läsvärt.

Alltså, jag förstår mig inte på min skola.

Särskilt alla 8or och 9or. 
Ni fattar inte hur många blickar jag hade runt om mig hela dagen BARA för att jag hade en t-shirt där det stod "bieber ♥ fever". Och då undrar jag hur FAN ni tänker?!
Ska jag höra folk kommentera att jag är en liten fjortis bara för att jag kan förmedla en åsikt, att jag gillar en artist?
Ska jag blir kallad saker jag inte är för att jag älskar en viss människas musik? Är det verkligen rättvist? Men ni äldre, ni får tycka vafan ni vill för alla. Folk (som är era kompisar för i helvete) får ha TH tröjor och riktiga metal-band, men lilla jag får inte ha en Bieber tröja? Och bara för att jag är en person som faktiskt vågar ha en sån tröjja, för att jag vet att vad ni än säger så står jag vid min sak. Men jag blir fortfarande ledsen och osäker när alla äldre kolla snett och kommenterar saker om mig. Tänk på att jag också är en osäker nybliven 7a som inte vågar titta upp när jag går förbi en äldre person. Men vad får ni ut att kommentera "fjortis", "gud vad ful tröjja" medan ni himlar med ögonen, och säger det så högt så att jag hör. Någon sa lite för högt "BÖÖÖG" också. Men det enda som händer är att jag blir mer och mer osäker. Men jag kommer aldrig ändra min åsikt för att ni kommenterar HAN och HANS musik. Men jag blir ju mer och mer osäker på mig själv, för att ni kommenterar MIG också. 


Tänk innan du tittar snett och kommenterar, jag har känslor också.

Kläm fram ett léende eller ett snällt jävla HEJ istället för att kalla mig fjortis, tack.

han har gjort det igen.


school.

snart skola. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.

men lite taggad är man ju.

Äh vafan, vem försöker jag lura?

         
                   

Jag är shoppingsugen. som fan.

SASSA.

På ungefär EN kväll har jag gått och blivit helt jävla nerkärad i Sassa som tävlar i idol.


   
     Schnyggingen!♥

MONDAY.

Tack för lite kommentarer guys, äntligen! Och Karl, skorna finns från H&M för 999:- ;)(A)

Idag så slutade vi dagen efter lunch, eftersom vi tydligen hade studiedag, skööönt! Det kan man ju säga att jag behövde. Gosh vad mina "betyg" kommer sänkas drastiskt snart. Kill me please
Men after school åkte jag och Jasmine till Liljeholmen, gick lite i affärer (fick med mig två par strumpbyxor) och satte oss på Wayne's o skvallra som alltid, mysigt. Haha, vi kan verkligen snacka skit och snacka känslor. Vi är helt enkelt bäst! (Y)
Åkte hem, kom till hemmet typ halv 3. Eller jag kom hem innan, men jag fick aldrig ut nyckeln ur nyckelhålet (försökte i 20 min), så jag gick ned så Nanette fick hjälpa mig, hehe. Efter det gjorde jag och Nanette lite te och satt o snackade om typ vad som helst i tre timmar, in my kitchen. Soft som fan :)
Vid 7 blev det mat och efter gjorde jag lite matte-diagnos med David och Nanette.
Idol började klockan 8 då även ungdomarna var med. Fast david gick efter halva. MEN iaf så tycker jag att Jonathan och Linda ska vidare, fan heller Sebastian. Me kräking. Men vi får se hur det går, Sebbe kommer ju säkert gå vidare. BAJS.

Men nu sitter jag och försöker plugga franska, vi har prov imorgon. Men det går åt helvete. Bryr mig faktiskt inte längre. Kan ändå inte koncentrera mig på lektioner och skit.

Men imorgon börjar vi 8, så jag måste sova snart. Kult. 

Jag vet att jag tjatar, men kommentera mer! Då får ni fler sånna här inlägg! (om ni vill ha långa, meningslösa inlägg). Men tack för att ni läste, ni betyder♥

TUSEN GÅNGER STARKARE.

