles själv. Och Tyra (och Eve) är skitjobbiga när man försöker ringa dom. Åh.

Jaja, vi hörs senare!


TACO BAR.

Hejsan!
Jag och Tyra åkte in till Slussen idag vid 6 tiden och gick och käka på Taco Bar. Mysigt värre! När vi kom ut därifrån kom det värsta läskiga killen! Fyfan asså. Och på tunnelbanan hem satt en skiiiiitsöt kille brevid Tyra på tunnelbanan. Gaaaah!
Haha, jag och Tyra åkte till Västertorp och hängde där ett tag. Sedan vid 9 tiden så skulle vi kolla film hos Tyra, men jag mådde förjävla illa så jag gick hem istället.
Och nu är jag väääldigt trött och mina linser är knas, det är fingeravtryck på dom så att det väldigt suddigt, haha!

Vi hörs imorgon!
Puss.



TORSDAG.

Hej!
Nu är jag hemma från Tyra. Jag, Eve o Tyra låg på hennes terass och solade. Skitmys, och jag har blivit lite brunare och röd i ansiktet, haha! Så jag hoppas det blir brunt snart! ;)
Nu har jag duschat bort all olja, HAHA! Och nu sitter jag och dunkar "iYiYi" och ska sminak mig snart.
Ikväll ska jag och Tyra ut och äta i stan tror jag, längtar!

Btw, idag påväg hem från Tyra. Åh gud. Vilken jävla slump. Är så jävla glad. Tyra fattar vad jag menar, och hon är sjukt avis!

Ska sminka mig nu!
Puss.

SOLA.

Nu sticker jag till Tyra och solar gärnet! Nu fan ska jag bli brun!


PICKNICK.

Tjena!
Igår så träffade jag Tyra vid utomhusteatern där hon hade sett någon rolig teater. Vi gick hem till mig ett tag. satt vi mitt kök och snackade lite med min galna mamma. Hon hade tappat bort sin "spelare" som hon gillar att säga. Nej, men hon hade tapat bort sin mp3. Och jag vet inte hur många gånger hon rotade runt i sin väska, haha!
Jag och Tyra gick ut igen, var i området och gick runt. Åh gud, vad jag skrek! Fyfan vad man kände lycka asså! Tyra vet vad jag menar! ;)
Men vi träffade Lina, Olivia, David, Eve, Dunya, Emma och Gabbi vid en park. Men vi gick typ direkt.
Då var vi i området igen. Och kunde vi fan inte andas och grejjer, särskilt inte Tyra! Haha, men vi träffade August och Viktor så jävla mycket igår också, haha. Så 5:e gången vann vi en mallorca resa! WOHO! Nej, men Viktor är så jävla skön ibland, så han sa det.
Efter att ha gått ett tag begav vi oss till mig igen. Där hade vi picknick i mitt kök, haha. Vi tittade i gamla skolkataloger och hade allmänt chill med läsk, chips, godis och choklad! ;)

Idag ska jag träffa Tyra again. Vi ska sola på hennes terass. Mysigt!


Picknick!


 
Suddigt is the new black!


BAJJJJS.

Ska möta Tyra nu!

Vi hörs sen!
Puss.

MIN HUMOR.



Där här är såååååå min humor! Haha, jag har sett "The Proposal" två gånger, skrattade exakt lika mycket när den här scenen kom. Så jävla skön!

ONSDAG.

Hej!
Idag vid 3 tiden träffade jag Tyra och Leo. Vi satte oss i svandammsparken ett tag, sedan så åkte vi bara tunnelbana och flummade. Och Leo är fortfarande ett fuckface! HAHA, nej men det var väldigt kul, skrattade hysteriskt den mesta tiden.
Ikväll ska jag antagligen vara med Tyrisen, ska ringa henne efter jag har ätit.


Avslutningsmiddagen igår.







CODY SIMPSON.



Är inte han förjävla bra eller? Det är lite Justin-sound på honom, me love!
Har spelat dom här låtarna hela morgonen nu!

Och plus att han bara är 13! Han är född den 11 januari 1997!

GODNATT.

