Godnatt! Tidig dag imorrn!

Ha det bra, för det ska iaf jag! Barcelona, here i come!

  





.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Asså fyfan vad lätt, haha! Såklart så är det ju sommaren, vad annars?





.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Längtar väldigt mycket till imorrn eftersom jag får träffa min Nikki! Men om man tänker långsiktigt är det helt klart min Lina.



Saknar dig grymt gumman!


.


2011-07-30

Helt sjukt att det redan är nästsista juli.. Tiden har gått så otroligt jävla snabbt.. UÄK.

Jag ska väl snart packa ihop det sista till imorgon. Åker ju till Barca då med Nikki och våra pappor. Jag hoppas verkligen på att det blir awesome, men allt kan ju hända.. Åker imorrn vid 4 på eftermiddagen, men åker härifrån halv 12. Blä. Men det blir kult!!

Pratade nyss med Ellen också! På lördag ska jag gå pride med Jasmine till klockan 4 och sedan ska jag direkt till Ellens land på Nåttarö och vara där obestämd tid! Ska bli ASroligt verkligen, Ellen viskade i mitt öra att hennes kompis Alex's handbollslag kommer dit.. Well, i dont mind! hahah!

Nu ska jag slökolla på ett till avsnitt Glee och packa det sista! Hörs på fredag eller lördag!

PUSS. 

   



.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

  


Jag vill flytta till England när jag blir äldre.
Jag har 329 låtar på min aktuella spellista.
Jag mår illa av varje frukt och bär.
Jag dricken 2-3 colaburkar per dag.
Jag är jätterädd om vad folk ska tycka om mig.
Jag har några otroliga humörsvängningar, haha.
Jag anser att jag inte får mycket stöd från min familj om mina val, sången, etc.
Jag har ångest över skolan, BIG time.
Jag har 815 egobilder från webcamen haha.


.


För att hålla igång bloggandet!

Försökte mig ju på en sådan här grej förut, det gick ju åt helvete, haha. Men nu kör vi på rikitgt!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – 5 favoritlåtarna just nu.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – En kompis du varit kär i.

.

just nu


Jedward – Celebrity

Linkin Park – What I've Done
Jackson 5 – Blame It On The Boogie
Christina Aguilera – Show Me How You Burlesque
Chipmunk Feat. Chris Brown – Champion - Explicit Version
Ron Pope – Perfect For Me
The Kooks – Naive
Jackson 5 – I Want You Back
You Me At Six – Rescue Me


.


Happy 18th birthday Cher♥






.


28 juli 2011

Märker verkligen hur mycket statistiken går upp när jag bloggar, woopwoop!

Igår så åt jag middag hos farmor och farfar. Jag säger bara god bless them, världens underbaraste människor. Farfar och jag blir bara mer och mer lika för varje dag som går, man märker det så otroligt mycket.
Fick även en femhundring till Barca av dem, oh yeah.

Åkte hem vid 9 och slappade tills klockan 11 då jag träffade Daggen och Krillan vid tplan. Haha så sjukt sköna grabbz.



 




.


Aggeman - Nirranman

Tjo tjo!

Idag träffade jag ju somsagt Emma vid 4 rycket och vi satte oss i svandamms och hade lite svullopicknick! Det var sjukt mysigt faktiskt. Efteråt åt vi hemma hos Emma och sedan vid halv 9 mötte jag upp Nikki och August. Vi var vid enbacken och myyyzzzte lite. Kommer sakna Agge asmycket, eftersom vi inte kommer ses på två hela veckor. Suck.

Men nu mina barn ska jag dunka lite musik och chatta med Aaron.

   


.


26e juli 2011

Tjo katter!

Var ett tag sen vaaaaaaaaaa! Jag har typ.. tagit det lugnt, bott med Nikki, varit mycket med Dunya, nästan hela gänget samlades en kväll, jag var med emma igår. Dessa stunder har varit asmysiga, sedan så händer massa andra skitsaker också. Palla intäää.

Nu i alla fall, tjugo i fyra ska jag möta besta Andersson, så ska vi ha fettopicknick! Åker ju om 4 dagar så jag vill ju passa på att umgås med alla!

   




.

Believe.

Believe you can and you're halfway there - Theodore Roosevelt

Nu lägger jag ned. Jag tror på mig själv, Jag klarar detta,
jag är duktig.


Nu kör vi.



.


Det känns som att allt är över nu, som om jag är på botten.

Jag vet inte vad som händer. Jag känner mig bara sjukt tom. Allt går ständigt i vågor och jag orkar bara inte mer.
Jag känner mig konstig. Jag känner mig bara trasig. Trasig av allt som hänt. Som att jag aldrig kommer bli som jag en gång var. Den känslan gör så sjukt ont.
Jag orkar inte hålla på. Le, skratta, skämta, som att allt är bra. Som att jag mår bra. Men man vill ändå inte visa sig svag, eftersom alla relaterar det till uppmärksamhet.
Jag orkar inte att alla tar förgivet att någon mår bra. Jag orkar inte vara glad hela tiden när jag egentligen vill lägga mig ned och skrika. Skrika för att det gör så jävla ont. Jag orkar inte att jag är trasig. Jag orkar inte att jag aldrig kommer bli hel igen.

Folk säger att jag inte var med om något stort. Att jag det enda jag gjorde baravar att jag bytte till två bostäder ungefär. Att folk har det värre än att ens föräldrar skiljer sig. Det är helt sant. Men ändå, jag kan inte försöka se det positiva i det hela. För jag tycker seriöst att det finns inget positivt i det som hänt. Efter det jag gått igenom. Allt det otroligt äckligt jobbiga, så har jag bestämt mig för att aldrig någonsin i hela mitt liv gifta mig. Jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag gjorde något som hände mig mot mina barn om jag ens vill ha några.

