MÅNDAG.

Hej.
Nu har jag ätit lite McFeast med jordgubbsmilkshake! Underbart gott när man är hungrig! Men man mår otroligt illa efteråt. Haha. Visste ni att det är 19 sockerbitar i en mellan milkshake från McDonalds?! Det är så otroligt sjukt mycket! Fyfan, varför plågar dom oss så? Det är ju underbart gott!

Idag har det varit skola för mig! Men icke sa nicke, inget om klasserna idag! Fan också. Exakt enda anledningen till att jag gick till skolan. Bajs.
Efter skolan gick jag, Olivia, Nikki, Jasse, Karl, Olle, David, Hanna, Fidde, Dilsah och Anna till personne och myste lite. Sjukt najs. Sedan bar det av hemmåt och då blev det mat.

För exakt 20 sekunder sedan avslutade jag mitt samtal med Tyra. Vi snackade om lite missförstånd och grejjer som hände i skolan idag. Men hon måste alltid sluta av någon anledning, den bajsungen. Hon fick faktiskt mig att börja gråta när jag låste in mig på toan idag! Men dock på ett bra sätt. Glädjetårar you know.

Men nu blire sims 3!


Fanny and Mallish spotted on the girl's toilet this morning!

SKOLA?

Godnatt alla!! Nu går jag och knoppar, om det blir skola imorgon så kan jag nog svara ja på den frågan. Vi kanske får reda på klasserna till 7:an (vi ska ju splittras) och då måste jag vara där! Vare sig jag har någon röst elr inte! Haha, men vi hörs imorgon. Puss.

HUR DUKTIG FAMILJ?!


SUMMER FEELINGS.





atkäsrU röf ned agisurb nedlib!
Ursäkta för den brusiga bilden!

P. SHERMAN WALLABY WAY 42 SYDNEY.

Har så otroligt tråkigt. Snackade med Tyra i en kvart, men hon skulle hämta ut sitt löshår, så hon kunde icke snacka mer. ´
Jag känner mig sjukt sliten, och sjuk. Hehe.

Men men.. what to do, lixom?

LYCKLIG.

OMG! Fattar ni hur lycklig jag är nu?! JAG KAN KÄNNA SMAK!! Så nu ligger jag och trycker i mig godis och Marabou Polka bara för "att"!!

SJUK.

Igår så var jag väldigt slapp och orkade inte göra någonting. Men vid halv 6 kom Tyra över, hjälpte mig med håret (d.v.s "vågade" det mera), och så. Sedan bar det av till Tyra där tydligen Leo, Noah o Dogge redan var (?). Men klockan närmade sig 7 och vi gick över till Olivia där festen skulle vara.
Festen var kul, mycket dans och så. Men gissa om jag var trött när jag kom hem? Fest och förkylningar går inte ihop.

Idag blire vara hemma och slappa. Orkar verkligen inte något annat. Halsont, mer snor än någonsin, sådär sexig hesröst och nysningar gång på gång, passar inte att vara ute i civilisationen med! ;)

Funderar på att göra en videoblogg så ni får se hur hes osv jag är ..? Men jag tror jag skippar det, ser ut som ett bombnedslag! ;)


STÄDA.

Okej, nu kör vi. Jag känner mig lite bättre, så nu ska jag försöka städa så mycket jag kan i mitt rum. Så ä iPoden i iPodhögtalarna, then i'm ready to go!

ORK.

Hörrni, vad har hänt med kommenterandet? Jag vet att jag har lite läsare, då vill man ju se det! Jag sitter fortfarande fastklistrad vid MTV, fast nu är det 16 And Pregnant, hehe. Mår inte alls bra. Jag orkar inte göra någonting, jag måste verkligen städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag. Men jag orkar verkligen inte, min förkylning börjar bli för jobbig. Fan också.

FÖRKYLD.

Hejsan. Ligger i min säng och snorar, hostar o nyser, konstant. Men ikväll ska Olivia och eve ha fest, inte en chans att jag missar den! Ligger och tittar på MTV nu iaf. Gissa vem som hade världens största smile när jag såg att Eenie Meenie kom med på top 10 på 3:e plats :D

ROLIG KVÄLL.