Filmen var U-N-D-E-R-B-A-R! Väldigt bra film, rolig som fan. Har nog inte garvat så mycket till en film, Ludde var så jävla skön. Och Viktor var en väldigt snygg skapelse ska jag bara säga. En blandnig mellan Nick Jonas och Michael Cera
                  


Nejmen iaf så var filmen sjukligt bra, ni borde se den! Och förresten, gissa vad bildläraren hette? Jo, MIA. Höll på och dö när jag fick reda på det, haha. 

Nu ska jag chilla med musik och kolla lite slappt på CSI NY med papi.

Puss

Snart börjar det, vi fick springa till bio...

dsc02471 (MMS)

Snart börjar det, vi fick springa till bion, men vi klarade det precis till reklamen. Filmen heter Tusen Gånger Starkare, hoppas att den är bra :)


Är Påväg mot stan nu. Ska käka middag med ...

dsc02470 (MMS)

Är Påväg mot stan nu. Ska käka middag med min fruga halv sex och sedan blir det bio. Men innan ska jag köpa lite småskit, så jag åker in nu :) vi hörs sen. Puss.


camp rock 2.

MEN KUL ATT MAN MÄRKER DET NU!? JÄVLA FITTA! CAMP ROCK GÅR PÅ 5an OCH DET HAR REDAN BÖRJAT! DÅ KAN JAG JU INTE BÖRJA KOLlA NU. JAG HAR LUST ATT SLÅ IN PANNBENET PÅ NÅGON. ÄR NÅN FRIVLLIG ELR?!


BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS.

typ, ge mig?!

          

thanx.

kvällen spenderades hemma hos douglas med skräckis, chips, läsk och sköna personer.


Tack Lina, david och douglas för ikväll


utgång.

ska träffa min mami Lina nu!


And when you smile, the whole world stops and stares for awhile.

         

idol.

nu ska jag titta på idol från igår med pappa. även fast jag vet vilka som går vidare och inte så blir jag alltid lika nervös. tror fan att jag blir mer nervös än vad dom är. 

               
                                                                                  

PARTEEEEEEEY.

fest ikväll. Är sjukligt taggad.



@school.

lunchbreak.


BERRIES.

             

Min lovely Lina (mami) och Selena Gomez är slående lika.

Inte bästa bilden, men jag svär. Dom ÄR lika.

NEW EARRING.

            


jag är en tonåring.

Väntar du på mig? Sneeela rå .. :)



Bilden ni nu sitter och dreglar åt är på min framtida man


godmorgon.

gooodmorning to y'all.


fattar nada.

min mamma och pappa fattar inte att jag och Nikki (mer nikki, i know) verkligen vill gå på signeringen med Håkan på torsdagen den 14e oktober. Men inte fan går ju det när man slutar 4.


KAN NI SNELA FATTA?!


valvakan.

sverigedemokraterna har grymt mycket procent. för mycket.

Blir ett intressant val iår.

liinis.devote.se

gick nyss in på en av mina närmsta kompisar Linas (min mami) blogg och såg att hon bytt header.

Gissa vem som är på den ? ;)


Sitter på Wayne's med mina tjejor! Vi fika...

dsc02403 (MMS)

Sitter på Wayne's med mina tjejor! Vi fikar, garvar, skvallrar och stirrar skumt på tjejorna brevid som spelar monopol och snubben som har mascara. Gosh i love us!


FIC.

har just nu läst världens sorgligaste fic, alla kategorier. Fyfan.

Tack Nikki.

Sitter på NyGammalt med pappa och äter fre...

dsc02397 (MMS)

Sitter på NyGammalt med pappa och äter fredagsmiddag. Mysigt! Och ikväll blir det idol, can't Wait! :)


tell them all i know now, shout it from the rooftop

   
   

Nicholas Jerry Jonas.