Ska gå och lägga mig nu! Ska sova så länge jag bara kan imorrn, fatta härligt! :)

Pusspuss <3



Innan jag gick till Jasmine.

SKOLAVSLUTNING.

Hejsan alla.

Som ni kanske redan har förstått så var skolavslutningen min värsta, någonsin. Och jag vill helst glömma den. Men det är inget jag kan göra åt.
Efter avslutningen åt vi ju på NyGammalt, och efter det bowlade vi. Jag var tvärsur och väldigt deppig under hela den perioden. Och det blev ju inte mycket bättre när jag fick reda på att Nikki inte skulle med och bowla. Men dom sista tio minutrarna blev jag faktiskt lite gladare. Och jag slog ju faktiskt 5 strikar! ;)
Nej, men den här dagen var absolut inte bra. Den hade bra stunder ibland. Men over all var den pissig.
Jag hade inte riktigt smällt att vi hade sommarlov nu, men när vi åkte förbi skolan hem från bowlingen så tänkte jag "Haha, jag kommer inte gå i de där tegelhusen som luktar piss i två hela månader nu!". Då blev jag också på bättre humör!

Snart ska jag börja fixa mig, ska till Jasse med tjejorna ikväll, det är avslutingsmiddag där! :)



Ser ni mig?





När vi sjöng.




Sitter nu på ett ställe vi ska käka på...

Sitter nu på ett ställe vi ska käka på. Vi har haft skolavslutning precis och sagt hejdå till alla klasskompisar. Jag, lina, Tyra, eve och emma sjöng även i kyrkan, vi sjöng "I wish I was a punkrocker". Och jag säger bara att jag skakade så mycket som en tvättmaskin på högsta nivå. Och jag var så nervös så att jag visste inte om jag sjöng falskt elr inte. Men Nikki filmade allt, och jag tittade på det nyss. Och jag vill bara börja störtgrina. Det lät skitfalsk.Jag säger inget till någon nu, jag kmr bara gråta. Alla undrar vad det är. Så nu vet ni, jag är jätteledsen och vill bara gråta. Jävla skit.


Jag och Tyra befinner oss nu hos frissan! ...

dsc01890 (MMS)

Jag och Tyra befinner oss nu hos frissan! Tyra förfinar sin kaluffs genom att klippa det och slinga det blondare! Me like;) hon sitter och snackar med leo och är bara allmänt snygg, se bara på bilden;) efter detta så kanske vi går på högstadiets avslutning, Haha! Vi e fan inte kloka! Puss.


ONE FUCKING DAY LEFT.

Godmorgon och tjenis! Nu sitter jag o äter frulle och undrar; var fan är mitt Vakna Med The Voice?! Nu är det något program om hur man utrotar sniglar?! Jag blir ju förbannad!! *suck* Men det är inget jag kan göra åt, så jag tittar på Nanny istället. Idag har ju vi sovmorgon till klockan 9, så det är skitnajs! Så jag tar det lite chill sådär ;) vi hörs ikväll. Puss.

WE GOT NO FEARS OF GROWIN OLD. WE GOT NO WORRIES IN THE WORLD.

Tjenis!
Nu sitter jag vid mami och papi's dator och väntar på att maten ska bli ready! Efter maten kanske vi ska titta på film hos David! Vilket jag hoppas. Det är skitmys ju! Så då gäller det bara att matjäveln blir klar också ..

Juste! Vi börjar ju klockan 9 imorgon, så det är skitchill ju! Sista dagen imorgon! Sedan på tisdag blir det frihet! WOHO! 


Favorit i repris .. haha.

ÄVEN OM HIMLEN FALLER NER.

Tjenis!
Idag så bar det av till frisören inne i stan vid halv 11 tiden. Men Tyra-myra följde dock inte med eftersom hon sov den lilla bajskorven! Men efter en veckas dans så förstår jag henne!
Jag hade tid klockan 11.. Jag blev klar halv 2.. HALV 2 ?! Fattar ni att det tog 2 och en halv timme att slinga och klippa?! Det är ju sjukt! Och 2 timmar av den tiden tog det att slinga. Usch usch!
Men jag är ytterst nöjd med resultatet! Mycket blont, och inte så mycket klippt! Love it! Tyvärr så har jag ingen bild på håret nu eftersom jag är osminkad och inte orkar. Haha.