Hejsan. Nu är jag hemma efter en väldigt rolig kväll med anna, jasse, August och Karl. Vi chillade rätt hårt och drog kring lite, skitskönt! Det roligaste var ju när vi var som flummigast, hahahahah. Då hände de mest konstigaste grejer ;). Men nu är jag så jävla trött, så jag går nog och lägger mig snart, mina fötter värker som fan efter klackarna, aj!!

JASSE OCH ANNA.

Nu går jag och möter upp ANNA och JASSE, dom är super-speedade, hoppas dom kan få mig på det humöret. Jag är skitkul då, jag lovar. Haha!

Peace.

MEDECIN.



My medication is here. Japp, min medecin är här! Den här medecinen är till för att jag inte ska svimma och bli yr lika lätt. Jag ska ta den 3 gånger om dagen (tror jag) i samband till måltid, för att se om det blir bättre.

JUSTIN BIEBER FLIRTS WITH A FAN.



OMG, gissa om man är avis?

ÄCKLIGKVÄLL.

Godmorgon! Nu har jag duschat och precis ätit frukost. Ska snart klä på mig och sminka mig. Men vi börjar inte förens halv 9, så det är chill. Men det har blivit typ några schema-ändringar så jag vet inte pm vad som händer idag. Inte mer än att det är BILD -.-, och bi slutar tidigt!

VIDEOKLIPP.

Lite random videosar sådär ..











Ignorera gärna mitt skratt i den sista video, hehe..

TJUVLYSSNAT PART 2.

Flygningen närmar sig sitt slut. Under hela resan har en pojke ~3 fört ett himla liv, samtidigt som hans mamma har varit passiv, och samtliga passagerare är trötta på att lyssna till hans skrik.
Pojken: Mamma, mamma, vi landar!
Mamman: Jag vet gubben, snart ska vi gå av.
Pojken: Kan jag hoppa av nu?
Man ~40 (några rader bakom): Ja, snälla gör det!

Gatorna har precis blivit rensopade från grus så det är mycket damm i luften, som även kommer in i bussen.
En mamma med sin son ∼7 sitter längst bak i bussen.

Mamman: Försök nu att andas med näsan så att du inte får in allt damm i lungorna.

Det pågår en semifinal i hockey mellan DIF och LHC. På isen är det riktigt stökigt och irriterat. Flera spelare ligger och brottas i en hög i DIF:s målgård och inne i målet ligger målvakten och minst två spelare. En pojke ~4 i publiken tittar upp från popcornen och vänder sig till sin mamma.
Pojken (leendes och längtansfullt): Åh, se, nu ligger de och myser i målet.

Två damer ~70, går förbi några killar ~15, med ordentligt häng på brallorna.
Dam 1 (upprört): Siv, ser du?!
Dam 2 (lugnt): Ja, det är vår. Allt möjligt tittar fram.


TJUVLYSSNAT.

Två bakfulla killar ~18 har fått syn på en snygg tjej på tåget.
Kille 1: Hon är den finaste tjejen jag någonsin har sett!
Kille 2: Ja, en sådan man skulle göra vad som helst för att få.
Kort tystnad av beundran.
Kille 1: Men fan, hon har en bok i väskan.
Kille 2: Va? Är hon en SÅDAN tjej? Nej, då får det fan vara!


Två manliga fyllon ~50 ranglar in på resecentrum och sätter sig ner och snackar skit.

Fyllo 1 (säger plötsligt till den andre): Du är snygg. Faktiskt. Eller ja, du VAR snygg. Ditt enda problem är att du har för liten navel.


Två tjejer ~15 sitter och pratar.

Tjej 1: Kan man ha cancer i ryggen?
Tjej 2: Ja, det kan man väl?
Tjej 1: Då har nog jag det. Jag har haft ont sedan igår.
En kort tystnad.
Tjej 1: Eller så är jag gravid…


Vid Solna Centrum stiger föraren ut och talar så det hörs ut i högtalarna.

Föraren: Och du, killen med skateboard, får man fråga hur fan jävla dum kan man vara?!"


Tjej ~16 går på bussen och ber chauffören vänta en minut på hennes kompis som är lite sen. Tjejen kommer
efter någon minut.

Busschauffören (sarkastiskt): Guuud vilken tur att du är i tid så att vi inte behöver vänta!
Tjejen: Tyst. Du jobbar på SL. Ni ska inte klaga på att någon är sen, när det är eran specialitet.


HAHA.



Haha, skitkul ju.

ONSDAG.