Happy b-day ♥


mys

jag och papi har gjort te, tagit fram cookies och ska kolla på idol nu.

älskar min pappa.

tööörsdag.

HEJJJ!!!!
idag gick jag upp halv 6, hehehehe. Och det regnar, och blåser som fan. Typ storm ju! Petra kan fan inte låta oss ha idrott utomhus idag. Och min hals (eller vafan det är) är helt cp. Kan inte svälja, det gör ont som fan :(
Och så är det ju Bild också. Hata mia. Men då ska jag väl fortsätta på att rita av Nikki. HÖHÖ. 

Mitt öga e helt cp. det är typ ögonkräm på linsen, så att det är suddigt on one eye. Så jag ser NADA. Irriterande som in i helvete.
Ojj nu smsade Karl, min moffa! Hihii, busigt.
Nu veentar jag bara på att papi ska bli klar, sen så åker vi upp till skolan.

Förlåt för luddigt inlägg, jag är efterbliven.

TISDAGEN 14/9-10

Godmorron!

Gick upp halv 6 imorse. Yesyes, ni läste rätt. Halv 6! Men det var skönt ändå, typ, haha. Men jag gjorde mig iordning och så, och blev klar klockan 7.Och hur sjukt låter inte det? Att man sitter heeeelt klar klockan 7 på morgonen. Fyfan för mig asså.

Idag så börjar vi 8 (därav det tidiga inlägget) med kör, så det blir skojsigt. Jag slutar .. jag tror vi slutar 3. Inte säker, men däromkring i alla fall. Sedan efter skolan blir det dans om jag orkar/vill. Funderar strarkt på att sluta i alla fall, men jag går antagligen idag för att se om jag vill sluta eller inte :)

Sitter i alla fall och kollar på tv just nu. Vakna med The Voice FTW!

     
    

oh gosh, känner verklígen att jag inte fastnar på kort idag..

BROLLE JR.

Nej Jasmine nu får det vara nog.

Jag och min kära kompis Jasmine diskuterar Brolle. Jag tycker att han sjunger bra och är dösnygg. Jasse tycker såklart tvärt om. Och det här hela började med att jag berättade lite random att jag drömde om honom i typ förrgår, haha. Så jag tänkte bara klargöra detta Jasse.
Han är snygg.


HATA ORIENTERING.

word

.

07.57

Godmorgon!

Såklart har man en halvtimme kvar när man har gjort sig iordning som vanligt. Men det är skönt, då brukar jag leka i camen lite, hehe.
Idag börjar vi klockan 9, så jag ska nog gå om en halvtimme. Nej juste, jag cyklar ju till skolan. Orientering, you know. Det suger rätt hårt. Och det spöregnar ute, så det blir kult! :D Men seriöst, hoppas dom ställer in orienteringen nu, vi kan ju inte cykla och springa i en jävla skog om det spöregnar.
Och så slutar vi typ 3, vafan är det för lodisfasoner? Menmen, det är inte mycket man kan göra.

Nu ska jag hämta min vattenflaska, vi hörs sen!

Puss.

   

   

Oh gosh, jag och mina cambilder..

DOUBLE AWESOME.



 Jag är kär.

AWESOME.


irriterad.

orkar seriöst inte mer. kan folk inte fatta?

LIKA.

Märkte nyss att Fina som går i åttan (hoppas, hoppas hon inte läser detta, skulle vara rätt pinsamt, hehe) och Simone som bor uppe i Alfta är sjukt lika.


     Fina.                                                         Simone.

11/9.

för er som undrar så är det den 11 september idag.

NickePicke.

förlåt, men VAFAN gör Nicklas? HAHA!


FRIDAY 10/9-10.

Hejsan!

Gick upp 7 idag. Duschade, åt frukost, sminkade mig, klädde på mig. Och nu har jag trekvart kvar i alla fall, haha. Vi börjar tio i tio idag, så jag går med Karl upp till skolan halv 10.
Lyssnar på lite musik som jag hade tänkt att ladda ned nu :) Och jag har väldigt lite att skriva, hehe.

