försenad

fyfan vad jag hatar skolan. Vart ska vi ens vara nu på morgonen? Är försenad som vanligt.. suck

godnatt

Sitter nu på balkongen med min godnatt-cigg och ska snart försöka sova. Jag ska ju gå skolan imorgon! Första dagen i nian.. Är faktiskt väldigt taggad konstigt nog. Vill bara jobba upp mina skolkade 85 poäng nu nu!

Idag har varit en skön dag. Vaknade med Sanne och Cecilia hos mig, sedan åkte vi till stan och träffade Antonia och Emelie. Vi fikade och hade det supermysigt.

Åt sedan mat med mamma och hennes kompis, samt hade lite privat spelning för dem med min barngitarr och mitt capo av en penna plus gummisnoddar. Haha.

Träffade nu ikväll Sanne för en promenad och hade som vanligt skittrevligt. Kom hem runt 11 tiden och la mig i sängen med datorn.

Nej nu ska jag avsluta min cigg och Håkan sång.

Godnatt.


waynes coffee

Hallihallå!

Just nu sitter jag, cilia och Sanne och fikar i liljeholmen. Alla är svintrötta, men det är lika mysigt ändå haha.

Åååh och gårdagskvällen ska vi inte ens ta upp. Bästa kvällen på länge.

Marlboro-slampa har jag blivit också, inte bra Amalia haha!


godmorgon

Ja.. Godmorgon på er!


Jag vaknade nyss hemma hos Sanne haha. Min bror skjutsade mig ganska sent igår kväll, så att jag och Sanne fick sova tillsammans. Hihi.

Sanne är ju nu i skolan, så jag ska ta mig lite frukost här och sedan åka hem och duscha. Fy vad skönt det ska bli.

Det ser förresten ut att vara strålande väder ute! Me like. Fast man ska inte lita på en halvblind människa utan linser heller, haha.



Juste, bilden är från igår, innan jag och Sanne gick på bio med vårat fina tjejgäng (Tyra, Ellen, Majken, cilia och Evelina).


sannes place

Rallå på er!

Den här dagen har varit väldigt mysig, faktiskt. Och nej, jag har inte börjat skolan än! Min skolgång startar på måndag.

Så idag vaknade jag vid 1.
Klockan 3 träffade jag Leon och hans kompis Mickan. Vi chillade gal1 på ett antal cigaretter och hade det trevligt.
Efter det mötte jag upp cilia i liljeholmen och vi tog en fika, samt shoppade en massa. Jag köpte 4 tjocka tröjor, 4 linnen, örhängen och armband för 500 spänn. Guldkorn, eller vad?

Åkte sedan till Sanne för att hänga lite. Slutade med att jag åt middag här och nu ska vi sova tillsammans. Och så hände en ganska sjuk grej också, men det tar vi inte här haha.

Puss på er mina fina.


freaka som en psykopat

Igår mina vänner.. Då vaknade jag hos Sanne halv 7 på morgonen. Varför? Jo för att jag skulle följa med skitungen till hennes nya gymnasium av egentligen ingen anledning haha.

Vi var i sickla vid 9 och då lämnade jag av min lilla ankunge Sanne. Då åkte jag till min mammas jobb som ni såg igår. Och efter det åkte jag tillbaka till designgymnasiet och gick tipspromenad med sannes klass haha.


Efter det så åkte jag och min bror till en psykolog och när jag kom hem däckade i en timme innan det var fullt upp igen!
Tyra ringde och jag åkte in till staden och fikade med hon och chrippa.

Och EFTER det var det Norlie & Kkv! Bästa konserten på länge.

Jag, david och Felix åkte till david efteråt och sov där.

DET var nog allt haha. Förlåt för skittråkig text. Mohehe.


pannkaka

Pannkakor.. Suck. Jag och Cilia har försökt i en timme nu med att göra pannkakor men har gång på gång misslyckats. Vi har provat aallt. Det här med att kvinnor tillhör köket är bullshit om man sneglar på oss haha.