Idag var det skola, boring. Haha, Maria fick ett x antal damputbrott, så det var kul!
Något lite mindre roligt vara att jag blev yr och svimmade på idrotten, inte bra. Så nu har jag väldigt, väldigt ont i bakhuvudet eftersom jag ramlade och slog i huvudet när jag svimmade i omklädningsrummet. Aj aj. Men jag fick i alla fall godis av data-carl, så det är ok! ;)

Gossip Girl är nästa! Har snart sett hela säsong 1! :)


COUGAR TOWN.

Nu ligger jag här i sängen, skittrött och tittar på cougar town. Haha, jag älskar den serien, Travis är sjukt rolig ju! Imorgon ska jag upp tiiiiidigt eftersom det är skola, så jah måste fan sova snart, hahah. Pusspuss.

EENIE MEENIE COVER.


MILEY CYRUS.

Miley Cyrus är en av dom mest vackraste tjej jag någonsin sett. Hennes ögon och leende är supervackra, även hennes hår är gudomligt.
Hon verkar som en underbar person, grymt trevlig och rolig. Hon dansar fantastiskt, hennes röst är på topp och hennes klädstil är to die for!
Ja, man kan inte annat än avguda denna underbara varelse!



DAGENS.

DAGENS VILL HA: PENGAR!
DAGENS KLÄDSEL: Rosa linne, vit tischa och ljusblå jeans med hål i.
DAGENS FRISYR: Mitt vanliga platta bajs-hår.
DAGENS LÅT: Wonderchild - Christian Walz
DAGENS PLANER: Haha, kvällens planer är tv-spel med farsgubben.
DAGENS SAKNAD: Vässarö.
DAGENS DUMMASTE: Jadu, när jag skulle förklara att killar ska vara långa för Jasmine. Det blev lite för mycket misstolkningar från hennes sida.
DAGENS MISSLYCKANDE: Jag misslyckas aldrig! Jag bara har otur med att vara bäst hela tiden! 
DAGENS DROG:
 Vettefan.                             
DAGENS KÖP: Salladen på Sandy's.
DAGENS GODIS: Tuggummi, om det räknas!
DAGENS HUMÖR: Trött och glad.
DAGENS CITAT: "Kolla som där skinheadsen.. dom är ju sktirakade ju!"
DAGENS ROLIGASTE: HAHA, min och jasses imitation på grottmännsikor!


VOTE!



Om vi vill att Justin Bieber ska komma hit, gå då in här:
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour?page=2 
och rösta på sverige! Vi ligger på 29:e plats, kommer vi in på 25:e plats, finns det en chans att han kommer! Man kan rösta var 20:e minut, så rösta på!

JAHSE AND MAHLEN.

Hej!
Nu är jag hemma frånen dag med Jasse! Mysigt!
Vi har käkat lunch på Sandy's, varit med Karl (Douglas och August var med ett tag, men fyfan vad tråkiga dom är!), myst med hennes katt Poff och snackat om allt och inget!
En riktig mysdag med andra ord.


Me and Poff.

TILL JASSE.

Nu sticker jag ut i solen till Jasse! Jag måste bara få hälsa på hennes nya kattunge Poff! :)

C ya.


GOSSIP GIRL.

Hejsan. Nu ligger jag i min säng, trycker i mig PimPim och Marabou Polka och tittar på Gossip Girl medan det spöregnar och åskar ute. Jag fick låna hela första säsongen av gossip girl när jag var hos Nikki igår, och den serien är ju bara för underbar! Jag har ju läst tre böcker i serien också. Tyra kommer lite senare och gör mig sällskap i mitt tv-tittande, mysigt!

CUZ BABY WHEN YOU'RE WITH MEEEEEEE!



Går och möter Tyra och Eve nu!
FAN vad jag har saknat dom bajskorvarna! :D<3


ANG. JUSTINS FAN-VIDEO


Ehm, jag svarar er genom att säga; JA! Det är jag som är med i Justin Biebers första fanvideo!
Det är sjukt att dom tog med mitt klipp, jag vet. Men jag är så sjukt glad över det!
Jag sjunger Justins "never let you go" och det var inte det bästa, men ändå.
Och alla med twitter som vill att justin ska se det, spammar typ twitter nu, så att han kommer se klippet, haha!
Men ännu en gång, ja, det är jag på klippet! Och jag fattar inte att jag visar detta för er, så att ni hör mig sjunga (dock inte så bra, men det kvittar), hehe.



