Videoblogg ft. Nikkkiz.blogg.se


Videoblogg!


Videoblogg!


Bildlöst inlägg.

Godmorgon! Jag är så glad! Gräset är grönt, träden är fyllda med blad, man hör barn skratta, man ser några cyklar på gatorna, fåglarna kvittr .. Okej, Nej inte direkt. Men på god väg i alla fall, det töar ju på som fan! Tummen upp för det!
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Eller, jag vet att jag ska städa ur byrån och sätta upp min Joe Jonas affisch! Ni får se den senare .. Sedan ska jag kanske göra något nyttigt också, vill ju ha en frida tidning, kanske följer med mami på en prommis ;) Hehe .. vi får se hur det blir med det.

Igår så gick jag vid 7 tiden till Tyra. Då skulle vi egentligen kollat på filmen Australia, men vi satt och läste FRIDA tidningar högt istället, haha! Sedan körde vi snurra flaskan på min iPod, haha. Det hände lite hemlighetsstämplade saker .. ;) Kom hem ungefär vid halv 12 - 12 tiden.

Just nu chattar jag med Anna. Vi snackar lite skit om en skitunge som är grymt irriterande, mer säger jag inte.

Puss!



Sminkad VS. osminkad

Hejsan, nu ska jag snart gå till Tyra och kolla på film med hon, eve och deras mammor, supermysigt! (=
Har precis fixat det sista. Tog en bild på innan jag sminkat mig, och en nyss.
Jag tycker det syns ganska mycket på bilderna, men i verkligheten syns det ju mycket mer :)


Jag, osminkad för en halvtimme sedan.







Haha, men nu måste jag gå, ciao!

:)

En dusch på 40 minuter, inklusive hårinpackning, gör verkligen underverk för en seg och trött tjej! ;)




Hej!

Hejhejhejhejhej!
Idag är det den 27 mars! :) 27 mars .. 27 mars *tänker* Är det inte Earth Hour idag?! Eller är jag helt ute o cyklar? Nu måste jag fan ta reda på det! *tillbaka* Jo som jag ser det så är det Earth Hour idag, haha! Spännande.. NOT :D
Haha!

Men idag har jag inget bestämt, förutom kanske ikväll, jag och tyra skulle typ göra något ;) Haha, vaknade halv 12 idag, känner mig rätt så pundig nu (= Haha!

Har inget vettigt att skriva, sorry ;)


7:an.

Nu jävlar.

Allt detta jävla stök med 7:an. Efter sommarlovet börjar jag i 7:an.
Och gud vad alla snackar om det. Vissa tkr det suger. Vissa gillar det. Jag tkr det kommer bli jättespännande, högstadiet, nya lärare, nya elever, allt! Förutom då att vår klass kommer splittras. Det suger som fan. Det suger fan hästballe. Och för några veckor sedan sa dom också att man inte kommer få välja en kompis med sig. Vilket suger. Men jahg förstår ju varför. Men ändå.
Egentligen har jag bara en jag måste måste måste måste hamna i samma klass med. Egentligen skulle jag vilja hamna med Jasmine också, men den här tjejen betyder så himla mycket för mig. Det är min bästis sedan 2:an, Nikki Natalia Kristiansson.

Mitt ända krav med 7:an är att jag kommer i samma klass som henne. Skulle göra allt för det. Om man har varit bästisar i fyra år, måste man fortsätta hålla ihop, det hoppas jag våra lärare prioriterar! Jag känner att om vi inte kommer i samma klass bryter jag ihop. Börjar jag gråta, blir jag förbannad as hell, alla känslor. Så jag tänker göra allt för att komma i samma klass som du Nikki! <3 Jag lovar, jag ska verkligen göra allt, allt, allt, allt! Tänker inte låta någon sära på oss, vare sig du vill eller inte!! :D<33


You and me <3

Ursäktar den dåliga update med bilder.











Som ni ser var jag och Tyra lite fjortisar idag .. ;)

Love ya Tyra! <33


:)

Hejsan!

Idag vare bara att vakna vid halv 10. För 11 åkte vi in till NK och bytte några glas mamma fick i 50 års present. Sen gick jag och pappa och köpte Nikkis sista 13 års present! :)<3 Haha, Nikki blev skitsur för att jag sa att jag köpt presenter till henne! Men skitungen fyllde ju 13!! ;D
Ikväll, eller ikväll och ikväll. Runt 4 kommer Gittan, Boa och Nikki på middag och så. Nikki ska även sova över, yay! :D
Haha, men nu måste jag snart duscha :)
Puss <3


Hej:-)<3

Tjena, sitter på tekis med Nikki o tjejerna:-)<3 vi har det SkitNajs och klockan 5 ska jag kanske möta mamma i liljeholmen och köpa en presse till Nikki<3 men nu till jag fanemej flumma:-) puss<3

Bildlöst inlägg.