Nu kom Sanne hit och äter våran pannkaksröra när tanken var att hon skulle steka resten av smeten.. Suck.


sirius humanum bitchez

Nu sitter jag och min mamma på hennes jobb i Slussen och chillar. Eller.. Jag softar och mamma stressar ihjäl sig haha. Har varit här i drygt en timme tror jag. Druckit lite kaffe och smörat för chefen i hopp om extrajobb hehe.

Imorse så vaknade (host, blev väckta) klockan halv 7. Sanne skulle ju nämligen till skolan. Så vi gick upp och fixade oss innan vi åt frukost. Vi lagade en riktigt måltid hihi. Två packet bacon, ägg, juice, cola, kaffe och allt där emellan! Jättemysigt.
Sedan tog vi tåget halv 9 mot sickla där Sannes skola designgymnasiumet låg.

Jag lämnade över Sanne på skolan och drog hit. Seg som satan.


godmorgon

Rallå på er!

Är seg som fan och vaknade nyss.. Måste börja ställa om dygnet snart, haha.

Nu ska jag äta och bege mig till Sunnyyyy (Sanne för er som inte hänger med) och sedan ser vi vad dagen tar oss.

Tjingeling och godmorgon! (btw checka fäääätt heta bruden på bilden. Rawr.



chill

Sitter nu med Sanne, hennes bror och hans kompisar och har det trevligt på Sannes uteplats.

Snart drar vi till Ellen, innan vi drar till the Voice!



artonde augusti

Shit vad tiden går fort! Nu är det redan den artone augusti. Folk har börjat skolan tidigare i veckan eller så är detta deras sista sommarlovshelg innan den nya gymnasieskolan eller gamla tråkiga högstadieskolan kickar igång. Ganska stört att det har gått så fort, eller hur? Nyss var det ju skolavslutning och jag var påväg till Grekland. Waaow, kan någon sakta ned tiden? Snart är man ju gammal också.

Nej idag ska jag väl ringa Sanne eller någon hihi. Vart tog vädret vägen förresten??


.

Det bästa jag läst på länge.

2 killar ~16 sitter på bussen. Kille 1 känner med fingrarna i nacken på kille 2.
Kille 2: Vad gör du egentligen?
Kille 1: Vet du om en speciell sak med din nacke?
Kille 2: Öhm. Nej…
Kille 1: Dina finnar i nacken stavar "taco" i blindskrift. Felstavat, men ändå.

Cecilia, den bästa bruden i världen!

Asså jag måste bara lätta mitt hjärta här! Cecilia Forsberg är nog den mest snygga och underbaraste tjejen jag vet! Asså hon är ju helt fantastisk! Jag önskar jag kunde vara bara lite som henne. Jag menar hon är ju mogen, vacker, smart, hon klär sig snyggt, och hon är väldigt sofistikerad. Det finns inget dålig med henne. Och helt ärligt har jag alltid varit lite små kär i henne. Det kanske är så mer att jag vill ha henne än va henne. Menmen vad ska man göra? Måste bara leva med att jag aldrig kommer va som henne.
 
Och när jag ändå håller på att lätta mitt hjärta kan jag ju också berätta att jag har inte bytt trosor på 5 veckor och inte duschat på 7.
 
Okej nu får det räcka för idag! Puss på er minna små gosseungar!
 

åttonde augusti

Läget homies?

Nu gick precis Fina, August och Friday hemåt för mat och sedan ska i alla fall vi tjejer ses igen.

Gårdagen var ganska kaosaartad. Jag blev cpsur på allt och alla för att jag tyckte att de var respektlösa mot mig. Vi firade nämligen Cilias 16 årsdag hos mig. Menmen.. Det löser väl sig snart!

Det slutade i alla fall med att Friday och Fina sov här och imorse vaknade jag vid halv 1 att dammsugaren var igång. Sedan när jag väl kommer ut i hallen ska Friday börja moppa golven och Fina står och gör ägg och bacon. Vilka sötnosar. Blev alldeles varm i hela kroppen, blödig som jag är haha.

Sen har vi bara varit hos mig och druckit kaffe samtidigt som vi konverserat, vuxna som vi är, haha. August kom även och joinade oss.

Nej nu blir det mat. Ostschnitzel ftw!

Är lite p12 sådär med en brusig ful cambild, men jag är ju tillåten eftersom jag bara är fjorton, aight?



 
.

RSS 2.0