Jag är med på 1.56!

HEMMA.

Hejsan!
Nu är jag hemma från underbara Vässarö med klass 6A. Lite synd att allt är slut, men jag har i alla fall haft det superkul.
Jag har t.ex

ramlat från en kanot
fått veta massor av hemliga saker om killarna
garvat en massa
klistrat upp massor av bindor i killarnas rum med tjejerna
tagit över 2000 bilder
sett världens äckligaste piercing
badat i 10 grader
fått hemlängtan
snott hushållspapper från personalen
varit på dass
röjt på discot i kapellet.
 
 
och mycket mycket mer!

Men jag är hemma nu, så ni behöver inte oroa er längre!

Bilder kommer antagligen senare, men om jag inte orkar lägga upp här så länkar jag albumen på facebook! ;)

Nu sitter jag och klass 6A på bussen Påväg...

dsc01761 (MMS)

Nu sitter jag och klass 6A på bussen Påväg till vässarö, och det har vi gjort sedan kl 7 imorse! Alla e skittaggade och vi kommer ha det asskönt! Lovar att mobilblogga lite, Hehe.


VÅR KLASSRESA.

Hejsan!
Nu sitter jag med datorn i knät och zappar runt lite på tv:n. Skitskönt!
Men egentligen borde jag typ börja packa eller något.
Juste! Ni har inte fått höra så mycket om våran klassresa!
Men det är i alla fall så att min underbara klass, klass 6A i Västbergaskolan ska åka på klassresa till Vässarö. Vässarö är någon form av scoutläger men det verkar skitskoj. Vet inte exakt vad vi ska göra och så, har inte lyssnat så jääättenoga, hehe. Men jag vet i alla fall att vi ska ha disco (HAHA vad töntigt det där lät, vi säger fest ist) någon kväll, och eftersom det är andra klasser där samtidigt så är ju det skitkul!
Och så fick vi veta stugorna idag. Jag delar stuga med Jasmine (www.jasminesjoberg.blogg.se), Nikki och Lydia. Fattar ni? Det kan inte bli bättre! Vi kommer ha jättekul!
Ehm, ja, sen kommer vi ju till att jag inte packat någonting än, haha! Men det löser sig! ;)
Och en annan grejj är att jag måste gå upp klockan fyra imorgon. Haha, det är sjukt, men varför måste jag det? Jo, för att vi ska möta klassen vid t-plan klockan kvart över fem på morgonen!, haha. Men det borde inte vara någe problem, jag älskar att gå upp tidigt när man ska resa! :)
Haha, åh gud vad jag längtar! Är skittaggad ju! Och ni kommer få se massor av bilder därifrån också. Klart min älskade HARALD åker med!! :D (jag vet att jag förmodligen är den enda som namngett min systemkamera, HAHA!)

Vässarö - 10 med klass 6A kommer bli GRYMT!


And this is me right now


Har nu NO lektion, vi gör någe skittråkigt...

dsc01756 (MMS)

Har nu NO lektion, vi gör någe skittråkigt experiment, Haha! Och karin är sååå boring xD har språk om tio minuter, sen slutar vi!!!:-D


1 FUCKING DAG KVAR.

Godmorgon! Nu sitter jag här framför Vakna med The Voice med en macka och oboy, som vanligt! Men det är sista gången jag sitter såhär på en hel vecka! Najs. Ja ni, vad blire för väder idag egentligen? Jag vill ju ha typ shorts och sånt, men det ser inte ut som att det blir så varmt idag.. Måste gå in och duscha nu. Pusspuss.

Skämtar dom eller..?

Det här med Agnes Nicole Winthers sångkarriär? Dom kan ju inte vara seriösa..


SVENSKA HOLLYWOODFRUAR.

Hej allesammans!
Nu sitter jag i soffan framför Svenska Hollywoodfruar med mamma och pappas nya dator, som jag älskar! Jag vill också ha en bärbar, så jävla nice alltså! En annan grejj som är nice, är fan alla Hollywoodfruar! Så jävla sköna alla är! Särskilt Maria och Anna! HAHA!


Juste! Nu är det bara imorgon, och sedan på onsdag så åker jag ju på klassresa till Vässarö! Så jävla nice alltså. Men jag berättar mer om det imorgon, för nu börjar det igen.
Pusspuss.


FRÅN MAMMAS & PAPPAS DATOR.




