en test

Dåliga saker

Har du...
...Smakat alkohol? Hahahah ja.
...Provat att röka? HAHA definitivt.
...Skadat dig själv? jupp
...Tagit tabletter (typ Alvedon) utan att du behövt det? haha ja


Skolan

Vilka är dina favoritämnen? Engelska, svenska
Vilka ämnen gillar du minst? Just nu är det NO.
Har du IG (eller motsvarande i omdöme) i något ämne? Nja.. pga av frånvaro hade jag i idrott, slöjd och so.
Gillar du skolmaten? nej.
Har någon av dina nuvarande eller fd. Lärare gått på samma skola som du går i nu? Va?
Vilket nummer är det på ditt skåp? 158

Drömutseende

Hur lång skulle du vilja vara? Haha jag är rätt konstig, är sjukt onöjd med min längd. Antingen vill jag vara längre eller kortare. Men helst kortare.
Hur mycket skulle du vilja väga? Definitivt mindre i alla fall.
Vilken skostorlek skulle du vilja ha? 37
Vilken klädstorlek skulle du vilja ha? Hmm.. Den jag har nu är väl helt ok.
Vad är du mest missnöjd med i ditt utseende? Haha, ni orkar inte läsa om jag skulle skriva allt. Men min näsa, breda axlar och ögon + hår är väl mest.
Vad är du mest nöjd med i ditt utseende? -


Personer jag känner

Snällaste personen du känner? Noah kanske? Eller David.
En person du saknar? Saknar Lina grymt. Annars min kära bror i london.
Knäppaste personen du känner? Tyra eller Alice kanske? Mina emobarn är en solklar etta annars.
Några personer som alltid ställer upp för dig, som du kan berätta väldigt mycket för? They know.

Taget från http://snod.blogg.se




.

wednesday

tjo breeee.

Skola idag.. Hade en svinfittas-snygg vikarie på svenskan. Har aldrig jobbat så myckt på en lektion förut, hahahaha. Nej men han var sjuukt snygg. Lotta, snälla var borta mer? (a)
Blev lite knas senare, i slutet av dagen med Viktor och Karl, plus Torsten tror jag. Jiddrar med lärare gör de, haha. Slutade väl med att Viktor satt på Lillians kontor, hahahaah.

Efter skolan så gick jag på studietiden och sedan bar det av till David där vi övade lite inför elevkonserten. Är så fittigt nervös, jag kommer till typ 89% dra mig ur, haha. Nu har jag nyss kommit hem och ska sola med tyra om.. EN KVAR?! Shit, fitta fitta fitta, måste springa!!! Efter ska jag äta middag med min ellen!

VI SES BARNA'

     



.

saturday

Tänkte skriva något superduper kul och smart för att beskriva de senaste dagarna från onsdag till igår, fredag. Men jag tror jag skippar det, har inget i huvudet just nu. Jag är bara jävligt glad över att ha fått tagit kort, kramat och framförallt haft normala konversationer med killarna. Bless you.



    

Jag och två sötnosar i förrgår.. varför blir jag så konstig på bild?



.

monday

Måndag idag igen då.. sega fan. Men förvånansvärt så var inte denna måndag SÅ seg i alla fall. Försov mig ju, så kom en timme senare till skolan.
Slutade vid tre och satte mig vid datasalen med Lina o Daggen tills jag såg att Niall uppdaterade sin twitter med att de var i studion. Tjoff pang bom så mötte jag Emma lurken vid t-plan och vi åkte till skärmarbrink. Tyvärr var de inte där, så vi skulle till kungsgatan istället. På t-banan träffade vi tre tjejer som också var på jakt, och vi började prata o sådär. Ytterst trevligt! Vid centralen var Emma tvungen att dra, så jag fortsatte med Malin, Fanny och Ebba i hopp om att träffa de fem pojkarna. Men det gjorde vi tyvärr inte, men vi ska ut igen på fredag, och kanske onsdag dårå. En jävligt trevlig dag har det varit i alla fall och jag tackar för den!

Nu ska jag läsa lite fanfics och sedan sussa. Vi hörs imorrn.

PUSS.

         

Från lördags.. Sjukt ful bild på mig, haha.




.
I


ÄNDRADE PLANER.

Fan vad häääärligt, jag fick med Emma att åka med mig till studion för killarna, och hon blev svinglad!! Den lillen älskar ju Niall, så jag hoppas vi verkligen träffar dem för bådas skull!


FAN VAD JAG ÄR TAGGAD, SYSTEMIS (HARALD) ÄR MED OC NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!


   

Ser ut som snusmumrikern på andra bilden, men vi kör på det!



.

One direction.