  
 
UPDATE: Såg nu att min klocka i mitt rum går fel, den har stannat på kvart i nio, och klockan är tio över. FAN vad bra att jag märkte det nu. Det kunde slutat illa.

GUSTAV SCHÄFER.

Grattis på födelsedagen din knubbis! (sa att det skulle komma ett inlägg Nikki ;) )

 

För alla killar.

Läs och lär alla killar.

15 lätta regler om din flickvän eller om den tjejen du gillar.


ett. Ring henne minst 1gång om dagen
var inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara

två. Om hon ringer dig
klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont det gör

tre. När hon säger att hon älskar dig.
då menar hon det med hela hennes hjärta

fyra. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken
tycker hon att du är skit snygg och galet söt.

fem. När hon kollar dig i ögonen
- kolla inte bort försen hon gör de, kyss henne istället om du är smart

sex. Var stolt över din flickvän! / Den du gillar
- kysser du henne inte inför dina killkompisar,
kan hon tro att du skäms över henne.



sju. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske blir lite röd
vill hon inget mer än att bli kysst!


åtta.
 När ni myser med varandra
kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne


nio.
 Om hon inte hört av sig på ett tag.
försäkra dig om att hon mår bra


tio.
 Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga blickar som du inte känner igen
- gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där ni får va ifred  och fråga om du har gjort något, men komihåg Att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna glömma henne


elva.
 Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina killkompisar ute på stan.
i just det ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge henne en kram, stryk henne över håret och fråga vad som står på


tolv. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där.
just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig.


tretton. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se gullig ut.
tvivla inte! bara kyss henne, eller ge henne en kram i alla fall!


fjorton.
 När hon har en svår period.
- var den som alltid finns för henne, kanske inte den som ringer stupikvarten för att kolla så hon mår bra, för då tycker hon att du är överbeskyddande. men fråga henne försiktigt och krama henne, kanske  varannan dag.



femton.
 Lita alltid på din flickvän! alltid alltid alltid! våga berätta vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!
för hon finns där för dig till 110%, 24timmar om dygnet! hon vill att du ska kunna lita på henne, för jag lovar, så mycket litar hon på dig!



DAGENS.


Home.

hemma nu.

 

GODMORGON!

Nu gör jag mig iordning här hemma! Gick upp 7 idag, duschade och så. Så jag måste sminka mig, blåsa håret, och så. På en halvtimme. Jag är fan otrolig. Nu så sminkar jag mig och snackar med Karl på skype. Vi försöker göra lite läxor som ska vara inne idag, haha. DET är mer otroligt.

Men jag har inte tid att skriva nu, måste gå om en halvtimme! :)

Puss.


TONÅRING.

Hejhej!

Jag har haft en underbar dag idag! Den började med att mamma och pappa kom och sjöng för mig, och jag var faktiskt inte vaken innan, sov som en stock. Måste varit typ första gången, haha!
Fick lite paket (parfym, plattång & en tröja) och sedan gick jag upp, tog en dusch, började fixa mig långsamt, hade mycket tid eftersom jag började 9.

När jag var klar så cyklade jag upp till skolan och i ljushallen så kommer Olle och hoppar på mig o kramas. Haha, han är nog den som har sagt grattis mest idag, han är gullig han. Vi hade lite lektioner, dom sjöng för mig på livskunskapen, alla sa grattis hela dagen.