Haha, uppdateringen är inte på topp, as you noticed! ;)
Men ska försöka komma igång igen, men har ibland inte tid och lust bara :)

Har iaf varit en mysig dag med tjejerna. Idag efter skolan åkte jag, Nikki, Eve, Hanna, Fidde och Lydia till Liljeholmen. Vi provade t.ex smink på Kicks, fikade på Wayne's och provade klackar på Deichmann (stavning?). Påtal om dom där klackarna .. Asså.. Jag tror jag blivit beroende av stövlar. Hittade ett par underbara stövlar som var sjukt sköna och dom hade ungefär 5 cm klack. Så sjukt jävla underbara, för bara 300:- ! Ska snacka med mamma om dom snart ;)

(Hade underbara bilder på skorna och dagen, men min mobil vägrar att sätta på sig! Åh, blir så jävla irriterad!)

Fyfan.

Hejhej!

Igår var det ju somsagt Linas fest för hon fyllde ju tonåring! Och den blev aslyckad! Serri, asså det var assköna personer, skön stämning, kollade på skräckfilm, körde Sanning&Konka, vi sov över (och gjorde lite saker då, t.ex dikten) som jag förövrigt tyckte var skitkul, men var för trött för att skratta, haha! Klockan var ca 5 när vi somnade och vi vaknade klockan 9. Men det var verkligen en lyckad fest! Fler sånna, tack!

Vid 11 tiden åkte vi hem, var hemma vid typ 12. Mådde illa. Satte sig vid datorn. Mådde mer illa. Satt kvar vid datorn. Mådde ännu mer illa. Städade rummet. Mådde ännu mera illa. Fikade hos farmor & farfar. Åkte hem. Nu sitter jag här. Och jag mår illa som FAN!

Puss!




Jag, innan vi far till farmor o farfar.

Party!

Tjugo i 6 kommer min taxi och plockar upp mig, tur att man är klar nudå :) <3

Vi ses imorgon!
Puss <3





Dresscode and facelook ;)

O-M-G ..

Hittade nyss världens snyggaste klänning på H&M's hemsida.



Seriöst, den ska jag HA! 149:- spänn kostar den för er som undrar.

T-T-TAXICAB, T-T-TAXICAB!

Hello :)

Har precis tvättat håret, har blandannat städat mitt bord, så det är snyggt iaf. Då äre bara, skrivbordet, byrån och golvet kvar då ..  Haha, men det klarar jag! ;)

Ska börja packa tills ikväll också. Mycket att ha med. Sovkläder, vanliga kläder, smink, sminkborttagningsmedel, linser, glasögon, osv.
Och så blev det ju lite problem med skjuts dit. Jag har ingen aning om vart Lina bor. Så jag frågade Tyra, hon sa att hon skulle åka med Eve. Och det fanns ingen mer plats i bilen. Kul .. NOT. Så jag blev på grymt sur humör, haha. Men nu har jag, mamma och pappa fixat det, jag ska nämligen åka T.A.X.I dit. Hehe, ni läste rätt ;) Men, har gjort det själv en gång tidigare, fast då skulle jag till Nikki, men ändå :)

jaja, Måste packa!

Puss.


DANNY JONES 24 ÅR! <3

Och självklart måste jag få in ett till födelsedagsbarn, som faktiskt fyllde år igår! Jag glömde inte bort, inte i skolan, då kom jag allt ihåg det, men när jag kom hem försvann det .. :(

Men iaf !

GRATTIS i efterskott Danny Alan David Jones på 24 årsdagen!! :)<3


GRATTIS LINA! <3

God morgon!
Vaknade vid typ halv 11, många saker ska göras idag. Städa rummet, packa saker till Lina och göra mig iordning.

Men iaf !

GRATTIS LINA PÅ 13 ÅRSDAGEN!!!


Jag just nu.

pimp your myspace

I'M STARTING TO FALL IN LOVE, IT'S GETTING TO MUCH ♥

HEEEEEEELLLLLOOOOO!!
Thank GOD it's friday!