Bjuder på lite bilder från festen igår istället, så får ni säkert se håret imorgon! :)



CUT.

Godmorgon gott folk! Nu har jag nyss vaknat och ligger i sängen och glor på Biggest Loser. Igår så var det ju fest hos Sara. Allt var skitkul och alla hade roligt, tills några började bråka och det förekom massor av tårar. Vilket inte var så kul. Men idag så ska jag i alla fall åka och klippa och slinga mitt hår! Ska klippa upp det lite, samt topparna och så ska jag slinga det blondare! Är skittaggad! Vill bara inte att håret blir skitrakt när man klipper topparna, det är så jävla fult!! Usch usch! Haha, men Tyra kanske ska med också! Det hoppas jag verkligen, det skulle vara kul. Men hon tyckte att det var lite för tidigt att åka ca 10.15 eftersom jag har tiden klockan 11. Haha. Men vi får höras senare. Puss.

MARIO GALAXY 2.

Tjenis!
Igår så träffade jag Lina vid t-plan så gick vi tillsammans ner till David där han och Karl var. Vi kollade på "The Collector" vilket var den mest äckligaste film jag någonsin sett. Men den var otroligt bra! Haha, igensydda munnar, nålar i örat, kackerlackor i magen, krokar i händerna, spikar i fötterna, knivar i huvudet, tarmar utdragna ur kroppen, är några av sakerna som förekommer i filmen. Sweet! ;)
Efter filmen så hängde vi lite i Davids rum, och sedan gick vi ut. Då gick vi runt, Lina åkte hem. Sen träffade vi Tyra, Eve, Lisa och Ulrica för dom var påväg hem från Alvas fest. Men jag gick hem typ direkt, var skittrött.

Idag så har jag kört mitt nya tv-spel hela dagen, sedan åkte jag, Tyra och hennes farsa och handla present till Sara som vi ska på fest hos ikväll!

Men nu kommer Stephie en stund, så vi hörs senare! ;)
Puss.

 


FRIDAY I'M IN LOVE.

Tjenis!
Idag är det fredag! Vilket innebär en skitchill dag i plugget. Bild, Matte och sedan titta på film resten av dagen till halv 2! Fatta härligt!
Efter så var vi på tekis en stund och åt glass, mums! Sen så drog jag, Emma och Lina in till Liljeholmen och kollade på skor åt Emma. Lina gick, då mötte vi upp Tyra och Eve som hade varit på audition! GRATTIS till Tyra-Myra som kom in! Är så stolt!
Men tyvärr så kom bästa Eve inte med:( Men hon är skitgrym i alla fall!
Emma gick och min pappa kom och skjutsa hem oss. Och han hade en överraskning. Nämligen det nya spelet "Mario Galaxy 2"!!!. Fatta glad jag blev?! Älskar det första spelet, och jag har redan hunnit börja köra det nya när jag kom hem .. hihi.

Men nu ska jag göra mig iordning! Jag ska möta upp Lina vid t-plan snart, sen ska vi till David som har FF hemma! TJOHO! :D


SNABBHET!


Emma, lina och jag sitter på tekis och chi...

dsc01877 (MMS)

Emma, lina och jag sitter på tekis och chillar! Det luktar enormt mycket rökelse överallt och vi ska få glass vilken sekund som helst!;) fan vad jag älskar fredagar!!


TORSDAG.

Tjenis! Nu har jag kommit hem från skolan. Vanlig skoldag, fast sista lektionen som skulle varit idrott var istället en fotbollsmatch. Lärarna mot 9:orna, haha! Men det var kul. Det blev 2-1 till niorna tror jag. Efter matchen så körde jag, Paul, Fabian, Leo, philip, August (i b), David, Vincent och Magnus (Skitskön kille som jobbar på tekis) fotboll. Det var skitkul! Jag, Paul, August och Magnus mot de andra, och så stod David i mål. Men det var sp jävla varmt ute, så gissa om man är svettig?! Usch! Påminn mig att duscha sen ;) vi hörs senare! Puss.