Det här är helt sukt. Jag fattar det knappt själv. Men som de flesta redan vet så är One Direction i Sverige, de kom i tisdags och åker imorgon. Och jag vill träffa dem så jävla mycket. I torsdags så stod jag och Nikki o väntade på dem i tre timmar, men de kom inte. Sen får jag reda på av massor att de är i Karlberg, men tydligen vill dem som har träffat dem verkligen inte säga vart de är, utan ignorerar mig och alla andra totallt. Så då undrar jag.. Vad ska hända om de säger till mig? Jag skulle åkt med EN kompis för att träffa dem, inte en hel jävla armé, så varför kan man inte säga?

Ni förstår inte min känsla sen också, när jag tror jag listat ut själv var de är. Och så KAN ingen. Alla som jag vill åka med är upptagna och nanette svarar inte på mina sms. Jag vet inte var jag ska ta vägen för det här är för mycket. Ska jag verkligen inte få träffa min favoritgrupp när de för EN GÅNGS SKULL är i sverige? Det är bara för att ingen har ett favoritband längre som de iinte förstår. Alla säger att jag är patetisk för att jag "stalkar" dem. Men vad skulle ni göra om erat favoritband var i SAMMA STAD. Ni skulle också hålla på såhär, så tyst.

Men jag hoppas ni som träffat dem och inte vill säga vart dem är är nöjda nu, för jag kan inte åka idag eftersom ingen vill åka med mig. Jag missar att träffa mina idoler, och det gör så jävla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Av allt det dåliga som hänt mig senaste året behöver jag verkligen inte det här också. Det är verkligen det sista som låter bägaren rinna över. Jag vet inte vad jag ska göra. Igår grät jag mig till sömns  och vaknade gråtandes. Jag pallar inte mer, men just nu känner jag verkligen ingen livsglädje i nåt jag gör, eftersom jag är så jävla irriterad, och mest av allt ledsen.




.


Fredagen den 13e.

Hejsan svejsan allesammans.

Egentligen orkar jag inte skriva så mycket, känner mig sjukt orolig och har en stor jävla sten i magen. BAJS.

Idag gick jag i skolan till tio i 3. Världens segaste skoldag för 7b måste nästan vara fredagar, uäk.
Efter school åkte jag hem ett tag, fixade mig, sen vid 6tiden åkte jag till medborgarplatsen för att käka med mamma, pia och Tina som fyllde år. Grattis, grattis! Åkte vid 9 till t-plan och mötte lite folk. Sedan satt jag, Tyra, David och Emma och grillade till tolv. Ytterst mysigt!! :D

Nu sitter jag och chattar med lite folk. Varken Tyra eller Nikki kan följa med mig imorrn så det verkar som att jag inte får träffa one direction. Därav oron och klumpen i magen. Fyfan vad jag bara.. gråter nu. Jag vill träffa dem mer än något annat, men ingen kan följa med. Jävla fittbajskukhuvud.



.

HAHAHAHAHAHAH








.


Jag vill ha.

• De här blåa Tom's skorna
• Långt blondt hår (som jag hade här)
• Nya bikinisar
• Sommarlov
• Någon som inte alltid är upptagen
• Ny mobil
• Söta klänningar
• Det som det var förut
• Höga shorts
• Något att göra
• Strumpbyxor
• Nytt löshår
• Längre naglar
• Ett syskon i min ålder
• Eller en storasyster.
• Eller bara någon som är hemma.
• Ett par nya solglasögon
• Nytt rum
• Pengar



.







.

-




.


DATASALEN

HELLO KIDS.

Nu har jag och Tyra och resten av den SMARTA gruppen engelska i datasalen vilket är väldig cozy.

pussssen
.

torsdag.

Åh gud jag trodde aldrig denna dag skulle komma. Jag är frisk. Äntligen! Eller.. Jag tror det i alla fall..

Nu har jag legat sängliggandes i 3 dagar, den lilla sjuklingen som jag är, och bara typ.. hostat och nyst. Inte så roligt dårå.. Så nu är jag faktiskt taggad för skolan, även om jag är sjukt trött och spyr på vädret. Men det är coolers.

Ha det bra, förhoppningsvis ska jag också det.

PUSS.



.

.

Have you ever laid on your bed at night, and just cried? Cried because you're ugly. Because you're not good enough. You counted all your flaws from head to toe, to punish and feel worse about yourself. Cried because the comments people blurt out, actually hurt your feelings. Cried because your family is dysfunctional, but you're just a kid, who can't do shit about it. They tell you to stop complaining, that you have it much better than the kids in Africa. You don't want to be a burden, so you bottled it all up. Around people, you're the happiest ray of sun shine. But nobody knows, that at night when you're alone, you break down and just cry.



.

RSS 2.0