Idag var det skola, Jasse och Torre lekte t.ex Malar, haaha! Efter skolan kollade jag och Jasse på B's idrott och fick sedan sällskap av Tyra till Liljeholmen. Hon skulle på sminkkurs (AVIS) och skulle byta till Ropstentåget och jag o Jasse skulle till Lillis för att handla en present till Lina. Hon fyller tonåring imorgon!! :D<33 Så då ska jag till henne, hon ska ha lite middag med kompisar, sedan får tjejerna sova över där! Mysmys! :)<3 Jag och jasse stannade ett tag på Gina Tricot också, hehe.. Provade riktigt fina klänningar, har bilder på två stycken tror jag, dom kommer snart! :)

Men här hemma luktar det underbart, vi får Ceasarsallad! MUMS!! :)<33


Jag, på th-konserten! :D<3

Idag har jag ..

Kastat en miniräknare i Annas huvud.

Flummat med Anna på lektionen.

Tänkt att göra en videoblogg, men orkar inte.

Tagit världens äckligaste Alvedon.

Besökt Synagogan.

Blivit pissed of på JOSEPH ODÉN (vilket iofs händer varje dag.)

Kommit försent.

Träffat Amir på tunnelbanan, samt tagit kort med honom.

Mått illa som fan, igen.

Fått ett hål i min sko. I sulan

Knappt kunnat andas, p.g.a mitt midjebälte

Ätit ugnspannkaka

Ägt ut vår fröken Marre.

Bytt om till pundarkläder.

Varit sur medans Tyra o Eve flummade som fan.

Kört namnleken med Jasse, Karl och Henrik.

Velat snacka hebreiska.

Tänkt på att ladda upp en "Mallan och Jasse funderar" men inte orkat, ska ta tummen ur röven, lovar!


Och massor, massor mer!
Men nu ska jag fanemej lägga upp Mallan och Jasse funderar! :)
Puss<3


Me and Amir ! :)<33



Dating In The Dark.

hejhej!

Idag vare skola. Lite illamående kom in på ett hörn också, inte bra.
Efter skolan var det tekis med Tyra, Eve, Olivia, Leo, Dogge, Fabbe, Noah och Vinne :) Ytterst trevligt.

Men nu så har jag tagit en dusch och tittar på Dating In The Dark. Som blir följt av Desperate Housewives och Cougar Town. Så nu sitter jag här i min röda stora rock med en kopp té och en chokladboll :) Mums!

Men nu börjar det!
Puss <3


Jag just nu ;) (Min lugg är skitful, vet det.)

JAG HAR EN STÖRD KROPP!

Serri asså. Min kropp är störd. Jag mår aldrig bra, ALDRIG.
Jag mår alltid illa, blir ofta yr, och som idag så fick jag gå hem från skolan p.g.a att det kände som att någon högg mig i mitt illamående med 10 knivar. Var grymt nära på att storböla i klassen för att jag hade så ont, men jag kände att det inte var en bra idé. Så jag sprang ut ur klassrummet med endast snyftningar! Duktigt av mig, haha. Men jag mår bättre nu, men det gör ändå ont, men men!

Man får vara positiv! :)

Så när jag kom hem så kollade jag på tv, och åt en macka och en stooor kopp varm choklad! Yummie :)
Men har inte mycket mer att skriva, pusspuss <3



Jag just nu, antränger mig för att se någelunda ut ;) (Fråga mig inte vrf den första bilden blev ett "mildare" ljus på xP)

Mallish + Pontus = slut

Yes! Nu är jag singel. Pontus var ju fanemej helt dum i huvudet, hade olika färg på strumporna och allting.. Fan vad glad jag är att han är borta ur mitt liv!
So, guys, I'M SINGEL! :D

Har inget mer att säga om honom, fyfan alltså.

Men nu ska jag fortsätta flumma med Nikki!

C ya! :D


Nu ..

bär det av till Nikki, ska ta med hennes Julklapp också, vi har inte bytt dom än, hihi!

Puss <3


SÅHÄR SER JAG UT JUST NU!


OMG!

KKolllade nyss statistiken! Asså, jag har fått 1743 stycken besökare nu, från Kenzas blogg!
WOW!

Och tack så jättemycket om ni stannar kvar! :D<3

goooodmorning! :)

Tjena tjena!
Idag vaknade jag tjugo i ett. Haha, men jag sa åt pappa att han inte fick väcka mig för att idag ska vi till Nikki för att dom vill fira mamma :) Och vi brukar komma därifrån vid 3-4 rycket någon gång, så man måste vara pigg! :)

haha! Juste såg att jag fått väääääldigt många kommentarer och läsare från Kenza. Så snälla, stanna kvar här, skitkul med mycket kommentarer! :)<3


Men nu bjuder jag på lite bilder från TH konserten ;D

Nikki i bilen påväg!