WOW!

Skitcooooolt!



GRATTIS ANNA.

Vill bara säga grattis till min underbara ANNA (Ävenkallad BEEEEBIS!) som fyller tonåring idag! Puss på dig!


I'LL HOPE SOMEDAY YOU SEE ME.

Tjenis! (Mitt nya ord förövrigt)
Idag är det onsdag, skitchill dag. Lite NO, lite engelska, lite matte och idrott. På matten så hade vi prov. Det gick faktiskt ganska bra. Bara typ 2 uppgifter som jag var osäker på. Vilket inte händer ofta. Jag suger nämligen på matte.
På idrotten så körde vi brännboll. Och efter det hade vi en till lektion. Gissa vad vi gjorde då? Spelade brännboll. Haha, men den gången var det mot lärarna! Karin (Matte, NO, Eng), Maria (svenska, SO), Pia C (Lärare i 5b), Ann-britt (Lärare i 5a), Kent (Idrottslärare), Nettan (någon 3:a elr 4:as lärare), Gittan (Fritidspersonal), Niklas (vettefan vad han är, tror han har engelska i 5:an), Karin F (typ chef över alla lärare)! Haha, det var skitkul ju!

Sen så var vi i omklädningsrummet och snackade ett tag. Haha, mitt och Linas "språk" var ju bäst! ;) `Sedan gick jag hem, och här sitter jag!
Snart blir det middag och eftersom det bara är jag och papi hemma så blir det nog lite tv-spel också! ;)



Ganska gammal bild. Haha, mina ögonbryn ser sjuka ut! Går jag runt sådär varje dag?!

R.I.P Patric.

Ikväll går alla mina tankar till min klasskompis Alva och hennes familj. Att förlora en man och pappa kan inte vara lätt. Jag önskar er inget mer än att han har det bra där han är. Att han inte lider. Det här har påminnt mig hur mycket jag faktiskt bryr mig om Alva. Jag älskar dig<3 Och jag hoppas att du mår bra, även med tanke på omständigheterna. Men ibland så händer sånna här hemska saker. Men Gud ville bara ha tillbaka hans underbara ängel han lånade ut för ett tag. R.I.P Patric, jag hoppas du har det bra där uppe.

HELLO MONDAY.

Hej!
Nu var det måndag igen, upp till skolan .. woho..
Nej, men det har varit en ganska bra måndag, haha. Blir uppflummad hela tiden, fyfan vad jag älskar att vara flummig! Sån jävla härlig känsla att bara flumma runt och skrika och skratta tills man gråter. Eller knarka ett skämt som blir roligare ju mer man säger det. Love it!

Efter skolan så drog jag och Linis till Liljeholmen och gick runt och tiggde pengar, haha. Vi ville ha två glassar för sammanlagt 15:-. Och vi hade en krona, så jävla panka vi e. Så vi gick runt och sa "Du råkar inte ha 14 kronor som ligger och skräpar? ;)". Sjäääääälvklart så fick vi inga pengar. MEN! Vi var nära två gånger. Ena gången när Lina började säga till en pappa och två barn att vi fick 14 kronor om jag sjöng för dom. HAHA. Men det blev inte så ;). Och en gång så frågade vi två killar i ett stånd (HAHA) och den ena var påväg att ge oss pengar. Men fick världens utskällning av den andra! Typiskt. Och en snubbe sa till oss också "Har ni ingen skam i kroppen?! Hur vågar ni sitta här och tigga?! FY SKÄMS!!". HAHAHAHAHHA, gissa om vi började garva! Det hjälpte inte heller med hans otroligt konstiga röst. Hehe.

Men nu blir det såklart tv-spel med pappa. Har pluggat matte också, vilket var den enda läxan. Känner mig stolt!
Pusspuss.



Me right now.

TOP MODEL.

Hej. Dansen idag gick bra, men gårdagen gick nog lite bättre tror jag. Nu sitter jag vid tv:n och kollar på Top Model med mina bästa vänner PimPim, Marabou Polka och Fanta. Asså, den blonda tjejen som är med i top 5 i säsong 13, erin heter hon nog. Alltså, hon är ju helt jävla hjärndöd. Fyfan. Men ag är väldigt väldigt trött efter totalt ca 11 timmar den här helgen. Men nu ska jag koppla av och spela Star Fox med farsgubben :)

DANCE, DANCE, DANCE.