Fin förstabild va? ;)

2 DAGAR.

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och tittar på Vakna med The Voice som vanligt. Ska alldeles strax gå in och duscha, är så jävla sliten på mornarna, men vem är inte det lixom? Och jag säger bara det, dom på Vakna med The Voice är heeeelt sjuka, HAHA! Oj oj, nu måste jag skynda mig. Ha en bra solig dag! Pusspuss

INGEN FRUKT.

Påminn mig att jag aldrig mer ska äta frukt igen.

Godnatt.


DIARY OF JUSTIN BIEBER.

Nu på MTV är det Diary Of Justin Bieber!!

YAY!


FOTO-TÄVLING HOS TINKERBELLA.

Nu är det en fototävling hos www.Tinkerbella.blogg.se igen. Och nu är det så att temat är sommarkänslor. Vilket jag tyckte min bild jag hade förra gången passade in precis. Så jag kör faktiskt på samma bild!

Det här är min bild på min broder David från när vi var i Spanien:

MED TYRA.

Hejsan!
Nu sitter jag och tyra här i mitt rum och dricker coooooola och lyssnar på some music! :)
Ikväll ska jag sova hos tyra, mysigt!

Ja, jag har inte så mycketmer att skriva, vi ska sticka hem till Tyra när jag packat klart.
Hörs imorgon! :)
Puss Puss.


TYRA, EVE, MALLAN.

Nu sticker vi ut i den sköna solen.
Pusspuss.


SOL.

TITTA PÅ VÄDRET!
JAG DÖR!
DET ÄR SOMMAR!

T-PLAN.

Snart ska jag till T-Plan, eller rättare sagt klockan 2. Då ska jag möta Lina där, sen ska vi till Tyra, och sedan ska vi göra något, bara vi två!

Vi höres senare.
Puss.


Me + Ballerina Kladdkaka = ♥

Ligger nu i Eves soffa med alla tjejer och...

dsc01734 (MMS)

Ligger nu i Eves soffa med alla tjejer och tittar på tv, jag gick hit ändå. Filmen är någon sjuk film med massor av sexiga scener! ;) Haha!!! Men nu ska jag fortsätta titta, det är en svensk film, så man hör inte ett piss, Hehe. Pusspuss.


ÄNDRADE PLANER.

Jupp. Så nu har jag bestämt mig för att icke gå till eve, eftersom jag inte är på humör, vilket blir tråkigt för tjejjorna. Men men, får sitta själv hela kvällen.

Lovely.

HEMMA.

Hejhej!

Nu är jag hemma från Tyra! Orkar inte berätta allt vi gjort men vi har bland annat ätit lunch i Vinterviken, tittat på film och skrattat en massa.
Nu ska jag göra mig iordning, sedan bär det av till lilla Eve, där jag, tyra, eve, lina o olivia ska vara ikväll.
Puss.

Hej gott folk! Nu ligger jag här i Tyras r...

dsc01724 (MMS)

Hej gott folk! Nu ligger jag här i Tyras rum och tar lite egobilder för att fördröja tiden lite. Ni förstår att det är bara jag vaken här, Haha! Vi gick och lade oss vid typ halv tre igår, så dom förtjänar att sova lite till ;). Jag tror lina somnade om, hon var vaken förut. Och eve snarkar förjävligt, men vad ska man göra? Hehe. Men vi får höras senare. ska försöka få en rolig sovbild på någon, Haha! Pusspuss.


TYRA, EVE, LINA OCH MALLISH.

Tjena tjena gott folk!
Nu sitter jag, Tyra, Eve och Lina hemma hos Tyrisen och chillar o hare gött! :)
Vi har precis tagit lite egobilder, najsigt! Som ni kanske vet så ska vi alla sova här och klockan är bara kvart över ett!  WOHO! Så nu sitter vi här,  fulla och glada! Eller .. njaej..  det sistnämnda i alla fall .. haha.
Men vad  har vi gjort idag tjejer? Jo, vi har fikat, tittat på film, spelat twister, kört Truth Or Dare och snackat en massa! Skitmys ju!
Men nu ska vi göra någe annat, vi ska stanna uppe så länge som ögonen tillåter oss! Haha!
Pusspuss.



Lilla Eve satte på en bajspåse på huvudet i måndags! Haha!  Fast .. det gjorde iofs jag också, men det vill jag inte visa! ;)


TODAY.