Fina skylten!


Jag och nikki innan konserten xD


DÄR ÄR DOM!! :)


Har dock mer bilder på mobilen och flera videosar :)
men det tar vi sen :D
Puss!




OMG!

Tänk att jag såg Tokio Hotel live igår. Det känns sjukt att jag stod där och sjöng med det lilla jag kunde och höll upp vår skylt tillsammans med Nikki. Det var en asgrym show och jag höll fanemej på att dö när Tom kom in. Han är nog en av dom snyggaste levande männsikorna någonsin. Shit asså, och jag tror han vinkade till mig! Haha, då ska ju Nikki komma in och säga att det kunde varit till någon annan, typ dom brevid oss. Men ni kan väl iaf låta mig tro att det var till mig? Haha! Men det var grymt iaf! :)<3 Bjuder på some pics, senare.

För idag ska jag träffa TYRA! Den skitungen är hemam nu och jag ska dit NU och jag sitter i bara underkläder, helt osminkad. Hur ska detta gå? :)
Men hon ska färga mitt hår!!! :D<3 Blondare ska jag bli!

Men ni får se för och efter-bilder senare!

Puss <3


Jag efter konserten igår. Fjortispannband och namnen skriva på kinden! Yeah :D

I'm ready to rock! :D


Dresscode and facelook ;)

Nu bär det av till Nikki! Skriver säkert där ;D

Puss <3

TOKIO HOTEL

Nu har jag brottom!
Har precis satt på lite te och ska göra några mackor. Och sedan ska jag hoppa in i duschen, klä på mig och sminka mig. Idag ska jag vara hemma hos Nikki mellan halv 1 - 1. Men det gör nog inte något om jag kommer senare, vi ska inte åka förens klockan 7. Hemma hos henne ska vi fixa alling. Planch, hårband (fjortishårband, you know), och så ska vi skriva Tokio Hotel på naglarna osv.
FÖR VI SKA JU PÅ TOKIO HOTEL KONSERT!!
Och vi är taggade till tusen! Fyfan alltså. Ska bli så grymt kul!

Men nu har jag brottom!
Smell ya later!
Puss.


Picture from yesterday.

Flummish Mallish!

Haha, en videoblogg på mig just nu. Jag är jättehypad och så. Så döm mig inte, är bara EXTREEEEEEEMT hypad. Och jag visar inte ens hälften av det på videon. Hehe..


Godmorgon :D

Igår så var ju jag, Eve, Lina och Emma i Liljeholmen. Vi fikade och shoppade. Jag köpte armband, ett par solbrillor, två bh:ar, och fika dådå :) Det var supermysigt och jag fick även syn påett par killerheels (haha, har alltid velat säga det;) ) som var grymt snygga inne på Bianco, men dom var ganska dyra, 600 spänn. Men jag och mamma kom överens och jag ska få köpa dom idag!! :D<3

Men idag så ska jag, Lina och Emma på bio. Vi ska se Farsan, haha! Måste bara se om den är rolig :) Hehe, men bion börjar inte förns 14.40 så vi ska ses 11.30 vid t-plan :) Och då åker vi in till Liljeholmen och köper skorna! Lina hittade också ett par killerheels och hon ska köpa sina :)
Så nu har jag tvättat håret och äter frulle. Pannkisar :D

haha vi hörs sen <3


Lina och Eve, haha eve tog Linas "nördbrillor" ;D


Lina =)


Eve i  mina solbrillor :) SNYGGA VA?! ;D


Jag och eve inne på Bianco :D


Me and my shoes <3


<3


<3


hehe ;)

Juste!

Jag har hittat min TIARA! :D



Godmorgon! :)

Haha, igår så hade jag så tråkigt att jag våfflade mitt hår. Inte smart .. För jag passar absolut inte idet. Det blir superfluffigt och jag ser ut som en pudel ;) Haha, så jag tog fram plattången nyss för att platta det. Tänker inte åka in till Skärholmen med fluff. Men Jasse förbjöd mig att platta det xD Så nu ser jag ut som en pudel, tack jasse! ;)

Haha, dagens planer är ju som sagt att åka in till Skärholmen med Lina, Eve och Emma och bara shoppa och fika :) Ytterst trevligt. Halv 1 vid t-plan ska vi ses, så jag har lite tid på aatt göra mig i ordning ;) Men det brukar ju oftast inte räcka, jag springer runt som en tok i huset endå ;)


Morgonfluff! :D


RSS 2.0