Hello!
Ska börja berätta lite om igår ;)

Igår vid donken träffade jag Tyra och hennes grandma (Som förövrigt var skitfascinerad av McNuggets och hela McDonalds, haha!) och vi åt lite. Och pratade. Och helt plötsligt var klockan fem i tre. Och vi skulle vara hos Eve kvart över, så vi hade skitbråttom. Men vi hann hem o byta om, och sedan till Eve! Sedan bar det av till Dieselverkstaden där vi skulle ha dansuppvisningen! Mamma, David och pappa kom och tittade på oss, och det gick hyffsat bra i alla fall. Det var skitkul! Men gud vad man var nervös. 
HAHA, juste! David började gråta för att han tyckte att småttingarna var så söta! HAHAH! Det är min bror det .. ;)
Men efter dansen så åkte jag, mamma och pappa hem till Nikki, där jag fick duscha och så. Sedan gick jag och Nikki ut, träffade Karl, Tyra, Tom (Karls lillebror), Toms kompis, Torre, Anna och Dilsah. Vi gick runt lite tills vi hamnade i Svandams där ett bortdrogat indie-band spelade, haha! Men Torre, Nikki, Dilsah och Anna gick därifrån medan vi andra var kvar. Sedan kom Leo och Eve också. Men då gick jag med Torre, Nikki och Dilsah, haha. Vi hade skitkul! Men vid halv 12 skulle mamma o pappa hem, så då åkte vi hem. Då blev det sängen och nu är jag skittaggad för dansuppvisningen idag!!! WOHO!

Jeeeeevlar vad mycket bokstäver jag fick in. Haha, men nu måste jatg sminka mig. Puss.


Coola dans-tjejer.

TRÖTT.

Tjenis. Nu är jag äntligen hemma från en chillkväll. Var ju först på repetition som var skitkul. Sen blev det personne med Nikki, Karl, August, Anna, Dilsah och Jasse. Men senare gick jasse, Anna o dilsah så då drog vi till parken där vi chillade och mådde illa på 5-mannagungan, haha. Sen vid halv tolv gick jag till mammas o pappas kompisar där dom var och gick hem med dom. Åh fyfan vad fötterna värker av klackarna! Men vi hörs imorgon! Puss.

DIESELVERKSTADEN.

Tjenis!

Fredag idag! Äntligen! Men tyvärr är man inte ledig ikväll. Jag, Tyra, Eve, Lina och (kanske) Olivia ska till Dieselverkstaden på gen-rep till dansuppvisningarna som ska vara imorgon och på söndag! Men det blir kul ;) Och efter ska jag kanske vara med Nikki och Jasse om jag orkar.

Idag var det skola till 11. Klockan 11 gick klass 6a och 6b till Personne och sola, bada, käka lunch och helt enkelt chilla. Skitskönt. Haha, så var det ett par som låg typ 2 meter ifrån oss som.. ja.. eh.. hade lite mysigt .. ;) Och jag och Tyra höll på att garav ihjäl oss när vi filmade dom, haha. Sedan när vi skulle åka hem så kom några blattar och började kaxa. Dom var typ 98:or, HAHA! Men det var skitkul, älskar när tjocka blattar blir sura. HAHA.

Jasmine on the BILD LEKTION! :D

7B.

Hej! Nu är jag äntligen hemma från dans-repetitionen, pjuh! Är trött som saaatan, men kul vare.