Idag så var det sista dagen i skolan, skitseg. Men nu är det i alla fall helg! I fyra hela dagar, då jag bara ska vara med kompisar! Skitskönt ju!

Efter skolan gick jag, Tyra, Lina och Eve till Västertorp, satte oss på ett skitmysigt café, åt gott, snackade och stekte. Jättemysigt! Kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag äta. Efter maten ska jag träffa tjejorna igen.
Vi får höres senare.




Two Pics Of One Mallish.





Ingen dusch.

Varför händer alltid det här? Nu är det så att min och mammas duschtider krockar igen.. Så hon är klar fem i sju, så då hinner inte jag duscha, för att vi måste åka hem ifrån senast femöverhalv i åtta. Så jag får ta en turkdusch.. Frääääscht. Jag som vill duscha!! Men men, roligt att man går upp tjugo över sex om man inte får duscha..

24, glass och te.

Nu sitter jag här i vardagsrummet och tittar på 24, det ärså sjukt bra! Lätt en av de bästa serier jag följer. Hallonsorbet, te, kakor, iPoden och min mor och far gör mig sällskap i mitt tv-tittande. BTW, det duger att man inte kan lägga upp bilder när man iPod-bloggar, baaaajs. Jag mobilbloggade förresten idag när jag, Tyra, eve, Lina och Emma satt i Lilljeholmen, men det kom inte fram, skumt.. Kanske är för att det knappt finns någe täckning i Liljeholmen, haha. Vi höres imorgon. Pusspuss.

Så jävla bra!



Haha, skitgrymma ju!

Haha, nu är lilla Mallish på toa, Haha. Ne...

dsc01682 (MMS)

Haha, nu är lilla Mallish på toa, Haha. Nej men vem orkar vara inne i klassrummet och skriva en saga på engelskan? Haha, inte jag iaf ;) så då går man på toa, Hehe. men måste gå in till klassrummet innan Karre dampar, Haha!!! Pusspuss


Nu provar lilla Mallish att mobilblogga, o...

dsc01672 (MMS)

Nu provar lilla Mallish att mobilblogga, och det verkar ju funka, yiieehaa! Haha, så underbart, då kan jag ju blogga när jag vill, Hehe Men nu ligger jag i sängen och tittar på tv, är skittrött, så jag ska sova snart. Vi ses imorn. Puss<3


HAHAHA!



HAHA.. kan.. inte.. sluta .. skratta!

KOLLA!

SÖT.






Nej men gud! Kolla vilken underbar unge!

Jag lovar er!

När jag får ta pengar från mina ärrpengar/ får pengar, så är det första jag ska köpa en ny digitalkamera!

Den jag har nu, är den sämsta någonsin. Vill ha min gamla, den var skitbra. Men såklart ska ja vara oförsiktig och kasta omkring den så att massor av sand kommer in i den och vipps som var den trasig. Jävla smartass man är ..
Nu är jag bara irriterad, så vi höres senare.


Min kamera nu ..

TO TYRA

Nu går jag till Tyra, där ska vi fixa oss och mojsa lite, tar med mig systemkamera, hoppas på mycket bilder! :)

Puss.

Kör på osminkat nu, ska ju sminka mig hos tyrisen!

THE BIG DAY.

hej!
Nu sitter jag här framför datorn, i morgonrock och nytvättat hår o glajjor, eeeeter mat , chattar med Jasmine, och lyssnar på setlistan till Lady Gaga ikväll! OM jag längtar!
När jag är klar så ska jag till Tyra, vi ska sminka oss fjortiz-style, chilla och ta kort :) Sedan möter vi upp hennes mamma i stan och går och käkar och så innan konserten. Sen är det showtime!

Måste skynda mig nu!


sccchliten Mallish nu!

NEXT:

nu ska jag sminka av mig, ta av mig linserna och sätta mig i sängen med en skål glass och titta på tv.

Love ya, vi hörs definitivt imorn, showtime!


MTV WORLD STAGE.

Just nu kollar både jag och Nikki på MTV WORLD STAGE där Tokio Hotel är med på och så diskuterar vi och snackar om det på msn. Haha, tom är bara föööööör snygg!!


BILDLEKTION.



En helt ointressant video från bildlektionen. Om ni undrar varför jag la mobilen så att man såg min underbara dubbelhaka var det för att Mia stod undefär en meter ifrån mig, hehe.

