sväääztervik

Rallå!!

Nu sitter jag, Cilia och Sanne inne på vårat rum i Västervik och spelar citron samt lyssnar på musik efter en heldag i solen. Cecilia brände sig rejält och har världens finaste bränna nu. Stackaren är jätteröd över axlar, smalben , bröst och halva ansiktet.. Haha. 

Vi har det supermysigt här borta och stannar här till på lördag. På fredag är det midsommar, fekkeeeee. Haha nädå, inte skulle väl vi. 

Nu ska jag skriva lite i mitt fina block jag köpte idag och äta mig tjockare på kakor, godis och läsk.

Ciao.
 
 
 
 
.

äntligen sommar

Nu bär det av till västervik med bästaste tjejerna Sanne och Cecilia för att koppla av och ha världens bästa midsommar. Älskar de tjejerna enormt!

 

.

packa

Packa packa packa.. Blir så jävla trött på det! Jag måste ju packa allt till Grekland nu, eftersom jag åker till västervik imorgon och hinner inte packa till Greece när jag kommer hem.. Fyra veckors packning är inte lätt mina vänner. 
Men nu har jag tagit en paus, tittar lite på de fina killarna från One Direction och dricker cola. Medans pappa viker mina kläder hehe.

.



.





cm

nu blir det criminal minds med papi, efter det packa för grekland och sedan gröna lund med hela tjocka släkten!


Bjuder på en bild från vintern 2011!



.

summer

Hallihallå!


Ja då var det "sommar" då.. Även om vädret inte instämmer så är det ju lov! Västbergaskolan slutade redan i måndags, vilket var underbart. 
I tisdag åkte jag, August, Nikki och Cilia till Cilias land och myste. På onsdagen kom även Alva, Torsten och Friday och gjorde oss sällskap. Efter lite häng med Pontus och Glenn som jag inte träffat på hundra år så tog vi tåget hem igår. Har varit ett par underbara första dagar på lovet med fina kompisar. 

Idag vaknade jag vid 12 och gick och duschade på dirren. Nu så är Zeke här och vi chillar gal1. 

Ikväll blire krök i Nacka haha. pöössss

 

 

.


RSS 2.0