Men efter lunch, ja, då var det dags för orientering! I mean.. COME ON! På min födelsedag?! Kulkul. Det var ett helvete att cykla dit, bokstavligen. Sedan så han vi typ leta stationer i 10 minuter. Ungefär.
Vi cyklade tillbaka skolan, hade slöjd. Det var typ 6 pers där. Skitskönt. Jag, Olle, Karl, Jennan, Issa och Erika var där, väldigt lugnt. Efter slöjden slutade vi, då gick jag hem. Chillade lite, och vid 6 tiden så gick jag, mamma, pappa, David och Nanette och åt på Tre Vänner. Mycket trevligt. Men fick lite smått panik eftersom jag skulle till Tekis, det var ju 7ornas kväll. Men Tyra kom dit, vi gick tillsammans till Tekis och hängde där tills klockan tio. Sjukligt sköna personer där, och studion är förjävla cool, måste börja hänga där.
Fick även en present av Jasse, och jag tror aldrig jag har blivit så glad för en present förut, seriöst. Inte något jag bara säger, utan jag är allvarlig. Blev så sjukligt glad Jasse! Ska visa en bild i bloggen snart, det var en jättefin vit klocka.

Men vi stack i alla fall hem 10, och nu har jag gjort mig iordning och så. Ska snart sova. Börjar åtta imorgon.

Men tack alla som har varit med och firat min födelsedag, den har varit underbar. Älskar alla er otroligt mycket! Har haft världens bästa dag.

Puss♥

HAPPY BIRTHDAY..

to me, happy birthday to me, happy birthday dear Amalia! Happy brithday to meeeeeeeeeeeeee!



Kommentera inte mina paintkunskaper, jag är kung.


5/9 - 2010.

Idag så kom ju släkten klockan två. Eller det kom jju inte så många. Det var farmor & farfar, Niko + hans tjej Marie, David & Nanette och sedan kom Nikki, Gittan och Boa och hälsade på! Blev sjukt förvånad att se dom tre stå vid dörren, så det var jättekul! :D
Fick mycket fina presenter, blev väldigt nöjd. Fotobok, någon skum virkningsbok, Så Länge Vi Båda Andas, pandorasmycke, H&M presentkort (500kr), 800 kr, en prenumeration på OKEJ och en biodag med min bästa kompis Nikki fick jag i presenter♥ Får ju mer imorgon :)

Alla var ute ur huset vid 6tiden och sedan åt vi mat. Sen vare rätt chill här hemma :)

Men nu ska jag sova, måste vara pigg imorgon, blir väckt halv 6.
Fyller ju faktiskt 13 imorgon! Är taggad till 1000!

Puss♥


MADDI JANE.

Hittade den här videon här. Hon är så himla duktig, elva bast. Shit asså, snart två år yngre än vad jag är.


GÄSTER.

Snart kommer gästerna och jag sitter och har kul i webben, haha!

       
       

Godmorgon!

idag hade jag planerat att gå upp klockan nio. Men nejnej, då vaknar man 10. Vilket sög rätt hårt. Men nu sitter jag i alla fall nyduschad, käkar frulle och kollar på när Jamie var i stockholm med päronen. Rätt underhållande att titta på det programmet. Han käkar surströmming, bakar bullar och är på kräftskiva, haha!

Men idag klockan 2 kommer lite släktingar för att fira mig. Fyller ju faktiskt år imorgon! :) *happyface*
Så det blir trevligt, presenter funkar alltid! ;)

Nu ska jag kanske ta och städa lite, mitt rum är lite .. eh.. stökigt.

Puss.



Osminkad ..

UTGÅNG.

 

Nu ska jag möta August och Nikki vid t-plan. I myskläder. Sweet.



INLÄGGET SOM SKULLE KOMMA UPP IGÅR MORSE.

Äntligen fredag! Woho!

Idag så ska jag faktiskt gå i skolan, men eftersom jag gillar att ha tid på morgonen för att fixa mig och äta frukost, så händer det många mornar som denna, att jag har trekvart (hade en timme och en kvart förut) kvar innan jag ska gå :) Ska möta upp min morfar Karl halv tio och så ska vi gå tillsammans till skolan.
Jag tror fan att halsduken får vara på hela dagen, halsen gö rmer ont än igår :S Men, näsan är mycket bättre, och jag hoppas att huvudvärken är det också.