Justin with darker voice.



Det här är en video en tjej har gjort. hon har manipulerat Justin's röst, så var lugna, det är inte hans riktiga, eller jo, grunden är ju den riktiga .. vafan, ni fattar.
Men han har ju kommit i målbrottet nu, så vi får hoppas att hans röst utvecklas såhär, det låter ju förjävla bra!

Justin's new rap.


Vare bara jag, eller var denna rap 5000 gånger bättre än orginalet? :)

Fredag!


Bildlöst inlägg.

Howdy cowboy! Idag har varit en rätt Boring dag. Lite random lektioner sådär, so:n ska vi inte ens tala om, vem fan vill skriva en text om vasaskeppet? Haha, men jag jobbade med sköna Olle i b's klassrum, så det var kul ändå :) Efter skolan hade jag utvecklingsamtal. Skittråk, man får ju höra samma saker varje gång, hehe. Efter det var jag med Emma, eve, och Tyra på tekis, skoj skoj. Sedan kollade jag på en skitbra film med Tyra och eve hemma hos Tyra :) sedan bar det av hem och då åt jag middag, gjorde engelskaläxan och efter det tittade jag, mamma och pappa på LOST, yay! Men nu sitter jag här, med ipoden i högsta hugg, och kollar på bloggar och facebook. Men jag är så jävla trött, så jag ska nog slappa framför tv:n och försöka sova, hehe ;) Syns imorrn. xoxo

Hemma.

Hej!
Nu är jag hemma från dansen. Inget speciellt hände direkt, sista gången idag. Sedan har vi rep 3/6 och 4/6, sedan den 5/6 och 6/6 har vi uppvisningen! Najs!

Men det roligaste idag var ju lätt att Tyra skulle köpa något i en automat. Och så skulle hon köpa två mjölkchoklad för en, ni vet? Och då så kom bara en ut! Då blev jag, lina och olivia skitirriterade, så vi börjar sparka, hoppa på och slå maskinen. Då kommer tunnelbanan. Vi går på, skitsura. Men sen kom jag och olivia på att den där t-banan brukar stå där i typ 10 minuter innnan den åker. Så vi gick ut till maskinen igen. Vi hoppade på den från sidorna typ miljoner gånger. Tills jag skrek lite misstolkande "OLIVIA!!! TA DEN BAKIFRÅN!!!" Hon stirrade rätt skumt på mig och jag ba " MEN DU FATTAR VAD JAG MENAR, PUTTA PÅ DEN BAKIFRÅN". Vilket hon gjorde.
Första gången - inget hände.
Andra gången - den börjar röra sig.
Tredje gången - rör sig mer.
Fjärde gånger - DEN LOSSNA!


Haha, fatta lycka! Fan vad vi skrek!

Jävlar! Grey's börjar nu!
Puss.



Tröööööööött

Tjatja! Nu ligger jag i sängen och tittar på tv. Har lagt fram alla dansgrejjer och idrottsgrejjerna är i skolan, Åh! Fett irri! Men jag ska ta och sova nu e skittrött, men jag kmr nog inte kunna sova, David har sina kompisar här, dom spelar typ FIFA så dom skriker hela tiden xD Ses imorn. Puss

"Nege... OH NOOO Wienerbroads!!"

HAHAHAHAAH JAG GARVAR IHJÄL MIG!



Fyfan, vare inte länge sedan man såg Sunes sommar?! Vi har ju den här hemma, kanske ska unna mig att se den ikväll innan Cougar Town?

NY DESIGN.

Nu får vi tacka Jasmine som har fixat min underbart fina design! Är skitnöjd, verkligen!

vad tycker ni ?

Pluggpluggpluggplugg.

Nu sitter man här vid datorn igen, lyssnar på musik, pluggar och slits ifrån det medans man är inloggad på facebook. Alltid samma visa, får aldrig något gjort, haha! Är sjukt hungrig också, och det blir inte mat förens om en timme, haha!

Men det finns en bra sak. Min underbara vän Jasse gör en sprillans ny design till mig just nu i denna sekund! YAY! :)<3

Tisdag.