Ni förstår inte hur hela jag bara blev så jävla varm när jag träffade Tyra för första gången på en vecka idag. Hon är verkligen den som förstår hur jag fungerar. Hon vet vem jag är, enda in i själen. Känns som att hon är den enda jag kan lita på ibland. Ingen annan verkar förstå.

Jag vet inte riktigt.. jag vet inte alls mycket nuförtiden. Jag tar dagarna som går, bryr mig inte om något. Ser det ut som iaf. Innerst inne bryr jag mig om allt. Allt som folk säger och gör. Inte det minsta går ur min skalle.

Sedan tror jag att min självkänsla och mitt självförtroende gör att jag mår sjukt dåligt. Har aldrig någonsin tyckt att jag ser bra ut. Inte någonstans. Så det är jävligt jobbigt att ha sjukt snygga kompisar. Verkligen. Jag har haft det så länge som jag kan minnas så egentligen är det inte konstigt. Men det är sjukt jobbigt att ha det i huvudet hela tiden.

Det var längesedan jag höll på och skrev sånna här texter, i vintras tror jag var senaste gången. Ni får tycka vad fan ni vill, men jag pallar inte folk som kommenterar helt onödiga och elaka saker. Jag pallar verkligen inte mer nedlåtande saker.


Nu ska jag röka och sedan gråta mig till sömns. Godnatt.




.

2011-07-05

Hejhej!

Då ska vi se.. Igår så vaknade jag och Nikki vid halv 2 (för er som inte hängt med så bor Nikki en vecka hos moi). Lite senare, vid halv 3 mötte jag Jasmine vid telefonplan och Nikki träffade Måns. Jasmine och jag åkte in till staden och köpte lite grejjsimojs! En töjning, Nialls kött-tshirt, ett lila linne och gröna knästrumpor fick jag med mig hem! 
Jasse kom åter hem till mig klockan 7 joinad av Nikki och då hade vi en liten danceoff i mitt kök, ahahaha! Sedan vid 8 kom alla andra. Asså det var en av de roligaste kvällarna på länge! Jag, Nikki, Jasse, David, Måns, Mattias och Johan var här hemma hos mig och så satt vi ute på altanen. Vid 12 gick alla utom davvie och Johan, så då körde vi 'tecken', haha.

Just nu sitter jag och Nikki och lyssnar på sådana dunderhits som; Vi kan gunga, Ghostbusters och Your song, från Nikkis grymma nya spellista! (mrs. Mäkinen vapendragare nr 2)
 
Och ikväll blir det grill i enbacken, så vi måste börja fixa oss nu!

Puss hej!
    
   




.  

NU STICKER JAG OCH MITT SVULLNA ÖGONLOCK TILL DUNYA!

Ses när jag kommer hem!

  



.


ANDRA JULI 2011

Godmorgon!

Det tog ett tag innan jag kom upp ur sängen, är så jäääävla trött. Bajs.

Igår så åt jag på NyGammalt med pappa först, det var mysigt. Och min mat var så jävla god. Kycklingfilé fylld med parmesan och rösti. MMMMMMMmmm.
Efter ddet, runt halv 8, träffade jag Jasmine så åkte vi o fixa lite grejer, och var vid personne vid 8. Där träffade vi alla senare, det var totallt; jag, Jasmine, Daggen, Nikki, Måns, Johan, Alva, Philip, Dunya och Mattias! Det var grymt kul även fast det var väldigt kallt i vattnet, haha.

Idag så äre ju så att Nikki kommer hit och ska bo här i en hel vecka! Vilket blir skoj skoj skoj! Så jag borde ju städa lite kanske.. hahha, äsch, Nikki har känt mig sen 2an, hon vet hur jag är, haha.

Nej nu måste jag förflytta mig in till duschen!

Puss. 

   
   
   

.


FÖRSTA JULI 2011

Hejsan!

Okej, nu känns det som att jag har saknat bloggningen och att jag måste uppdatera mer! Något jag också måste göra är att börja ta fler bilder, har typ nada, vilket är väldigt tråkigt!

Så.. Vad har jag gjort de senaste dagarna och veckorna? Haha, jadu.. Har chillat för det mesta med olika kompisar, och har alltid hamnat på Davids veranda på nätterna. Kommer hem vid 3 och går o lägger mig efter någon timme. Vaknar vid 1-2. Himla skönt faktiskt.

Igår så chillade jag från klockan 1 till 10 på kvällen, haha! Väldigt tråkigt, men ändå asskönt. Vid 10 somsagt så gick jag till Daggen där Emma, Emil, Viking och Daggen var. Jag blev så jävla arg på Emil för att han är så jävla elak, så jag var på dåligt humör tills de gick vid ungefär 11. Nej men de spelade fifa, sedan när emil och viking gick kollade vi på csi och allsång (mååånss zelmerlöw... åååh) tills jag och Emsi gick vid 12.
Vid 1 tiden när jag kommit hem var jag grymt hungrig så jag och Davve stack till donken och hamnade sedan på hans veranda med lite planer.. Kom hem vid 3.

Dunya och David kommer om typ en halvtimme - timme, så jag ska börja göra mig iordning med sjukt hög musik.
Puss!


          
 
           

      Lite bilder från gånger vi varit hos mig.. Hahahah david i mitt hjärta asså<3





.

RSS 2.0