Men idag fyller faktiskt en liten person 13 också! Och det är min kompis Olle som ni har hört om många gånger! Han fyller tonåring nu den lilla skitungen, haha. Men han är bara 3 dagar äldre än vad jag är, men han retar mig som om han var flera år äldre -.-'
Men jag vill bara säga grattis till honom i bloggen! Jag lovade faktiskt att jag inte skulle vara sjuk på hans födelsedag, haha.




Grattis!


TIPS.



Bara ett litet tips; Ramla aldrig från en skateboard.

THE LAST SONG.

Det var som fan. Jag visste att den skulle vara bra. Men inte såhär bra.

Igår så laddade min lilla broder ned The Last Song till mig. Och jag och mami har just tittat klart på den.
Och jag är mållös. Måste smälta filmen. Allt som hände. Jag blev lycklig av filmen. Riktigt jävla lycklig, det var en väldigt äkta film. Inte en high school film där hon blir kär i skolans snygging. Verkligen inte. Den här var äkta. Och tårarna rann ned för mina kinder. Rekomenderar filmen starkt som ni kanske fattat, SE DEN.

Är förövrigt heeeeelt nerkärad i Miley, och sitter och lyssnar på When I Look At U nu bara för att hon är så awesome. Awesome skåderspelerska, awesome artist, awesome stilikon, awesome förebild.

Underbar. Det är det enda ordet jag kan säga om filmen egentligen. Underbar.

Ha en underbar fortsätt kväll, sov gott. Det vet jag att jag ska i alla fall. Det blir skola för mig imorgon.

Puss♥



VINTERSKOR.






Mina nya vinterskor mamma?

NOT GOOD.

Man har ju lixom nada att göra när man är en liten sjukling. Så då slötittar man på Biggest Looser och internet "shoppar". Jag hittar typ 1000 hemsidor med skitsnygga smycken, väskor, skor och kläder. Och nu hittade jag t.o.m en sida med sjukt billiga piercingsmycken.

Jag hittar sjukt mycket jag vill ha! Det är så störande, jag har inga pengar! Men snart så ska jag o mami fixa kort o stuff med barnbidraget! Tumme upp (Y)!


Mamma, kan jag få allt jag vill ha i födelsedagspresent? (A)


SJUK.

Hej.

Som jag skrev igår så har jag åkt på en sjukdom med namnet förkylning. Vilket suger rätt hårt. Men jag tänker att jag är hemma idag, och går i skolan imorgon. Och om jag mår dåligt efter imorgon också, har jag ju en hel helg att tillfriskna på. Jag kom på detta alldeles själv. Ibland känner jag mig som den smartaste 12åringen i hela världen. Typ.
Men på måndag måste jag i alla fall gå i skolan. Det är ett måste. För att då fyller jag nämligen tonåring och vem fan vill sitta inne och ruttna då?

Påtal om nada så laddade David ner The Last Song till mig igår, så ikväll tänkte jag mysa ned mig med den och mina bästa kompisar Ben & Jerry och gråta en skvätt (från vad jag har hört så ska den vara grymt sorglig).

Men nu ska jag titta lite på Top Model. Tyra is fiiiiiierce!

SKOLFOTOGRAFERING.

Gick upp tidigt, fixade mig och sedan träffade jag Ida vid donken. Vi gick till skolan. Hade lektioner, svenska bland annat. Då fick vi göra något läsförståelse-prov. Kul när man mår piss idag. Så jag kunde knappt koncentrera mig, plus att det var skitsvårt, så jag kommer faila hårt.

Efter lunch så var det skolfotografering. Bilderna blev skit, tror jag. Och jag fick inte ha min hand på Karls axel :( Jävla piss fotograf som kvackade och skrek "naaaaaaaaiiiis" också.

Gick hem efter fotograferingen, mår inte alls bra asså. Huvudet värker, snoret rinner, det gör skitont i näsan från igår när jag tog för mycket nässpray.

Nu ska jag tycka lite mer synd om mig.

Puss♥

RSS 2.0