hemma från ..

shoppingen i skärholmen :)
Vi hade jättetrevligt och det var jag, Nikki , Jasse, Fidde, Dilsah och Hanna ;D Och vi hade jättekul =)
Jag köpte klänningen från Gina Tricot till Davids student, fast dock i röd :) Men det var mkt snyggare iaf :P Och så köpte jag ett par solglasögon på Indiska och ett par örhängen på Glitter (bara vanliga, lite större ringar :D )
Känns jävligt skönt att både ha klänning till Davids studentfest, Davids student och skolavslutningen. På skolavslutningen ska jag nämligen ha den röda klänningen jag köpte idag :)
Men eftersom jag bloggar från mammas och pappas dator så kommer inga bilder just nu men ni får dom när jag har laddat in dom i min dator, då får ni även se hur klänningen satt på oxå ! ;)
Vet ni vad ? Jag tappade min jacka på New Yorker (och det gör inte saken bättre att jag köpte jackan där från första början !) och då sa jag till en tjej där för hon packade upp sånna jackor som jag hade men inte i svart så jag säger till och hon säger att dom int ehar svart så om hon hittar en svar tså är det min :) Så hon fick mitt namn och nummer så ringer hon om dom har hittat den =) så jag hoppasmdom hittar den ! :P

Men alltså världens läskiga sak hände mig, Hanna och Nikki påvägen hem. Alltså jag började med att berätta en väldig kort spökhistoria som Noah berättade för mig någon annan gång men Dilsah och Jasse ville inte höra så dom gick i förväg så det var bara Hanna och Nikki som vill ehöra för Fidde hade åkte hem en station tidigare. (Tänker berätta spökhistorien nu så läs inte detta Jasse och Dilsah om ni inte vill se! )

Men den går såhär :

Två tjejer hade läst i tidningen att det gick en mördare lös i stan och en gång satt dom och kolla på tv medans en av tjejernas hund kom och slickade ena flickan på handen, men flickan brydde sig inte (vilket hon borde ha gjort) För när hon ska gå och lägga sig så kollar hon in i badrummet och ser sin hund död och blodig och det står på väggen:
"Människor kan oxå slicka!"

Fett läskig va ?! Men iaf så var v ipå tunnelbanan påväg hem och DIlsah och Jasse står en bit bort för dom vill inte höra när vi pratar spökhistorier och då säger Nikki; "Tänk om hela tunnelbanan skulle släckas ned och en råtta kom springande och lamporna bara blinkar." Jag och Hanna bara: "aa, det skulle fan vara läskigt" och sedan säger Nikki :" Tänk om det svischar förbi ett ansikte här" och pekar mot de svarta  dörren . Och precis när vi kollar mot dörren gör den det största ljudet i hela mitt liv. Alltså det lät : "SVOSJCHP!!!!" Och jag Nikki och Hanna börjar skrika med riktiga tjejröster aslänge för att en sekund innan hade ju nikki sagt att det skulle vara läskigt om ett ansikte flög förbi. Fan vad rädd jag blev ! :D

Men nu ska jag faktiskt lyssna på McFly och varva ned för jag är astrött i armar ochben ! ;)

Puss & Kram

Mina Kommentarer
Postat av: J A S M I N E ♥

Du berättsde ju för mig sen och den var inte ett dugg läskig. Inte alls, faktist... fattar inte hur ni kunde bli så uppskrämda över det.

2009-05-12 @ 16:43:21
URL: http://jasminesjoberg.blogg.se/
Postat av: T

Man ser ju inte vad det står när det är så där ljust!<3

2009-05-12 @ 18:19:59
Postat av: / M;

shoopping är alltid kul!

2009-05-12 @ 18:23:19
URL: http://mobina.blogg.se/

Kommentera gärna mitt inlägg =) :

Namn:
Vill du att jag ska komma ihåg dig?

Epostadress (Publiceras inte) :

Din bloggadress/URL (om du har någon):

Det är ditt ord :) :

Trackback