2012-10-07

hallihallå. Är hemma hos min mamma för första gången på ett bra tag. Kom hit runt klockan 1 och vi har bara degat framför diverse tv-program och svullat oss med saker så som chips, dipp, läsk, glass pch daimtårta. Och nu är mamma nere och köper sibylla, mohaha.

Den här helgen har varit väldigt mysig. Har mer eller mindre spenderat den hos Sanne. Vi har inte gått ut och busat oss en enda dag. Att ta det lugnt var nog precis det jag behövde nu när allting är väldigt stressigt och tungt. I fredags så var jag, Cilia och Sanne hemma hos familjen Aarseth som sagt, och vi hängde med André. Somnade klockan halv tolv (!!) i Sannes otroliga soffa.

Igår, spenderade jag hela förmiddagen hos Sanne, åkte hem vid fem för att äta och åkte direkt tillbaka, haha. Jag, Cilia och Sannis hängde med André, Stephan och Tom och lite senare kom August och Caroline. Jättemysigt! Vi alla hängde, tills grabbarna grus åkte till stan och vi småbarn gick upp och åt samt drack kaffe vid elva tiden. Jag klarade inte mer än en kvart i köket med mitt magont (hade sådan otrolig magsmärta, trodde helt seriöst att jag skulle dö, haha) så jag gick och lade mig i soffan. Blev väckt vid ett tiden, förvånad av att André och Tom slår på mig för att de ska spela tv-spel, då de kommit tillbaka från en öl i staden. Jag låg i soffan med de och dog lite halvt. Hela kvällen slutar med att vid tre tiden (när alla utom jag, tom och Carris sover på övrervåningen), sätter Tom på tredje Sagan om ringen (bara för att jag inte sett dem), caroline och tom somnar i soffan och jag sitter uppe till halv sex för att likt förbannat se klart filmen, haha.

Ojoj, här skriver jag på! Nu ska jag och mor äta. Puss. .


.

2012-10-04

Haha ja, nu sitter jag här IGEN och äter mina jävla plättar. Jag faller snabbt för rutiner och hakar upp mig på saker, ja tack.

Jag börjar egentligen nu, 20 över 8. Men jag måste äta upp, mwhihi. Är så jävla otaggad på allt som kan förknippas med skolan.

Blir fortfarande fly förbannnad för att jag inte kan lägga upp bilder.. suck.


.

2012-10-03

nu sitter jag här igen, äter plättar, är sen och kollar på vakna med the voice. Måste rusa, puss .

Jag och mina pojkband

när kommer jag att lära mig? Dessa killar kommer i alla fall att gå långt i uk's xfactor. Wieeeiwwiwee
 
 
 
 
.mu

2012 10 02

hallihallå.

nu ska jag springa iväg och sjunga, fy vad roligt! Det var superlänge sedan jag träffade min sångtjej Beatrice.

PUSSENNNNNNNn

RSS 2.0