Idag så fick vi faktiskt reda på klasserna. Skitnervös var jag. Och man kan ju säga att resultatet var att jag grät. Inte glädjetårar heller. Jag kom med 4 stycken som jag ville gå med i en hel jävla klass. Nikki (tacka gud, eller ja, Maria för det), Karl, Olle och Noah. Resten av klassen vill jag verkligen inte gå med, eller inte vissa, men t.ex Tesla har jag inga problem med, hon är skön. Och Viktor är iofs ganska rolig när han är flummig. Men förlåt alla andra, eftersom att jag vet att vissa läser detta. Men jag vill gå mer med andra personer i klasserna. Som Lyddan, Jasse, Tyra, Eve, Anna, Hanna, Dilsah och lite roliga killar. Menmen, man får väl bara hoppas att man kommer med några roliga på matten, engelskan osv, eftersom det är olika klasser där beroende på hur bra man är.
Och det här med om man går i a, b eller c. Det är fan orättvist. Inte för att jag bryr mig sååååå mycket. Men jag sa verkligen till alla, inklusive Maria. Jag vill helst gå i a, eller jag vill det jättemycket. Sen i c, men fan heller i b! Men vart fan kommer man? Jo, i b klassen. ÅH! Men det är inget jag kan göra åt.
Man jag får hoppas att jag kommer ha kul med Nikki, Karl och Olle.

Men nu vill jag bort från klasserna, vill inte tänka på det nu. Så då blire tv-spel med farsgubben right now!


Gullungar <3


Tyra träffade sin familj igen, så sött! Och haha, hon satt fast i vagnen. Vi blev tillsagda föra att vi (jag och Tyra) skrek för mycket. Men hallå? Vad är tonåringar till för lixom? DAH!

BAJS.

Godmorgon. Jag sitter här i sängen, framför Vakna Med The Voice och försöker trycka i mig min frukost. Men det går inte. Jag har nog aldrig mått såhär illa, och jag kommer spy vilken sekund som helst, jag lovar. Pappa sa att jag skulle vara hemma en stund och gå senare om jag känner mig bättre. Jag hoppas det, jag vill gå i skolan! Sedan har vi ju dans-repetition också. Det kommer säkert bli kul när man kommer dit, nu känner jag mig inte så värst taggad.

GREY'S.

Nu sitter jag på mitt rum och tittar på grey's efter en underbar dag med Karl och Tyra! Tack älsklingar! Men Demi Lovato är med på Grey's nu, hon är helt jävla underbar och skitduktig på skådespel ju! Fyfan alltså. Men nu måste jag få koppla av, puss.

NÄVER SÄJ NÄVER.



Jag. Kan. Inte. Sluta. Lyssna.

Älskar den här låten. Har knarkat den sen den kom ut igår. SÅ BRA!

ANG. ATT JAG BLEV LURAD.

Haha, jag skrev ju förut att Nikki o Jasse lurade mig, och det var såhär: Jasse och Nikki ringde mig här hemma. Och dom sa att vi fick reda på klasserna till 7:an i skolan idag. Jag var skeptisk till om dom talade sanning men fortsatte lyssna. Och dom började säga alla saker jag sagt skulle vara dom värsta. Typ som att komma i 7b! Och jag trodde dom såklart, tills dom ba "fan vad du e lurad Mallan!".

Gissa om jag blev sur?

MYSMYS.

Hej! Nu är jag hemma.
Gick ju vid 5 tiden för att träffa Nikki och Jasse hemma hos Nikki. Vi flummade och hade allmänt skojj. Vid halv 7 var Jasmine tvungen att gå, och då fick jag och Nikki en briljant idé, att vi och våra mammor skulle käka tillsammans. Sagt och gjort så gick jag, mamma, Nikki och Gittan gick ut och åt vid någon resturang i Midsommarkransen. NyGammalt tror jag den hette. Skitmys i alla fall, väldigt god pepparstek!
Nu är jag hemma och ska titta på DH, sedan dubbelavsnitt av Cougar Town! Kan det bli bättre?

Sen ska jag ju till skolan imorgon, wiho!



TILL NIKKI.

Fyfan vad jag hatar Jasse och Nikki nu! Dom lurade mig! Berättar senare.. Men eftersom jag mår mkt bättre så ska jag träffa dom nu! Puss.

@HEMMA.

Jahapp, då var man hemma och är sjuk. Kände mig sjukare i morse, så jag fick bli hemma idag. Bajs. Jag vill gå i skolan och vara med alla kompisarna! Fatta vad mycket jag missar nu!!! Åh!

RSS 2.0