Godmorgon gott folk! Det är klockan halv sju på morgonen. Solen skiner, det är stekhett ute, Fåglarna kvittrar, blommorna blom.. Njaej okej, inte riktigt, men man får väl drömma? Har iaf ätit frukost nu, ska gå och göra mig iordning nu, men jag är så jävla seg, hoppas en dusch piggar upp! Juste fan, idag ska ju vi egentligen ha slöjd, men efter som vår grupp som har träslöjd alltid bråkar med vår vikarie där ( som vi har typ hela tiden) så ska vi typ inte ha någon slöjd, haha. Skitskumt, jag vet, men jag återkommer med mer info :) duschen väntar! Ha en förhoppningsvis bra och rolig dag med massa bus (som den jag hade igår, HAHA!!) Puss

Hiuhhh

Hejsan allesammans ! Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska sova snart :) ville bara se om det funkade att blogga från ipoden, och det gjorde det :D syns imorgon. BTW, fyfan vad min design är ful!! Någon som vill fixa? Min söta kompis Jasmine maybe ? ;) Jaja, puss puss ^^<3

Bajs.

bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs bajs.

Varför är föräldrar så jobbiga?


Stan.

Halv 2 sticker jag med Nikki och Anna till stan, komme rinte hinna skriva något då, så vi tare nu! ;)




Justin Bieber copy.



Den här killen heter Dominik och kommer från Tyskland. Är det bara jag som tycker at han låter och ser ut lite som Justin? Det är ganska sjukt. Men justin är sjukt mycket snyggare, haha!

Morning.

Hejhej!
Hur var eran första maj? Min var jättebra :)

Igår så var jag med några kompisar, vi körde först biljard och chillade.
Karl vann mot mig på biljard - två gånger i ett spel! Hur fan går det till?
Jo, det gäller att ha en supersnäll Karl som säger helt frivilligt att vi fortsätter köra när jag fick ner den svarta, haha!
Vi gick ut och körde fotboll sen, riktigt länge, tills en gammal surkärring som bor brevid ängen får damp. Då gick vi till grusplanen under tunnelbanan. Haha, det var skitkul ju! Jag lovar, Lina var G R Y M!
Efter det gick vi till Tyra igen och titta på någon skum b-film, haha. Men jag var tvungen att gå efter en halvtimme.
Efter maten så träffade jag Karl och Tyra "på-mitten", och vi gick till Douglas. Där så hyrde vi film på hans tv. Vi hyrde "Hannibal Rising". En skräckis, som egentligen inte var så läskig, bara lite. Men den var skitgrym! Och tydligen den fjärde filmen i serien, haha. Men jag ska lätt se dom andra också! Haha, alla vi fyra låg ihopkurade i Douglas soffa. Måste sett skitskumt ut! x)
Efter det bar det av hem. Sedan kollade jag på lost med mami o papi, och vid halv 2 gick jag och la mig.



Tyra och Mallan.



VALBORG.

Hejsan hejsan!

Igår var det valborg dådå. Jag kan bara säga att jag hade den bästa valborgen någonsin!
Nikkis mamma och pappa kom hit, vi åt middag. Innan det hade vi varit ute med Tyra, eve, olivia, lina, tim och johan. Men efter maten, så drog vi till brasan i himlabacken. Där var vi med typ båda klasserna. Där träffade jag ju t.ex Deni, en tjej från min förra klass. Alltså, jag trodde hon var skitdryg och grejjer. Men hon var jätteschysst ju, grymt skön! Så det var roligt. Sedan var två tvillingar, Abel och Alvaro där. SÅ JÄVLA SKÖNA snubbar asså! Haha! Och sedan var ju Ida där, min gamla barndomskompis. Vi var alltid med varandra, Visste allt om varandra. Tänkte gå fram och säga hej och kramas. Men hon bara drog bort Deni och sa att hon ville gå där ifrån. Drygare person får man leta efter.
Men iaf så hängde vi där ett tag. Sedan drog alla runt i området. Skitkul. Ska försöka räkna upp alla. Får se om det går. Det var Jag, tyra, Lina, nikki, karl, douglas, dogge, noah, fabbe, torre, leo, leo, viktor, vincent, krillan, augustjossan, elias, sedan kommer jag inte ihåg någe mer, haha!
Men vi hade skitkul iaf, men nästa valborg ska bli ännu bättre! :D

Haha, jag har inga bilder, tyvärr. Orkade inte släpa med mig kameran. Ett misstag, men jag kan icke göra något åt det. Men jag slänger in en videoblogg med mig och nikki från igår precis innan vi skulle ut.


RSS 2.0